Canım karataya ben de sıkı sıkıya başlayacağım yakında inşallah. Harika sonuç harikaaaaaa yaşasın ya ay 1. Oluyomuşuzİşimi çok severek yapıyorum en ufak şeyle mutlu olan bıcırıklarıma az bile
Miucum oruçtan herhalde midem küçüldü.bide karataya sıkı sıkı bağlı kaldım bu hafta bana da şok oldu.canancığım bitane benim
Ama karnım içine çökmüştü vardı eksilme de 1.4 beklemiyordum
yap canım yap.inşallah 1.oluruz yaaaCanım karataya ben de sıkı sıkıya başlayacağım yakında inşallah. Harika sonuç harikaaaaaa yaşasın ya ay 1. Oluyomuşuz
Canım belki 1 top sade maraş dond. Veya 1 kare bitter yanında türk kahvesi benim için kaçamakKorhilalp kaptan kaçamak hakkı verse sana ne yicen ki karataycısın sen ne yiyebilirsin acaba meraktayım
Evet cnm gecen - 200 lerde idim ama cok az yedım bu aralar bide kızla top oyna kedi kovala işe yaradı İnş boyle gider - 100 olsun ama eksi olsun hep bu düşüncemBen de eve gelince tartındım 56.5 çıktım. Yemek yok yarın tartıya kadar. Gece boyu sadece sıvı. Yarın da 13:30 gibi tartınırım, o saate kadar ağzıma hiçbişey almam. Acaba kaça kadar düşer.
Leslie mi yapsam akşam yaaaaçok özendim şimdi sizeee
offff keşke benim evde de yürüyüş bandı olsa. Eve girip uyuyana kadar yürürdüm. Çayımı kahvemi onda yürürken içerdim tv izlerdim yürürken. offffff
Afiyet olsun canım tabak çok güzel bana gönderseneMenüm gelsinn
Eki Görüntüle 2006381
(Karatayda 1 yum yerine 1 yerli muz yenebiliyor.toplam 2 yum yemiş oldum)
İftar
1 kase köfteli nohutlu yoğurt çorbası
1 tabak menemen
1 bardak kefir.
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 2.5lt
Spor 9000adım
Belki 1 top maraş dondurması ya da 1 kare bitter yerim
Cnm harikasın tebrik ederim bugun bomba gibiyızCanım belki 1 top sade maraş dond. Veya 1 kare bitter yanında türk kahvesi benim için kaçamak
Sağol canımmm1. Olsak bize hediye alsalar demi
Harikasın
Çok iyi bi sonuç Can'ım menünde harika
Gönderirim cnmmmm.sende karataya başla da sende bol bol yap bu tabaklardanAfiyet olsun canım tabak çok güzel bana göndersene(miu tabak istemekten bıkmıyorduuuu)
İftar da yine hafif ve güzel Allah kabul etsin
Çok hafif canım.afiyet olsun...İftara
Mercimek çorba salata kabak yemeği
Kuru fasülye yaptım belki 1-2 kaşık yerim
Korkma hiç canımmmmm güzel olcakBende tartılim ama korkuyorum
O kaçamaksa ben de adriana limayım uleeen.Canım belki 1 top sade maraş dond. Veya 1 kare bitter yanında türk kahvesi benim için kaçamak
Aynen canım yani az gitti nasılsa veremiyorum kilo diyip gidişatı bozmamak diyete sadık kalmak lazım. Sonra bir bakıyorsun böyle mükafatı oluyor işte :)Evet cnm gecen - 200 lerde idim ama cok az yedım bu aralar bide kızla top oyna kedi kovala işe yaradı İnş boyle gider - 100 olsun ama eksi olsun hep bu düşüncem
Keşşşşkkkkeeeeeeeee bir haftada 4 kilo verirdim hahahaha1. Olsak bize hediye alsalar demi
Maşallah şekerim nazar değmesinCnm harikasın tebrik ederim bugun bomba gibiyız
Tamamdır yrd.kaptan anlaştıkKorkma hiç canımmmmm güzel olcak
O kaçamaksa ben de adriana limayım uleeen.
Onu zaten kaptan veriyo her hafta ama sana kaçamak izni gibi olsun motive olur:)
Aynen canım yani az gitti nasılsa veremiyorum kilo diyip gidişatı bozmamak diyete sadık kalmak lazım. Sonra bir bakıyorsun böyle mükafatı oluyor işte :)
Keşşşşkkkkeeeeeeeee bir haftada 4 kilo verirdim hahahaha
Ben değil canım Karatay haftada 2 kere 2 top Maraş dondurmasına izin veriyorTamamdır yrd.kaptan anlaştıkbelki 2 top dond verir kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?