Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım karataya ben de sıkı sıkıya başlayacağım yakında inşallah. Harika sonuç harikaaaaaa yaşasın ya ay 1. Oluyomuşuz

Ben de eve gelince tartındım 56.5 çıktım. Yemek yok yarın tartıya kadar. Gece boyu sadece sıvı. Yarın da 13:30 gibi tartınırım, o saate kadar ağzıma hiçbişey almam. Acaba kaça kadar düşer.

Leslie mi yapsam akşam yaaaa çok özendim şimdi sizeee

Menüm gelsinn

(Karatayda 1 yum yerine 1 yerli muz yenebiliyor.toplam 2 yum yemiş oldum)
İftar
1 kase köfteli nohutlu yoğurt çorbası
1 tabak menemen
1 bardak kefir.
1 avuç kuruyemiş.çay
Su 2.5lt
Spor 9000adım
Belki 1 top maraş dondurması ya da 1 kare bitter yerim

Evet cnm gecen - 200 lerde idim ama cok az yedım bu aralar bide kızla top oyna kedi kovala işe yaradı İnş boyle gider - 100 olsun ama eksi olsun hep bu düşüncem

offff keşke benim evde de yürüyüş bandı olsa. Eve girip uyuyana kadar yürürdüm. Çayımı kahvemi onda yürürken içerdim tv izlerdim yürürken. offffff

1. Olsak bize hediye alsalar demi

Harikasın

Çok iyi bi sonuç Can'ım menünde harika

Afiyet olsun canım tabak çok güzel bana göndersene (miu tabak istemekten bıkmıyorduuuu)

İftar da yine hafif ve güzel Allah kabul etsin

Bende tartılim ama korkuyorum
Korkma hiç canımmmmm güzel olcak
Canım belki 1 top sade maraş dond. Veya 1 kare bitter yanında türk kahvesi benim için kaçamak
O kaçamaksa ben de adriana limayım uleeen.
Onu zaten kaptan veriyo her hafta ama sana kaçamak izni gibi olsun motive olur:)
Evet cnm gecen - 200 lerde idim ama cok az yedım bu aralar bide kızla top oyna kedi kovala işe yaradı İnş boyle gider - 100 olsun ama eksi olsun hep bu düşüncem
Aynen canım yani az gitti nasılsa veremiyorum kilo diyip gidişatı bozmamak diyete sadık kalmak lazım. Sonra bir bakıyorsun böyle mükafatı oluyor işte :)
1. Olsak bize hediye alsalar demi
Keşşşşkkkkeeeeeeeee bir haftada 4 kilo verirdim hahahaha

Tamamdır yrd.kaptan anlaştık belki 2 top dond verir kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…