Beni yarın listede görürsün ya moralin bozulmasınTüm akşam diğer grupları stalklarım artık kim ne kadar vermiş diye
Hippo kaç çıktın?????? Anka??
Oruçlular hadi meraktan çatlıyorum
Kızların yüzdesi iyi telafisini yaparlar senin yüzdeninBeni yarın listede görürsün ya moralin bozulmasın
SabitTüm akşam diğer grupları stalklarım artık kim ne kadar vermiş diye
Hippo kaç çıktın?????? Anka??
Oruçlular hadi meraktan çatlıyorum
Tamam canım üzülme oluyor bazen kilo da takılıyor illaki oruçtan olmayanilir ben de geçen hafta sabittim. Artı değil en azından öyle düşün. Haftaya çok iyi eksiyle geleceksin eminimSabit( ilk hafta azizliği oldu.. haftaya çok iyi olacak inş.. ilk defa sabit çıkıyorum en az 1.1 di :)
Bayıldım böyle hafif iftar olur mu yaaaMenümü yazayım
Sahur :
Ikı haslanmış yumurta
Bir catal recel
Bir ıkı parca çeçil peynir
Bol su birde soda
İftar menum :
Ezogelın corba
Salata yogurt
Ikı hurma
Su sahura kadar 1 1,5 olur inş
Arada bıraz çerez fırsatım olursa cıkıp alırsam maras dondurması
Yarın da öğle saatlerinde tartın mutlaka belki daha az çıkar onu söylersin unutma sakınSabit( ilk hafta azizliği oldu.. haftaya çok iyi olacak inş.. ilk defa sabit çıkıyorum en az 1.1 di :)
Aslında erişte de yapacaktım tartıdan sonra vazgeçtim mıuBayıldım böyle hafif iftar olur mu yaaa
Aslında erişte de yapacaktım tartıdan sonra vazgeçtim mıu
Kız daha neleeeerrr! Yap sahurunu. Bence dün mesela sarma yedin ya tartıya yaklaştığın gün yeme şişirir falan. Dünkü masan harikaydı kendini çoook iyi tutmuşsun tek kötü yanı çarşamba olmasıydı. Bence menülerini değiştirme. Ekmek azaltabilirsin ama yine de ye.Kızlar iftarımı yazim..
1 kase kremalı sebze çorbası
1 küçük tabak patlıcan türlüsü
1 lt su
Elimden gelse sahurda yapmıcam ama emziriyorum.. iyice halsiz kalırım..
Bu menünü dün yesen -100 -200 çıkardın bugünKızlar iftarımı yazim..
1 kase kremalı sebze çorbası
1 küçük tabak patlıcan türlüsü
1 lt su
Elimden gelse sahurda yapmıcam ama emziriyorum.. iyice halsiz kalırım..
Kız ekmek 1 dilim dışında hiç yemiyorum ki.. o da tam tahıllı.. dünkü masayı hazırlarken kokudan doydum inan.. başkası yapsa yerdimKız daha neleeeerrr! Yap sahurunu. Bence dün mesela sarma yedin ya tartıya yaklaştığın gün yeme şişirir falan. Dünkü masan harikaydı kendini çoook iyi tutmuşsun tek kötü yanı çarşamba olmasıydı. Bence menülerini değiştirme. Ekmek azaltabilirsin ama yine de ye.
Ya aslında dün çarşamba cumaya 2 gün var dedim unuttum perşembe tartıyı..Bu menünü dün yesen -100 -200 çıkardın bugün
Olsun hippo sabit tuttun o da güzel ciddiyimYa aslında dün çarşamba cumaya 2 gün var dedim unuttum perşembe tartıyı..
çok moralim bozuk inan. .Olsun hippo sabit tuttun o da güzel ciddiyim
YaşasınnnnnBen değil canım Karatay haftada 2 kere 2 top Maraş dondurmasına izin veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?