Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arkadaşlar yarın tartıya kadar bana 1 kilo verdirecek birşey söyleyin yaaaaa çok özendim ne var uyusam uyansam 1 kilo gitse yüzdem de 3 lere çıksa hahahhaa hayal etmek harika birşeyyyy

Menümü yazayım
Sahur :
Ikı haslanmış yumurta
Bir catal recel
Bir ıkı parca çeçil peynir
Bol su birde soda
İftar menum :
Ezogelın corba
Salata yogurt
Ikı hurma
Su sahura kadar 1 1,5 olur inş
Arada bıraz çerez fırsatım olursa cıkıp alırsam maras dondurması

Tüm akşam diğer grupları stalklarım artık kim ne kadar vermiş diye

Hippo kaç çıktın?????? Anka??
Oruçlular hadi meraktan çatlıyorum
Sabit ( ilk hafta azizliği oldu.. haftaya çok iyi olacak inş.. ilk defa sabit çıkıyorum en az 1.1 di :)

Sabit ( ilk hafta azizliği oldu.. haftaya çok iyi olacak inş.. ilk defa sabit çıkıyorum en az 1.1 di :)
Tamam canım üzülme oluyor bazen kilo da takılıyor illaki oruçtan olmayanilir ben de geçen hafta sabittim. Artı değil en azından öyle düşün. Haftaya çok iyi eksiyle geleceksin eminim

Bayıldım böyle hafif iftar olur mu yaaa

Kızlar iftarımı yazim..
1 kase kremalı sebze çorbası
1 küçük tabak patlıcan türlüsü
1 lt su

Elimden gelse sahurda yapmıcam ama emziriyorum.. iyice halsiz kalırım..

Kızlar iftarımı yazim..
1 kase kremalı sebze çorbası
1 küçük tabak patlıcan türlüsü
1 lt su

Elimden gelse sahurda yapmıcam ama emziriyorum.. iyice halsiz kalırım..
Kız daha neleeeerrr! Yap sahurunu. Bence dün mesela sarma yedin ya tartıya yaklaştığın gün yeme şişirir falan. Dünkü masan harikaydı kendini çoook iyi tutmuşsun tek kötü yanı çarşamba olmasıydı. Bence menülerini değiştirme. Ekmek azaltabilirsin ama yine de ye.

Kız ekmek 1 dilim dışında hiç yemiyorum ki.. o da tam tahıllı.. dünkü masayı hazırlarken kokudan doydum inan.. başkası yapsa yerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…