Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun canım.sende halettin dondurmayı fazlasıyla

çok moralim bozuk inan. .
Ya hippo neden böyle yapıyorsun vücut bu da şaşırmıştır kendini korumaya almıştır duraklamıştır metabolizma yani olur öyle. Her hafta 1 kilonun üstünde verilmez ki öyle düşünürsen çok üzülür diyetten uzaklaşırsın Allah korusun. Yolumuz uzun bizim takılma eşiğini geçince de bir anda gidiyor kilo işte herkeste böyle bu. Hiiiç bozma moralini.

Ya ben takım için üzüldüm .. hatta bikaç gün önce artıyı bile gördüm. .bari sabit olsun diye uğraştım n.. Allah nasip ederse sporu tam yapabilsem gidicek.. bugün oğlum hasta ama bi 15 dk bulim de leslie yapim inş..

Küçük oğlan durmadı, sofrayı toplamadan onu sallamaya geçtim. Bir taraftan menumu yazayım dedim
10.30 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 yk lor
1 çk çörekotu
1 ince dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Domates, salatalık
1 çay bardağı süt.
20:04 Aksam
1 kase domates çorbası
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
1.5 bardak ayran
2 yk çoban salata
1 avuç içi pide.
Şu 2lt olamadı, icemiyorum nedense, midem almıyor. Gün içinde 2 bardak yeşil çay.

Tebrikler canim harikasin
%2,39 nedir ya hocam

Bende sofrayı bıraktım oğlanı sallıyorum..

Kızlar iftarımı yazim..
1 kase kremalı sebze çorbası
1 küçük tabak patlıcan türlüsü
1 lt su

Elimden gelse sahurda yapmıcam ama emziriyorum.. iyice halsiz kalırım..
Canim menun iyi sahuruda bizim karataycilar gibi yap halsiz dusme gun uzun bide emziriyorsun kilolar haftaya daha iyi gidecek gorursun sıkma canini

Yap cankm leslie belki yarın öğlene daha az çıkarsın. Sabit olmak da güzel başarıdır takım için de başarı. Biz artıyken de sen kilo vermiştin çok öyle düşün:)

Ben de iftara doğru tartildim 79.2 çıktım, adet sebebiyle kilo almamışım. Yarın da almam inşallah. Yarın ben de öğlen givlbi tartilmayi düşünüyorum daha eksili çıkmak için.
Oh oh oooohhh inşallah yarın öğlen daha daaaa eksi çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…