Afiyet olsun canım.sende halettin dondurmayı fazlasıylaMenümü yazayım
Sahur :
Ikı haslanmış yumurta
Bir catal recel
Bir ıkı parca çeçil peynir
Bol su birde soda
İftar menum :
Ezogelın corba
Salata yogurt
Ikı hurma
Su sahura kadar 1 1,5 olur inş
Arada bıraz çerez fırsatım olursa cıkıp alırsam maras dondurması
Ya hippo neden böyle yapıyorsun vücut bu da şaşırmıştır kendini korumaya almıştır duraklamıştır metabolizma yani olur öyle. Her hafta 1 kilonun üstünde verilmez ki öyle düşünürsen çok üzülür diyetten uzaklaşırsın Allah korusun. Yolumuz uzun bizim takılma eşiğini geçince de bir anda gidiyor kilo işte herkeste böyle bu. Hiiiç bozma moralini.çok moralim bozuk inan. .
Afiyet olsun canım.sakın azaltma yediklerini sadece dikkatli ye.sabit olman da güzel benceKızlar iftarımı yazim..
1 kase kremalı sebze çorbası
1 küçük tabak patlıcan türlüsü
1 lt su
Elimden gelse sahurda yapmıcam ama emziriyorum.. iyice halsiz kalırım..
Ya ben takım için üzüldüm .. hatta bikaç gün önce artıyı bile gördüm. .bari sabit olsun diye uğraştım n.. Allah nasip ederse sporu tam yapabilsem gidicek.. bugün oğlum hasta ama bi 15 dk bulim de leslie yapim inş..Ya hippo neden böyle yapıyorsun vücut bu da şaşırmıştır kendini korumaya almıştır duraklamıştır metabolizma yani olur öyle. Her hafta 1 kilonun üstünde verilmez ki öyle düşünürsen çok üzülür diyetten uzaklaşırsın Allah korusun. Yolumuz uzun bizim takılma eşiğini geçince de bir anda gidiyor kilo işte herkeste böyle bu. Hiiiç bozma moralini.
Pilav ve börekte vardı onları yemedim bunlar kaldı :))Afiyet olsun canım.sakın azaltma yediklerini sadece dikkatli ye.sabit olman da güzel bence
Tebrikler canim harikasinİşimi çok severek yapıyorum en ufak şeyle mutlu olan bıcırıklarıma az bile
Miucum oruçtan herhalde midem küçüldü.bide karataya sıkı sıkı bağlı kaldım bu hafta bana da şok oldu.canancığım bitane benim
Ama karnım içine çökmüştü vardı eksilme de 1.4 beklemiyordum
Bende sofrayı bıraktım oğlanı sallıyorum..Küçük oğlan durmadı, sofrayı toplamadan onu sallamaya geçtim. Bir taraftan menumu yazayım dedim
10.30 Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 yk lor
1 çk çörekotu
1 ince dilim kızarmış tam buğday ekmeği
Domates, salatalık
1 çay bardağı süt.
20:04 Aksam
1 kase domates çorbası
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
1.5 bardak ayran
2 yk çoban salata
1 avuç içi pide.
Şu 2lt olamadı, icemiyorum nedense, midem almıyor. Gün içinde 2 bardak yeşil çay.
Canim menun iyi sahuruda bizim karataycilar gibi yap halsiz dusme gun uzun bide emziriyorsun kilolar haftaya daha iyi gidecek gorursun sıkma caniniKızlar iftarımı yazim..
1 kase kremalı sebze çorbası
1 küçük tabak patlıcan türlüsü
1 lt su
Elimden gelse sahurda yapmıcam ama emziriyorum.. iyice halsiz kalırım..
Yap cankm leslie belki yarın öğlene daha az çıkarsın. Sabit olmak da güzel başarıdır takım için de başarı. Biz artıyken de sen kilo vermiştin çok öyle düşün:)Ya ben takım için üzüldüm .. hatta bikaç gün önce artıyı bile gördüm. .bari sabit olsun diye uğraştım n.. Allah nasip ederse sporu tam yapabilsem gidicek.. bugün oğlum hasta ama bi 15 dk bulim de leslie yapim inş..
_800 cok iyi insallah yarinda eksilir 1 kg olurBen de iftara doğru tartildim 79.2 çıktım, adet sebebiyle kilo almamışım. Yarın da almam inşallah. Yarın ben de öğlen givlbi tartilmayi düşünüyorum daha eksili çıkmak için.
Oh oh oooohhh inşallah yarın öğlen daha daaaa eksi çıkarBen de iftara doğru tartildim 79.2 çıktım, adet sebebiyle kilo almamışım. Yarın da almam inşallah. Yarın ben de öğlen givlbi tartilmayi düşünüyorum daha eksili çıkmak için.
Menü hafif ama sanki bişeyler eksik bulamadımBuda benim menum
Sabah 2 kayisi
Ogle 1 kayisi
Aksam
1 kase Corba
2 yk bulgur pilavi
1 yk yogurtlu patlican
Salata
Ogle arasi leslie yaptim
Aksamda yaparim yatmdan once
6000 adim yurudum ama simdi disari cikicam 10000 e tamamlarim
Ayy hiçbişey yememişsinki gün boyuuuSlm kızlar menüm :
Sahurda hiçbirşey yemeden yattım
İftar : şehriyeli çorba bir kase
Salata küçük bir kase
Bol su içtim şimdi de yeşil çay içiyorum
Spor leslie 3 mil yapıcam inşallah
Kilom 70 mağlesef başa döndüm
Slm kızlar menüm :
Sahurda hiçbirşey yemeden yattım
İftar : şehriyeli çorba bir kase
Salata küçük bir kase
Bol su içtim şimdi de yeşil çay içiyorum
Spor leslie 3 mil yapıcam inşallah
Kilom 70 mağlesef başa döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?