Hiçç oturuyorum temizliğe başlayacağım sen napıyorsunAnka yaaaaa napiyosun arkadasimmmm
HAHAHAHAH HAZIRLAN BEBEĞİM HAZIRLAAANdeğilimmmmm
Bekle sen1800 den fazlada vermemissindir bi kereeee
yusuuuuufffffffffffffffvermemiştir demi
evet seni yendiğimde elimden dilimden çekeceğin var incicimmmmmmmmenerjini bugüne saklamışsındır
ohaaaaaaaaaaaaaaaa o kadar var mıymış ya1 Kavanoz (400Gr) Nutella Çikolata
2176 kcal
ayyy ne güzel :)Karnemizi almaya gidelim 45 dk var öğretmenimizle vedalaşalım
Konuş kız ankaseni geçmesi için 1,8 vermesine gerek yok zaten1,7 kurtarıyor.
hahahaha kıyamam ya artık çok yuymuşak huylu bir kaptan mı olcanvalla artık birine kızmaya korkar oldum
Canım ben de memnun değili. Evdeki daha güzel bu yeni aldığım bazen farklı farklı ölçüyor dediğin gibi sözde dijital! 10 kere tartılıyorum artık doğru olanı anlamak içinIciyorum canimm miucum senin baskul geldi mi ? Ben benim yeni alinan dijitalden hic memnun kalmadim ya her cikisimda farkli gosteriyo
geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmYeni terazi 58.800 eski terazim 58 im
Calsinnn davulllarrr halayaa gelinnn
Bekle bekle akşama daha çok var gider o kilolarBen 68.5 gelene kadar bekleyeceğim
69 geldim dun iftardan önce
Hiçç oturuyorum temizliğe başlayacağım sen napıyorsun
Yok ya ben yazcam da yüzde hesaplamayi unuttumkızlar listeye neden girmiyorsunuz kilolarınızı? Herkes daha geç saatte daha az çıkar diye mi bekliyor yoksa?
Valla ben ben değildim hafta sonu yaaaaanladin sen onu
Ben de cocuklarla takılıyorum yagmurlu ankara da
Fark*100/geçen haftaYok ya ben yazcam da yüzde hesaplamayi unuttumfark x gecen hafta bölü 100 müydü
Valla ben ben değildim hafta sonu yaaaa
TamamdirFark*100/geçen hafta
Ben çok kararlıyım da kaşıntım geçmedi. Başka dr a gideceğim korkuyorum valla.Biz seninle ayniydik başladığımızda canimmm .. tamam o zaman yeniden basliyosunnn kararli istikrarli ve karatayliyapacaksin biliyoruzzzzzz
ohaaaaaaaaaaaaaaaa o kadar var mıymış
Aaaaa hadi yaaaa ay kiyamam yaaa ne boyaymış arkadaşBen çok kararlıyım da kaşıntım geçmedi. Başka dr a gideceğim korkuyorum valla.
Bi de benim yediğim 750 gr lık büyük boydu
evetkızlar listeye neden girmiyorsunuz kilolarınızı? Herkes daha geç saatte daha az çıkar diye mi bekliyor yoksa?
Masallah kocaman olmusss tabiikide her zaman:)Saol jalapone
Bu arada benim kızda dörde geçti artık konuşuruz takıldığımız yerleri
yinede çok ümitlenme istersenHAHAHAHAH HAZIRLAN BEBEĞİM HAZIRLAAAN
yusuuuuufffffffffffffff
evet seni yendiğimde elimden dilimden çekeceğin var incicimmmmmmmm
Benim büyük oğlan da 4e geçti. Okulda o da kıpır kıpır, davranışlarından 1 tane iyisi var.Saol jalapone
Bu arada benim kızda dörde geçti artık konuşuruz takıldığımız yerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?