Gecmis olsunnn
geçmiş olsun canımGünaydın
Gece küçük kız sürekli ağladı üstüne bi de düştü sersem gibi saatlerce herşeye ağladı saat iki buçuk gibi uyudu bende alalacele sahur yaptım bu seferde kızı kucakta taşımaktan kollarım ağrımasın mı
Hiç buraya gelmeye halim kalmadı
Şimdi Arkadaş aradı da uyandık karne almaya gidelim felaket yağmur yağıyor
ben çok seviyorumBınu yersek bi hafta bişey yemeyiz herhalde allahtan ben çok sevmiyorum nutellayı
hadi bakalım güzel karneler olsun ben bu sene ilk defa gitmedimKarnemizi almaya gidelim 45 dk var öğretmenimizle vedalaşalım
seni geçmesi için 1,8 vermesine gerek yok zaten1800 den fazlada vermemissindir bi kereeee
Iciyorum canimm miucum senin baskul geldi mi ? Ben benim yeni alinan dijitalden hic memnun kalmadim ya her cikisimda farkli gosteriyoMenü çoook güzl bakalım bugün nasıl bi sonuç gelicek :) su da içiyosun dimi bolca kuzucum
Geçmiş olsun ah bi iyileşseydi
Kesin öyle oldu çünkü alt altaydı isimleri sanırım
Anka durmuyorduuuu çalışıyor çalışıyor çalışıyorduuuuuuu
geldim canımYeni terazi 58.800 eski terazim 58 im
Calsinnn davulllarrr halayaa gelinnn
Ben 68.5 gelene kadar bekleyeceğimYeni terazi 58.800 eski terazim 58 im
Ayyy Allah şifa versin kuzuyaKızlar bizde acilden çıkıyoruz.. küçüğün ateşi 39.2 oldu. İğne yaptırdık
Ben 68.5 gelene kadar bekleyeceğim
69 geldim dun iftardan önce
Yeni terazi 58.800 eski terazim 58 im
Seninkiler abla abi olmuş biz daha minikizAaa ne güzel olmuşlar canım Çok ciciler... b3nde rozet yapacam yarın karnelere takacam artık 4, sınıf olduk gibi:)
Sen süpersin ya kuzum helal olsun sana. Hem sağlıklı doyurucu menüler hem de güzel kilo veriyorsun ve sağlıklı beslendigin için yağdan verdiğinden hiç şüphem yok canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?