Doğru söyle kaç kavanoz nutella yemiştin
Dün yediğim baklavanın cezasıydıCok iyi ya oglede hafif aksamda
Amiiin hepimizin inşallahhh :)Gayet az yemişsin bol bol eksi olsun canım
Hahahaha ben de ediyorum şüphe doğrusu ama sus susssBen 1 kavanoz yedim ama uyur yersem başka şeyler yediysem yine bilemiyorumkendimden şuphe ettim
Emin misn daha ben paylaşım yapmadımDers çalışıyorum bikere biliyorsunhem 62,3 çıktım 64.1dim cuma günü en çok ben verdimmm
dediğim dedik demek ki seninki ama öğretmenleri de seviyorsa sorun yok her şeye tamam diyen hiç itiraz etmeyen çocuk daha sıkıntılı bence benim oğlumda haksızlığa gelemez itiraz eder1. sınıftan beri hep yapıyor. Kendi istediği olmayınca hemen kavga ediyor.
Pedagoga götürdük olmadı. Ceza verdik olmadı. Bakalım eskiye göre az ama inşallah düzelir tamamen.sürekli oğretmenlerden şikayet geliyor. Fazla fazla zeki kabına sığamıyor. Şikayet etseler de gerçi bütün öğretmenler de yine en çok senin oğlanı severiz diyor. Yani okulda da meşhur anlayacağın 50 tane sınıf var nerdeyse bütün öğretmenler tanıyor
değilimmmmmİnciiiiii inciiiiii bugün mağlubiyete hazır mısıııınn
1800 den fazlada vermemissindir bi kereeeeEmin misn daha ben paylaşım yapmadım
vermemiştir demi1800 den fazlada vermemissindir bi kereeee
ben dün inciyle az uğraşmışım ya neden ki acabaaaa
Ben 1 kavanoz yedim ama uyur yersem başka şeyler yediysem yine bilemiyorumkendimden şuphe ettim
Vermemistir vermemistirvermemiştir demi
Gecmis olsunnnGünaydın
Gece küçük kız sürekli ağladı üstüne bi de düştü sersem gibi saatlerce herşeye ağladı saat iki buçuk gibi uyudu bende alalacele sahur yaptım bu seferde kızı kucakta taşımaktan kollarım ağrımasın mı
Hiç buraya gelmeye halim kalmadı
Şimdi Arkadaş aradı da uyandık karne almaya gidelim felaket yağmur yağıyor
1 Kavanoz (400Gr) Nutella Çikolata
2176 kcal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?