- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
gell kuzummm gelinn uzun bir halay olsunngeldim canım
canim tebrik ederim cok guzel kilo vermissinBende geldim kizlar tey tey teyyyy
En son kaca kadar canimBen 68.5 gelene kadar bekleyeceğim
69 geldim dun iftardan önce
ayy insallah cikmam daha omrum boyunca korkulu ruyamm 60larr baya bir uzaklasmak istiyorum 60lardan. Niye bu baskuller boyle yaa atben 10kez tartiliyorum eski terazimle onayliyorum oyle yaziyorum. Bu arada sekersiz sutlac yaptim miucum icinde sadece sekerli vanilin var keke atilan onun sekeri ne kadarsa o kadar var. 1.5litre sute yarum su bardagi pirinc 5 kase ciktiHAHAHAHAH HAZIRLAN BEBEĞİM HAZIRLAAAN
Bekle senbi tırstın bi korktun
yusuuuuufffffffffffffff
evet seni yendiğimde elimden dilimden çekeceğin var incicimmmmmmmm
ohaaaaaaaaaaaaaaaa o kadar var mıymış ya
ayyy ne güzel :)
Konuş kız anka
hahahaha kıyamam ya artık çok yuymuşak huylu bir kaptan mı olcanben istemiyom öyle
Canım ben de memnun değili. Evdeki daha güzel bu yeni aldığım bazen farklı farklı ölçüyor dediğin gibi sözde dijital! 10 kere tartılıyorum artık doğru olanı anlamak için
geldiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmharikasın eylülllllll 6 lara vedaaaaaa ama kökten veda dimi kendini kaybedip yine 6 lara çıkmak yook
Bekle bekle akşama daha çok var gider o kilolar
Benimki de 4 e geçti. Hepsi çok iyi çok şükür. İngilizceden korkuyordum zaten o da çok iyi gelmiş.Benim büyük oğlan da 4e geçti. Okulda o da kıpır kıpır, davranışlarından 1 tane iyisi var.
18.00 olsun sonEn son kaca kadar canim
***12. Takım 521. Etap***
anka_misali(67,5 /
eylul7158eylul(59,4 /
tevafuk55 (63,7 /
MiuLego (57.3
Sily (64,3 /62.8/1.5/2.33)
Korhilalp (58,5 /
hippotalamus (88,6 /
5816bursa (71,8 /
florence_N (80 /
inciakis ( 72,2 /
umut-16 (/ 69 /
ICIR(85,300/84,100/1,200/1,40)
12. Takım Ortalaması :
yeni üyeler:
Jalapeno(
Benimki de 4 e geçti. Hepsi çok iyi çok şükür. İngilizceden korkuyordum zaten o da çok iyi gelmiş.
Nedense bende çok acıktım eğer yağmur durursa dışarı dolaşmaya gidicemÇok acıktım yemeden önce tartildim. Ayların şişliği gitmeye başladı regl olunca sanırım. Çok sevindim.
@ICIR miudan alintilayip devam etsen, senin listede biz yokuz.
Ohhhh gitsin kilolar gelsin eksilerÇok acıktım yemeden önce tartildim. Ayların şişliği gitmeye başladı regl olunca sanırım. Çok sevindim.
Yapmışsın da Miu'nun en son paylastigina cevapla demelisin. Baş ve sondaki queto mu ne yazıyor onları da silmelisin.Bizimkisi 4 e geçti karnesi hepsi çok iyi bu yıl çok çalıştık inekledik resmen
Nedense bende çok acıktım eğer yağmur durursa dışarı dolaşmaya gidicem
Yapabilmişmiyim 1,200 gram vermişim83 e inerim diyordum olmadı WC'nin etkisi çok fazla malesef
Bu ne yaaa***12. Takım 521. Etap***
anka_misali(67,5 /
eylul7158eylul(59,4 /
tevafuk55 (63,7 /
MiuLego (57.3 / 55.9 / 2.443)
Sily (64,3 /62.8/1.5/2.33)
Korhilalp (58,5 /
hippotalamus (88,6 /
5816bursa (71,8 /
florence_N (80 /78,6/1.4/1.75)
inciakis ( 72,2 /
umut-16 (/ 69 /
ICIR(
12. Takım Ortalaması :
yeni üyeler:
Jalapeno (
Kuzum neyi yanlış yazmışım. Tamam farkı yazmamışım düzeltiyorumflorence_N tebrik ediyorum geçtin beni bu hafta :)) @MiuLego seni de çok tebrik ediyorum ama yanlış yazmışsın canım. .
Teşekkür ederim. Acaba diyorum uzun süre açlık yağ yakımını hizlandirdi mı bende. Deneyeceğim.florence_N tebrik ediyorum geçtin beni bu hafta :)) @MiuLego seni de çok tebrik ediyorum ama yanlış yazmışsın canım. .
4 sütun olacak ya. Geçen hafta, bu hafta, verdiğin kilo, yüzde şeklinde. Eksik çıkmış.Kuzum neyi yanlış yazmışım. Tamam farkı yazmamışım düzeltiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?