görüşelim dicektim ama hahaha hahahah hahahahyinede çok ümitlenme istersensabah tartıldım öğleden sonra da tartılacam görüsürüz
Ellerine sağlık canım çook güzel olmuştur eminim. ah tatmaya gelebilseydim bi kaçıpgell kuzummm gelinn uzun bir halay olsunn
canim tebrik ederim cok guzel kilo vermissin
En son kaca kadar canim
ayy insallah cikmam daha omrum boyunca korkulu ruyamm 60larr baya bir uzaklasmak istiyorum 60lardan. Niye bu baskuller boyle yaa atben 10kez tartiliyorum eski terazimle onayliyorum oyle yaziyorum. Bu arada sekersiz sutlac yaptim miucum icinde sadece sekerli vanilin var keke atilan onun sekeri ne kadarsa o kadar var. 1.5litre sute yarum su bardagi pirinc 5 kase cikti
Tebrikleri flooooÇok acıktım yemeden önce tartildim. Ayların şişliği gitmeye başladı regl olunca sanırım. Çok sevindim.
sinsice bıyık altı gülme smiley bırakıyorum buraya.Bu ne yaaa
yaşasın ya geçen haftaki sabitten sonra çok sevindim valla. Ama spor yapmaktan cnım çıkmıştı huahauhauhauah değdiKiiizz bu neee masallahhh eriyipp gittin miucumm tebrik ederim canimm
evet canım kaptan 18:00 e kadar dedi. mutlaka tartın daha az çıkacaksın bence o saatte. Ne kadar eritirsek o kadar iyi o artıyı..akşam bildirim yapabiliyoruz mu canım.
oh oh ohhh sen de öylesin bu hafta güzel verdik çok şükürSüpersin kiz miuuuuu
eksilerrrrrrrrKızlar ben geldim geçmişe bakamadım oruç olmadigim için bu saate kadar kahvr disinda bir şey yemedim ve şimdi tartıldım com şükür 400 eksideyimsınıfımın karn4si kızımın karne töreni akşam iftara misafir derken ruhumu teslim etmek üzereyim sonra yine gelirim opuyorum
Nasıl nasıl duyamadım nasssııııllllllllllllllllllllllllllllllllkendimi çoook kötü hissediyorumbu sözleri yazacağım hiç aklıma gelmezdi
Eki Görüntüle 2006684 Sayın @MiuLego başarınızdan dolayı kutluyor önünüzde saygıyla eğiliyorum
Işte cnm onun bi kilo vermesi bizim vermemizden daha zor. . Bizim yağlarımız daha çok daha çok gidiyo 150 kilo biri daha çok verir..hippotalamus Bak canım, bunu demek istemiştim. Miu ile aynı verdiğimiz kilolar ama onun yüzdesi yüksek çıkıyor... 1. O oldu..
yuzdeyi hesaplamanın mantıüı bu zaten. herkesin veriği 1 kilo eşit olmaz.hippotalamus Bak canım, bunu demek istemiştim. Miu ile aynı verdiğimiz kilolar ama onun yüzdesi yüksek çıkıyor... 1. O oldu..
rakibini kaçırcan senle kimse rakip olmicak kalcan ortada benceöhöööm öhöööömmm !
İnciciğim canım rakibem (yendiğim rakibem) balkon konuşmasına çıkmış duydunuz di mi hepiniz kızlaaarYukarıda alıntıladım gerçi. Gözden kaçmasına aslaaaaaa izin veremem
Bana ne bana neyuzdeyi hesaplamanın mantıüı bu zaten. herkesin veriği 1 kilo eşit olmaz.
öhöööm öhöööömmm !
İnciciğim canım rakibem (yendiğim rakibem) balkon konuşmasına çıkmış duydunuz di mi hepiniz kızlaaarYukarıda alıntıladım gerçi. Gözden kaçmasına aslaaaaaa izin veremem
Nasıl nasıl duyamadım nasssııııllllllllllllllllllllllllllllllll
seni sahaya gömücem demiştim hihihuhhahahauahGeçen hafta regl mden faydalanıp beni yendin zati
ayyyy kıyamam üzülme ya tamam bidaha yenmicem seni zaten sen de yine bayaaa kilo vermişsin tebrikler canımssssııııııı
eylul onu bekliyor sanırım. oruç da değil nasıl az çıkacak bilmiyorumhippotalamus Korhilalp eylul7158eylul kızlar iftara yakın tartılmakyı mı bekliyorsunuz o yüzden mi giriş yapmadınız listeye?
rakibini kaçırcan senle kimse rakip olmicak kalcan ortada bence
Canım evde koşturmaktan bişey yiyemiyor ya o valla daha az da çıkabilir belli olmaz. Korhi nin yüzdesi bayaaa iyiydi dün. bugün akşam daha da az çıkarmış ooohhheylul onu bekliyor sanırım. oruç da değil nasıl az çıkacak bilmiyorum
ben de listeyi paylaşmadan tekrar bi tartılacağım.
ama çok üstüme geliyor kaptanrakibini kaçırcan senle kimse rakip olmicak kalcan ortada bence
bende bu hafta regl dim ama 900 verdimfaydalanmaksa bu defada sen faydalandın yok bidaha yenmiyecekmişte sanki kaç defa yendiyse berabere durum şekerim
miu yalnız akşama kadar bekleyip 1 kilo olursa geçerim ümidiyle yaşıyordum senin kilo paylaşımını görünce şok oldumşaka bi yana gerçekten eze eze yendin tadını çıkar bir daha asla ama asla bu zevki yaşatmıyacam sana
Kaptan 6 dedi.. 6 ya kadar bikaç ke tartılim bakimhippotalamus Korhilalp eylul7158eylul kızlar iftara yakın tartılmakyı mı bekliyorsunuz o yüzden mi giriş yapmadınız listeye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?