Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

eski hali dediğin kaç canım 70.4 sabah çıktıysa onu paylaş gitsin bence az çıksın diye uğraşıyoruz hangisi azsa onu paylaş fazla geleni boşver
Bende anlamadım bişey. ne zaman 70.4 tü eski hal dediği kilo ne? Listede 70.5 yazmış bursa çünkü.

Cnm bugun sabah wc den sonra cıktı oyle o kadar su içmişim kı demek :) :) iftara yakın Bı daha tartıl sam eger az olursa onu yazarım

Bende anlamadım bişey. ne zaman 70.4 tü eski hal dediği kilo ne? Listede 70.5 yazmış bursa çünkü.
Cnm onu dun yazmıştım listeye ekledim sabah 100 gr az cıktı ama ıkı üç kere daha baktım eski haline yanı 70.5donmüştü bende degiştırmedım tekrar akşam iftara dogru daha az cıkarsa o zaman yazarım dıye

daha ben bildrim yapmadım

haftaya iyi kilo vermem lazım yoksa kurallar gereği listeden çıkacağım... umut-16 bu senin için de geçerli. ki sen yeni girdiğin için direk diskalifiye olursun.
verirsin kaptan haftaya bomba gibi gelir üstüne bide derece yaparsın eminim ben @umut-16 da o hataya bir daha düşmez ne çekti zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…