Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hippo tartılıyormusun sürekli sabitlikten çıkma durumu var mı? -100 bile olsa ohhhhh der halay çekeriz beraber
Dün korkumdan bişi yemedim. Spor da yapacaktım ama oğlan ateşlendi. .gece acile gittik. Onla uğraştım bütün gece ve şimdiye kadar..

Eşit şartlarda yarışmıyorsunuz aslında sen de oruç tut eşitlenin
Bak bak ne kulplar buluyorlar inci de değildi ki bu hafta oruç. Hem ben pazartesi günü tuttum oruç
Ee senin hedefe 3.9 kaldı. . Napıcan sonra??
kız tövbe de. 2.9 kilo kaldı hedefe. inşallah mezun olunca da yine burdayım hep burdayım koruma aşamasında burda olcam çok önemli benim için
tamam artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz konuyu kapatıyoruz miucum yoksa gidip kan vericem kilo azalsın diye
Ahaaa harika fikir ölsem aklıma gelmez< böyle bişey hhahaha

canım rakibem bal rakibem

Miu beni zayıflatıncaya kadar sakın gitme tamam mı

Miu beni zayıflatıncaya kadar sakın gitme tamam mı
yok kız hep burdayım başına belayım kurtulamazsın
Bende Bı ara 70,4 gordum ama ne olduysa tekrar eski haline geldi akşama kadar tartılırım yinede
Canım oruç musun? 70.4 ü ne zaman gördün? dün iftar öncesi ise o şekilde gir zaten listeye. Ha bugün daha az çıkarsın yine onu yaz ama bugün daha çok çıkınca onu yazma. dünkü iftar öncesi tartı kalsın.. Akşama kadar 70.4 ün altına da inebilir belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…