- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Dün korkumdan bişi yemedim. Spor da yapacaktım ama oğlan ateşlendi. .gece acile gittik. Onla uğraştım bütün gece ve şimdiye kadar..hippo tartılıyormusun sürekli sabitlikten çıkma durumu var mı? -100 bile olsa ohhhhh der halay çekeriz beraber
Bi tartıl şimdi çok merak ediyorum yaKaptan 6 dedi.. 6 ya kadar bikaç ke tartılim bakim
Kıyamam canım evet inşallah hemen toparlar oğluşun. Akşam az yedin bugün kesin daha az çıkıcaksın senDün korkumdan bişi yemedim. Spor da yapacaktım ama oğlan ateşlendi. .gece acile gittik. Onla uğraştım bütün gece ve şimdiye kadar..
Ya canım sende iyi vermişsin üzülmeBana ne bana ne
Çok haklısın canım hataya da sen yen ben de desteklicem seniama çok üstüme geliyor kaptanben geçen hafta yenince böyle mi yaptım
bu arada ben rakibimden kaçarmıyım hiç durum berabere haftaya görür o
sağol kaptanım benimÇok haklısın canım hataya da sen yen ben de desteklicem seni
Destekle bence de kaptancığım çünkü destek almadan beni yenmesi imkansız haklısınÇok haklısın canım hataya da sen yen ben de desteklicem seni
Destekle bence de kaptancığım çünkü destek almadan beni yenmesi imkansız haklısınAma desteklerle bir ihtimal. Umut sonuçta ....
Ee senin hedefe 3.9 kaldı. . Napıcan sonra??Destekle bence de kaptancığım çünkü destek almadan beni yenmesi imkansız haklısınAma desteklerle bir ihtimal. Umut sonuçta ....
tamam artık önümüzdeki maçlara bakıyoruzDestekle bence de kaptancığım çünkü destek almadan beni yenmesi imkansız haklısınAma desteklerle bir ihtimal. Umut sonuçta ....
demi oruçken yapsın o sporlarını da göreyimEşit şartlarda yarışmıyorsunuz aslında sen de oruç tut eşitlenin
tamam artık önümüzdeki maçlara bakıyoruzkonuyu kapatıyoruz miucum yoksa gidip kan vericem kilo azalsın diye
Bak bak ne kulplar buluyorlarEşit şartlarda yarışmıyorsunuz aslında sen de oruç tut eşitlenin
kız tövbe de. 2.9 kilo kaldı hedefe. inşallah mezun olunca da yine burdayımEe senin hedefe 3.9 kaldı. . Napıcan sonra??
Ahaaa harika fikir ölsem aklıma gelmez< böyle bişey hhahahatamam artık önümüzdeki maçlara bakıyoruzkonuyu kapatıyoruz miucum yoksa gidip kan vericem kilo azalsın diye
Miu beni zayıflatıncaya kadar sakın gitme tamam mıBak bak ne kulplar buluyorlarinci de değildi ki bu hafta oruç. Hem ben pazartesi günü tuttum oruç
kız tövbe de. 2.9 kilo kaldı hedefe. inşallah mezun olunca da yine burdayımhep burdayım koruma aşamasında burda olcam çok önemli benim için
Ahaaa harika fikir ölsem aklıma gelmez< böyle bişey hhahaha
canım rakibembal rakibem
-200 olur o zaman@MiuLego sabah artıydı şimdi sabit 6 ya 5 kala tekrar tartılırım inş :))
gidicek gidicek evrene hepppp pozitif enerji yolluyorum kesin eksi gelecek ya senden@MiuLego sabah artıydı şimdi sabit 6 ya 5 kala tekrar tartılırım inş :))
eski hali dediğin kaç canımBende Bı ara 70,4 gordum ama ne olduysa tekrar eski haline geldiakşama kadar tartılırım yinede
yok kız hep burdayım başına belayım kurtulamazsınMiu beni zayıflatıncaya kadar sakın gitme tamam mı
Canım oruç musun? 70.4 ü ne zaman gördün? dün iftar öncesi ise o şekilde gir zaten listeye. Ha bugün daha az çıkarsın yine onu yaz ama bugün daha çok çıkınca onu yazma. dünkü iftar öncesi tartı kalsın.. Akşama kadar 70.4 ün altına da inebilir belki :)Bende Bı ara 70,4 gordum ama ne olduysa tekrar eski haline geldiakşama kadar tartılırım yinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?