eylul mezun olup gidecek alıntı yapmayı oğretemedikEylülünki alıntı şeklinde kalmış onu normal paylaşayım ki üstüne yeniler ekleyebilsin.
Egemden zeytinyağı reklamı çıkıyor.sizde de nutella reklamı çıkıyor mu
kız sana yasak o kelime. Kavonoz onun adı. ağzına bile alma o ismisizde de nutella reklamı çıkıyor mu
Yüzde hesaplamayı da..eylul mezun olup gidecek alıntı yapmayı oğretemedik
Ay demek ki herkesin aklındaki gönlündekine göre reklam çıkıyor hahahahEgemden zeytinyağı reklamı çıkıyor.
Tam 1 ya da 1 in azcık üstünde olcak tahminen ortalamamız :)ben biraz baktım da iyi gibiyiz ama çokta anlamadım2 saate belli olur herhalde
İnşallahTam 1 ya da 1 in azcık üstünde olcak tahminen ortalamamız :)
Kız ben hesapladım sen rahat ol. En kötü ihtimal sen +1.5, hippo sabit ve umut da daha az çıkmayıp +0.5 ile kalırsa (ki bence bunların hepsi azalmış olacakİnşallah
Amannnn açıkla açıkla doyamadın zaferlere zafer sarhoşu miumKızlar rakipler kimlerdi birbiriyle bi yazabilir misiniz. Ben aşağıya yazayım hatırladıklarımı hatırlayamadıklarım eklesin yanlışım varsa da düzeltin olur mu?
1.Anka ve Sily
2.florence_N ve hippotalamus
3.inciakis ve @MiuLego
4.Korhilalp ve tevafuk55
5.umut-16 ve 5816bursa
eylul7158eylul ve @ICIR a rakip seçmemiştik sanırım. Onlar da birbiriyle rakip olsun ve Jalapeno da katılsın 3 lü rakip olsunlar. Ne dersiniz?? Haziran sonuna kadar bu rakipler sabit demişti kaptan.
Yanlış hatırladıysam düzeltinAkşam takım içi rakipler sonuçlarını ve takım içi 1. 2. ve 3. yü açıklıcaz ya
+1.5Kız ben hesapladım sen rahat ol. En kötü ihtimal sen +1.5, hippo sabit ve umut da daha az çıkmayıp +0.5 ile kalırsa (ki bence bunların hepsi azalmış olacak) 1.00 lı bir şey çıkıyor Tabi yanlış hesaplamadıysam
Kuzum sen rakibim olduğun için böyle, sen olmasan ben bir hiçimAmannnn açıkla açıkla doyamadın zaferlere zafer sarhoşu mium
Daha mı fazlaaaaa
Acaba 18:00 e doğru daha da az çıkarım mı diyor. ki çıkar bence :)Korhilalp sen neden bildirim yapmıyorsun senin sonuç iyiydi.
Şaka şaka şu an 68.7 geliyorum. Daha da azalmaz sanırım ama bekliyorum işteDaha mı fazlaaaaa
Oleeey giden her gr önemli. Azcık hopla zıpla dans et çıldırŞaka şaka şu an 68.7 geliyorum. Daha da azalmaz sanırım ama bekliyorum işte
Hiç halim yok ya sahurda da yemedim az çıkayım diye. Kızı parka çıkardım şimdi. Çok ağladı.Oleeey giden her gr önemli. Azcık hopla zıpla dans et çıldır
Kıyamam :) kurtarıyor zaten kaptancım hiç kafaya takma bence daha.Hiç halim yok ya sahurda da yemedim az çıkayım diye. Kızı parka çıkardım şimdi. Çok ağladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?