Söz veriyorum haftaya 67 lere döneceğimKıyamam :) kurtarıyor zaten kaptancım hiç kafaya takma bence daha.
Ben eminim zatenSöz veriyorum haftaya 67 lere döneceğim
Naptin gizzKızlar rakipler kimlerdi birbiriyle bi yazabilir misiniz. Ben aşağıya yazayım hatırladıklarımı hatırlayamadıklarım eklesin yanlışım varsa da düzeltin olur mu?
1.Anka ve @Sily
2. @florence_N vehippotalamus
3.inciakis ve @MiuLego
4.Korhilalp ve @tevafuk55
5. @umut-16 ve @5816bursa
eylul7158eylul ve @ICIR a rakip seçmemiştik sanırım. Onlar da birbiriyle rakip olsun ve @Jalapeno da katılsın 3 lü rakip olsunlar. Ne dersiniz?? Haziran sonuna kadar bu rakipler sabit demişti kaptan.
Yanlış hatırladıysam düzeltinAkşam takım içi rakipler sonuçlarını ve takım içi 1. 2. ve 3. yü açıklıcaz ya
eylul mezun olup gidecek alıntı yapmayı oğretemedik
Görürsün bu hafta zaten eylülcüm. Bu haftaki menülerin çook güzeldi haftaya da aynen devam ve çok güzel gidecek kilolar. Haftada 1 tartılmak en güzeli zaten.Su 57 yi bir gormek istiyorum artik yaa benim hedefim haftaya kadar en az 800gr vermek.
Normalde bildirimi yapinca her cuma kacamak yapitodum yapmadim bu sefer.
Bir de tartilmiycam kizlar tartilinca gitmiyo kilo diye umutsuzluga kapilip yiyotum
Tartilmazsam emeklerim bosa gitmesin kim bilir ne kadar versim kg diye yemiyorum
Seviyorum kiz seniKuzum sen rakibim olduğun için böyle, sen olmasan ben bir hiçim
Akşam senin 45 liği denicem inşallah. Bakıyomuşuz tamamlayabiliyormuşum
Bekliyorum meraklaBen tartıya gidiyorum
Ohhhh be kaptan eksi ciktinŞaka şaka şu an 68.7 geliyorum. Daha da azalmaz sanırım ama bekliyorum işte
Hmm zaten böyle sebzeleri falan aşırı haşlayınca da yemesi güzel olmuyor. Hep bi tık diri bırakırdım oh iyiymişKızlar şimdi bi yazı okudum yeşil mercimek çok haşlanırsa nişasta ortaya çıkıyormuş tıpkı patates gibi yağ olarak depolanıyormuş... Biraz diri kalacakmış
Kalp atışlarım hızlandıBen tartıya gidiyorum
Sus sus zaten cıs cos yedim o yüzden yapcam bi de akşam yemeğini bugün iftar saati yicem. erisinler hemen diye yapcam bakalım. Denicem de yapabildiğim kadarını inşallah hepsini tamamlarımSeviyorum kiz seni
45 ligi mi yapacan gercektenbugun bari dur git cissslar falaan ye kendini odullendir
eksi değil canım ne eskisisiOhhhh be kaptan eksi ciktin
haftaya da lazım gelecek hafta kullansın o eksileri :)Korhi neden yok yabelki daha da eksiye inmişti
Düne göre eksieksi değil canım ne eskisisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?