Anka kaptan canım çok yoğundum kusura bakma.giremedim hiç.eşim şehir dışındaydı onu almaya gittim.oğlanla uyuduk.bide karne sonrası öğr.piknik yaptı bende velilerle birlikteydim.az önce girdim eve.yemek telaşındayım.hızlıca bişeyler pişirdim.tartı sonucu dün yazdım diye rahattım.neyse sen yazmışsın sağol canımm.***12. Takım 521. Etap***
anka_misali(67,5 / 68,7 /-1,2/%-1,78)
eylul7158eylul(59,4 /58.80/%1.01)
tevafuk55 (63,7 /63.3/ 0.4/%0.63 )
MiuLego (57.3 / 55.9 / 1.4 / %2.44)
Sily (64,3 /62.8/1.5/%2.33)
Korhilalp (58,5 /57,1/1,4/%2,39)
hippotalamus (88,6 / 88.3/0.3/%0.34)
5816bursa (71,8 /70.5/1,3/%1.81)
florence_N (80 /78,6/1.4/%1.75)
inciakis ( 72,2 / 71.3/0,9/%1.25)
umut-16 (69 /69,5/+0,5/%-0.72)
ICIR(85,3/84,1/1,20/%1,41) yeni uye başlangıç tarihi:22 Mayıs; başlangıç kilo:87,2; Hedef:80
12. Takım Ortalaması :1,071
Kız gene tartınsana belki daha azsındır. Azsa değiştircezAnka kaptan canım çok yoğundum kusura bakma.giremedim hiç.eşim şehir dışındaydı onu almaya gittim.oğlanla uyuduk.bide karne sonrası öğr.piknik yaptı bende velilerle birlikteydim.az önce girdim eve.yemek telaşındayım.hızlıca bişeyler pişirdim.tartı sonucu dün yazdım diye rahattım.neyse sen yazmışsın sağol canımm.
Kızlar ne güzel gitmiş kilolar maşallahhh
Tamam miu hemen tartılıp geliyorummmKız gene tartınsana belki daha azsındır. Azsa değiştircez
miu ya tartınmak değil tartılmak yazsana. hep yanlış yazıyorsunKız gene tartınsana belki daha azsındır. Azsa değiştircez
listeye eklemeynce ben de tekrar tartılacaksın sandımAnka kaptan canım çok yoğundum kusura bakma.giremedim hiç.eşim şehir dışındaydı onu almaya gittim.oğlanla uyuduk.bide karne sonrası öğr.piknik yaptı bende velilerle birlikteydim.az önce girdim eve.yemek telaşındayım.hızlıca bişeyler pişirdim.tartı sonucu dün yazdım diye rahattım.neyse sen yazmışsın sağol canımm.
Kızlar ne güzel gitmiş kilolar maşallahhh
Canım çok yoğundu bugün ondan yazamadmlisteye eklemeynce ben de tekrar tartılacaksın sandım
tamam canım diğer takımlar da dün iftardan oncesini kayıt etti zaten
tamam canım diğer takımlar da dün iftardan oncesini kayıt etti zaten
Yaaa hangisi doğru? Kesin tartılmak mı doğru yazım ben bi türlü karar veremiyorum hangi yazımın doğru olduğuna. Eminsen tartılmak yazcam ona göre bak büyük sorumluluk altındasın şuanmiu ya tartınmak değil tartılmak yazsana. hep yanlış yazıyorsun
Üzülme kuzum normal asıl tartı zaten ğerşembe iftar öncesi. Olur da az çıkarsa diye hani :)
Allah kabul etsin canımKızlar ben iftara geçiyorum.5 dk kaldı bizim ezana.herkesin oruçları kabul olsun inşallah....
Oleeey ben de 7 den tırsıyorum onlar da 3 üstünde yüzdeli biri vardı. İnşallaaaah 1. Oluruz aminpaylaştım kızlar. 7. takım sürpriz yapmazsa 1. yiz
Neeeeyyyyyy1.006 çıkarmışlar 1. yiz
Ya hahahhaah flo güldüm ya hahahha hemen aklına o mu geldi kızGelsin cıslar
Geçen hafta ağız tadıyla yiyememistim de.. Ben 50 kilo olsam da benim ruhum obez kalacak sanırım. Cıslar çok güzeeeeeel.Ya hahahhaah flo güldüm ya hahahha hemen aklına o mu geldi kız
Allah kabul etsinKızlar ben iftara geçiyorum.5 dk kaldı bizim ezana.herkesin oruçları kabul olsun inşallah....
Gercekten mi superpaylaştım kızlar. 7. takım sürpriz yapmazsa 1. yiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?