Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar menum
3 hurma
1 kase yayla corbasi
1 yk kiymali mantar sote
1 yk domatesli makarna
Salata
Su 2 litre
6000 adim
Leslie yapmayi dusunuyorum yaparsam yazarim
Bravo incim çok güzel menü olmuş
Ben de menümü vereyim.
Öğlen 12de
1 orta boy patatesin kızartması,
1 ev poğaçası.
16da
1 tabak tereyağlı makarna
1 bardak ev kayısı suyu
Akşam 30
Yoğurtlu haşlanmış semizotu 1 kase.
Şu 2 lt
Anammmmm karbonhidrat patlaması. Canım yarından itibaren normal flo menülerine devam di mi bu bugünlük dimi

Ben de menümü vereyim.
Öğlen 12de
1 orta boy patatesin kızartması,
1 ev poğaçası.
16da
1 tabak tereyağlı makarna
1 bardak ev kayısı suyu
Akşam 30
Yoğurtlu haşlanmış semizotu 1 kase.
Şu 2 lt
Kız bu ne Allah seni?? Hem Kızartma hem makarna hem poğaça... sen bence artık kaçamak yapma..

Bravo incim çok güzel menü olmuş

Anammmmm karbonhidrat patlaması. Canım yarından itibaren normal flo menülerine devam di mi bu bugünlük dimi
1.4 u görünce coştum
O makarnanın üstünde 1 er tatlı kaşığı ketçap ve mayonez de vardı unutmuşum yazmayı. Bir de 4 kuru incir yedim ama bizim buralarda üzerine şekerden köyü bir şerbet döküyorlar bozulmasın diye, yeni yapmışlar. Bugünlük canım, evde yaramaz başka bir şey yoktu, hatta akşam da çok acikinca haşlanmış semizotu yedim.

Kız bu ne Allah seni?? Hem Kızartma hem makarna hem poğaça... sen bence artık kaçamak yapma..
Katılıyorum!
Çok çok çoook beğendim
Çünkü makarna poğaça doyurmaz acıktırır tabi acıkıp yersin. Tamam daha yok canım 1 haftalık emeğin boşa gitmesin.
Kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum. . Bu hafta fazla destek olamadım. Ama köstekte olmadım şükür.. inş nice birinciliklere
Destek olamadın mı aaaaaa. Hiç de. Duymayalım bir daha. Hep destek tam destek biz
Ya bizim oğlanın ateşi yok şükür ama çok aşırı huysuz. . Ne yedi ne uyudu.. benimde boynum tutulmuş.. hareket edemiyorum. .
Hadi sen de iyi ol da şu hastalıklar uğramasın daha size senin tartıyı eşin tamir ettimi peki yoksa yeni tartı mı aldın?

1. Liğimiz resmileşti.

Haydiii göbek atmaya halaya kızlaaar

@ICIR sen niye 80 hedef koydun 70 falan koysana.

Aa benim ilk hedefim 75 sonra 60lı rakamlar kaptanı. Değiştir 80 çok az

Kızlar ben iftara geçiyorum.5 dk kaldı bizim ezana.herkesin oruçları kabul olsun inşallah....

Amin canım
Tebrik ederimmmm kızlarrrrrr harikasınızzzz

@umut-16 ve ben hariçççççç herkese pazara kadar 1 abartmadan kaçamak hakkkıııı

Ya gerçekten mi yine mi 1. Yizharikayız yuppiiiii
@MiuLego 10. Takımda bir hatun adı ceren bilmem ne %3 küsur kilo vermiş. Nasıl vermiş onu anlamadım valla, aç mı yaşamış acaba.

Ölüm orucuna mı girmiş napmış yani kaç kilo vermiş ki

1. Liğimiz resmileşti.

Haydiii göbek atmaya halaya kızlaaar

Tey tey tey
Hepinizi tebrik ediyorum içime doğmuştu gerçekten biz yaparız grubum teşekkürler

Aaaaaa aaaaaa bu doğru muuuu ? Ben sanki birini gördüm orda 2.60 yüzdeli onu almamışlar sıralamaya. Korhilalp koş kooooooooşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…