Ya şa sıııınnnnnn senin ortalama da katılsa iyice coşmuştukkTebrikler kizlar :)
Ben de senin aynınım canım. Sadece abur cuburla beslensem hiiiç hayır demem. Cısss lar keşke kilo verdirse keşkkeee. Bu hafta yersin inşallah canım cumartesi pazar dan birinde (hafta içine kaymasın) kaptan izin verirseGeçen hafta ağız tadıyla yiyememistim de.. Ben 50 kilo olsam da benim ruhum obez kalacak sanırım. Cıslar çok güzeeeeeel.
Hı hı 1. YizGercekten mi super
Ayagim ugurlu geldiYa şa sıııınnnnnn senin ortalama da katılsa iyice coşmuştukk
Ben de senin aynınım canım. Sadece abur cuburla beslensem hiiiç hayır demem. Cısss lar keşke kilo verdirse keşkkeee. Bu hafta yersin inşallah canım cumartesi pazar dan birinde (hafta içine kaymasın) kaptan izin verirse
Hı hı 1. Yiz
Ayagim ugurlu geldi
Ayy evet miucum insallah agzin yulafli bar yesinGörürsün bu hafta zaten eylülcüm. Bu haftaki menülerin çook güzeldi haftaya da aynen devam ve çok güzel gidecek kilolar. Haftada 1 tartılmak en güzeli zaten.
Ayy evet miucum insallah agzin yulafli bar yesinGörürsün bu hafta zaten eylülcüm. Bu haftaki menülerin çook güzeldi haftaya da aynen devam ve çok güzel gidecek kilolar. Haftada 1 tartılmak en güzeli zaten.
Ayy evet miucum insallah agzin yulafli bar yesin
YaşasııınnnnnTebrik ederimmmm kızlarrrrrr harikasınızzzz
umut-16 ve ben hariçççççç herkese pazara kadar 1 abartmadan kaçamak hakkkıııı
Yiyebilirsin canım ben izin veriyorum yakarsın sen sporla onlarıKızlar ablam sütlaç yapmıştı cumadan sonra yiyeceğim diye söz vermiştim. Bugün de dondurma yedim. Sizce bugün yiyim yarından itibaren sıfır kaçamak tertemiz devam mı edeyim yoksa yarın mı yiyim ne diyorsunuz? Hangisi daha iyi olur kilo açısından?
Tamam canımmmm teşekkürlerYiyebilirsin canım ben izin veriyorum yakarsın sen sporla onları
Ye ye 3 kere yeTamam canım. Üç tane mi yiyeyim yulaflı bar tam üç kere yazmışsın hahahah
Bak bak baaaak çakal çukal işler. Yicem kız ama sütlaç hadi iyisin geneYe ye 3 kere ye
Ye bugun bence sonra kacsmaksiz devam edersin miucumKızlar ablam sütlaç yapmıştı cumadan sonra yiyeceğim diye söz vermiştim. Bugün de dondurma yedim. Sizce bugün yiyim yarından itibaren sıfır kaçamak tertemiz devam mı edeyim yoksa yarın mı yiyim ne diyorsunuz? Hangisi daha iyi olur kilo açısından?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?