Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Buda bugunki menum
Sabah 10:00
2 hş yumurta 1 kk peynir 12 zeytin 1 bardak süt
Öğlen14:00
1 kase yoğurt çorbası
Ara 16:00
20 karadut
Akşam 20:30
1 tabak kuru fasulye 1 kase yoğurt
4 litre su
400ip +100mekik+ 20 dk combat fitness
(Bu arada ben sıralamaya ne zaman girebileceğim? )

@MiuLego 10. Takımda bir hatun adı ceren bilmem ne %3 küsur kilo vermiş. Nasıl vermiş onu anlamadım valla, aç mı yaşamış acaba.
O geçen haftaydı canım bu hafta değil. Şok diyet 5 te 5 diyeti diye birşey yapmıştı hatırladığım kadarıyla. Valla çatır çatır vermişti kiloları

Kizlar herkesi cok ama cok tebrik ediyorum.. artik bu gazla haftaya hedefime ulasayim bari
MENÜM;
SAHUR; 1 haşlanmış yumurta, 1 litre su ( biraz fazlasi da var :) )
IFTAR; Zeytinyağlı taze fasulye, yogurt, domates, 2 litre su, 1 fincan türk kahvesi, ince bir dilim tiramisu (kendim yaptim)

Tamam canımmmm mezun olmak istiyor diye not vardı yanında. Bilmiyorum kuralı tam belki o zaman sıralamaya falan alınmıyor mu. Bana bakma sen çok da anlamıyorum:)
doğru canım doğru not aldığım belgede de geri aldım bir kaç kez yanlışlık silmişim ordan görmemişim. ikinizi de tebrik ederim ama Korhilalp ile birlikte.

Yaaa su tel cekse adam gibi çooookkk şey yazmak istiyorummmm offfff... neyse bende halay cekiyorum @MiuLego bi türlü emojiler yuklenemiyo telefona tey tey teyyyy

Akşam yemeklerini erkene çekmen lazııım! Böyle olmaz.
Yoksa menün çok güzel sporun da harika bravoooo
Çooook hafif menü tebrik ederim sily. Tiramisu da yiyerek kaçamak hakkını bitirdinnnnn
doğru canım doğru not aldığım belgede de geri aldım bir kaç kez yanlışlık silmişim ordan görmemişim. ikinizi de tebrik ederim ama Korhilalp ile birlikte.
Sağol canımmmmmmmm

Bende menumu yazayım sahur
Az yagda ıkı yumurta
Bir catal recel
Bir dılım ekmek
1 lt su
1 soda
İftar menum :
Yarım tabak kadar spagetti
1 kase Ezogelın corba
Ikı catal tavuk sote
Bir hurma
1 lt su

Bende menümü yazıyım
Sahur
2 yum, dom,sal,marul
1 sbr süt
2 brk çay
İftar
Mercimek çorba
Salata
1 dilim ıspanaklı börek
3lt su
Lesie 3 mil
25 mekik, 50 twister,100 ip atlama
Afiyet olsunnnnnn spor da yapmışsın tebrik ederim.
Yaaa su tel cekse adam gibi çooookkk şey yazmak istiyorummmm offfff... neyse bende halay cekiyorum @MiuLego bi türlü emojiler yuklenemiyo telefona tey tey teyyyy
Hahaha tamam kabul bu halinle seni halaya aldık
Kızlar tekrar tebrikler boyle olunca acaip mutlu oluyo insan daha bi gaza geliyor
@MiuLego ve Korhilalp canlar sizede ayrıca tebrikler resmen takımı temsilen ıkı kişi var derecede harikasınız
Ayyy düzenleme yaptı yanlışlık olmuş korhi çıktı dereceden ben de 3. Oldum ama yine de harikayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…