- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
bakayım bende tekrardanAaaaaa aaaaaa bu doğru muuuu ? Ben sanki birini gördüm orda 2.60 yüzdeli onu almamışlar sıralamaya.Korhilalp koş kooooooooşşşşşş
Tamam canımmmm mezun olmak istiyor diye not vardı yanında. Bilmiyorum kuralı tam belki o zaman sıralamaya falan alınmıyor mu. Bana bakma sen çok da anlamıyorum:)bakayım bende tekrardantebrik ederim bu arada
O geçen haftaydı canım bu hafta değil. Şok diyet 5 te 5 diyeti diye birşey yapmıştı hatırladığım kadarıyla. Valla çatır çatır vermişti kiloları@MiuLego 10. Takımda bir hatun adı ceren bilmem ne %3 küsur kilo vermiş. Nasıl vermiş onu anlamadım valla, aç mı yaşamış acaba.
doğru canım doğru not aldığım belgede de geri aldım bir kaç kez yanlışlık silmişim ordan görmemişim. ikinizi de tebrik ederim amaTamam canımmmm mezun olmak istiyor diye not vardı yanında. Bilmiyorum kuralı tam belki o zaman sıralamaya falan alınmıyor mu. Bana bakma sen çok da anlamıyorum:)
ben de ceren 2. demiştim ama geçen haftanın sonuçlarıymış telefondan girince karıştı iyicedoğru canım doğru not aldığım belgede de geri aldım bir kaç kez yanlışlık silmişim ordan görmemişim. ikinizi de tebrik ederim amaKorhilalp ile birlikte.
ben bilgisayarda yanlış yaptım ordan yanlış görmek normal canımben de ceren 2. demiştim ama geçen haftanın sonuçlarıymış telefondan girince karıştı iyice
eline sağlık canım. bir hafta daha 1. likle bitti darısı gelecek haftaya inşallahben bilgisayarda yanlış yaptım ordan yanlış görmek normal canım
sen sabit gelseydin 2. olacaktık canım...Kızlar hepinizi çok tebrik ediyorum. . Bu hafta fazla destek olamadım. Ama köstekte olmadım şükür.. inş nice birinciliklere
Akşam yemeklerini erkene çekmen lazııım! Böyle olmaz.Buda bugunki menum
Sabah 10:00
2 hş yumurta 1 kk peynir 12 zeytin 1 bardak süt
Öğlen14:00
1 kase yoğurt çorbası
Ara 16:00
20 karadut
Akşam 20:30
1 tabak kuru fasulye 1 kase yoğurt
4 litre su
400ip +100mekik+ 20 dk combat fitness
(Bu arada ben sıralamaya ne zaman girebileceğim? )
Çooook hafif menü tebrik ederim sily. Tiramisu da yiyerek kaçamak hakkını bitirdinnnnnKizlar herkesi cok ama cok tebrik ediyorum.. artik bu gazla haftaya hedefime ulasayim bari
MENÜM;
SAHUR; 1 haşlanmış yumurta, 1 litre su ( biraz fazlasi da var :) )
IFTAR; Zeytinyağlı taze fasulye, yogurt, domates, 2 litre su, 1 fincan türk kahvesi, ince bir dilim tiramisu (kendim yaptim)
Sağol canımmmmmmmmdoğru canım doğru not aldığım belgede de geri aldım bir kaç kez yanlışlık silmişim ordan görmemişim. ikinizi de tebrik ederim amaKorhilalp ile birlikte.
Kesinlikleeee o kadar önemli ki!sen sabit gelseydin 2. olacaktık canım...
tebrikler :)eline sağlık canım. bir hafta daha 1. likle bitti darısı gelecek haftaya inşallah
Afiyet olsunnnnnn spor da yapmışsın tebrik ederim.Bende menümü yazıyım
Sahur
2 yum, dom,sal,marul
1 sbr süt
2 brk çay
İftar
Mercimek çorba
Salata
1 dilim ıspanaklı börek
3lt su
Lesie 3 mil
25 mekik, 50 twister,100 ip atlama
Hahaha tamam kabul bu halinle seni halaya aldıkYaaa su tel cekse adam gibi çooookkk şey yazmak istiyorummmm offfff... neyse bende halay cekiyorum @MiuLego bi türlü emojiler yuklenemiyo telefona tey tey teyyyy
Ayyy düzenleme yaptı yanlışlık olmuş korhi çıktı dereceden ben de 3. Oldum ama yine de harikayız
Hahah yokkk 1 tanee tabi kiiTamam canım. Üç tane mi yiyeyim yulaflı bar tam üç kere yazmışsın hahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?