Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

bir küçük miu koyalim suraya @MiuLego
Hahahhaa aynı ben aynııı
Ben yatiyorum kizlar fena durumdayim bitigimm
Iyi gecelerr tatli ruyalarr
İyi geceler kuzum güzelce dinlen
Bende yarin yapicam iftara davetligim hemde dogumgunu arkadasimin kizinin aksi gibi cook da beceriklidir o yuzden bugun sıkı tuttum
İftarda ye canım ev sahibine ayıp olur bıoool bol ye

Bak oruç tutmam spor yaparım ama oruç tutmadığımın günahı sana olur bidaha düşün beni gaza getirme kız
Ben mi seni gaza getiriyom canim sen bu hirsla butun grubu gaza getirirsin kacamak gorunce cildiriyon elinden gelse butun kizlarin agzini bantlayacan her gruba lazim miusun sen

Ben mi seni gaza getiriyom canim sen bu hirsla butun grubu gaza getirirsin kacamak gorunce cildiriyon elinden gelse butun kizlarin agzini bantlayacan her gruba lazim miusun sen
Ay evet umut da çıldırmıştım hahahhaah ertesi gün bile işyerinde herkes neyin var miu diyordu suratımı asmış gezip duruyormuşum hahahaha. Oklavam yanımda canım benim hep hemen çıkarılmak için bekliyor

Bitmeyen çilem
Ablam bu saatte mutfakta ne yapıyor? Cheesecake
( poğaça da yapıyor da onu söylemiyorum bile)

Valla çıldırıcam. Şimdi tüm hafta güzeeeel bir kilo verebilmek ve cuma günü o cheesecake i yiyim diye kaptandan izin koparmak için çalışıp durcam

Ağlayarak uyuyayım en iyisi iyi geceler musmutlu rüyalar kızlaaaar çünkü 1. Olduk ve hak ettik

Iyi geceler ablani coook seviyorum

16 Haziran Hedef Listesi

1. MiuLego 55.0 ---> 900 gr vermek
2.Sily 61.8 ---> 1000 gr vermek
3.korhilap:56.5---> 600 gr vermek
4.Jalapeno:61.1--->1200 gr vermek
5.5816bursa:70,5-->500 gr vermek
6.tevafuk55: 62.5 --->800 gr vermek
7.florence_N:78.6 ---> 1000 gr vermek
8.hippotalamus:87---> 1300 gr vermek
9.Icır:84--->1.000 gr vermek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…