Öyle yapcaktım da eylülüm oruç tutcam yapamıcam inci yaşadıOndan haberim yok yarin bir de izinli aksama kadar kac bir dondurma kalotisi yakar ari gibi karunca gibi vizz vizzz viirr virr kosturur yerinde durmaz spor yapar
Iyi geceler canimBen yatiyorum kizlar fena durumdayim bitigimm
Iyi gecelerr tatli ruyalarr
Hahahhaa aynı ben aynııı
İyi geceler kuzum güzelce dinlenBen yatiyorum kizlar fena durumdayim bitigimm
Iyi gecelerr tatli ruyalarr
İftarda ye canım ev sahibine ayıp olur bıoool bol yeBende yarin yapicamiftara davetligim hemde dogumgunu arkadasimin kizinin aksi gibi cook da beceriklidir o yuzden bugun sıkı tuttum
Hı tabi tabi cok yiyicem canım baklava borek ne varsa sen merak etmeHahahhaa aynı ben aynııı
İyi geceler kuzum güzelce dinlen
İftarda ye canım ev sahibine ayıp olur bıoool bol ye
Bak oruç tutmam spor yaparım ama oruç tutmadığımın günahı sana olurHı tabi tabi cok yiyicem canım baklava borek ne varsa sen merak etme
Ben mi seni gaza getiriyom canim sen bu hirsla butun grubu gaza getirirsin kacamak gorunce cildiriyon elinden gelse butun kizlarin agzini bantlayacanBak oruç tutmam spor yaparım ama oruç tutmadığımın günahı sana olurbidaha düşün beni gaza getirme kız
Ay evet umut da çıldırmıştım hahahhaah ertesi gün bile işyerinde herkes neyin var miu diyordu suratımı asmış gezip duruyormuşum hahahaha. Oklavam yanımda canım benim hep hemen çıkarılmak için bekliyorBen mi seni gaza getiriyom canim sen bu hirsla butun grubu gaza getirirsin kacamak gorunce cildiriyon elinden gelse butun kizlarin agzini bantlayacanher gruba lazim miusun sen
Iyi geceler ablani coook seviyorumBitmeyen çilem
Ablam bu saatte mutfakta ne yapıyor? Cheesecake
( poğaça da yapıyor da onu söylemiyorum bile)
Valla çıldırıcam. Şimdi tüm hafta güzeeeel bir kilo verebilmek ve cuma günü o cheesecake i yiyim diye kaptandan izin koparmak için çalışıp durcam
Ağlayarak uyuyayım en iyisiiyi geceler musmutlu rüyalar kızlaaaar çünkü 1. Olduk ve hak ettik
Sev sevIyi geceler ablani coook seviyorum
1.4 canımmHilalim sen bu hafta ne kadar verdin goremedim en son listeyi
Kız benı niye silip kendini yazdın yerimde gözün mü var16 Haziran Hedef Listesi
1. MiuLego 55.0 ---> 900 gr vermek
2.Sily 61.8 ---> 1000 gr vermek
3.korhilap:56.5---> 600gr vermek
4.Jalapeno:61.1--->1200 gr vermek
5.inciakis :71.3___>1.400 vermek
Kız benı niye silip kendini yazdın yerimde gözün mü var
Ayy aşkolsun ne farkeder7. Benim şekerim senden önce ben yazdimm
Ben en son sayfadan aldım yaptımben mi silmisim pardon canım ama sonra beni de sildiler hemde 2 kere simdide ıcır silmis
@MiuLego ablanın kilo durumu ne??
Sayfa 1603 e en son ben eklemistim ama gormemissin galiba canimBen en son sayfadan aldım yaptım
Bende merak ediyorum hatta sana garezi mi var bunu niye yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?