Anka yok listede?16 Haziran Hedef Listesi
1. MiuLego 55.0 ---> 900 gr vermek
2.Sily 61.8 ---> 1000 gr vermek
3.korhilap:56.5---> 600 gr vermek
4.Jalapeno:61.1--->1200 gr vermek
5.5816bursa:70,5-->500 gr vermek
6.tevafuk55: 62.5 --->800 gr vermek
7.florence_N:78.6 ---> 1000 gr vermek
8.hippotalamus:87---> 1300 gr vermek
9.Icır:84--->1.000 gr vermek
10.inciakis:70=>1300 gr vermek
Noldu bugun ya bir liste yapamadik anka eklemismiydiAnka yok listede?
Ben de 20 dk yaptım. En son gevşemmeye geçip bıraktım. Akla zarar ya bu !! Bir de kadın kasnyapmış sanki. Ben kas olsun istemiyorum. (Bacakları ve kolları kaslıydı farkındaysan)Deneme canim ya bosver insan isi degil bu video ben 22 dk falan yaptim 2 gun kendime gelemedim
Aynen canım. Biliyorsun durumları.Cnm sahur yapmadın mı sadece su mu içtin akşam hafıf afiyet olsun
Cnm az da olsa bişeyler ye sahursuz daha zor olur domates salatalık falan ye midene bıseyler girsinAynen canım. Biliyorsun durumları.Sahur yapmıyorum şimdilik
Yok ben eklemedim daha. Akşam bebek çok huzursuzdu giremedimNoldu bugun ya bir liste yapamadik anka eklemismiydi
Canım yumurta domates salatalık peynir ceviz falan yiyebilirsin. Hatta böyle kahvaltı yapınca metabolizmam 5 km koşmuş gibi çalışıyormuşAynen canım. Biliyorsun durumları.Sahur yapmıyorum şimdilik
Ankacim iddialiyiz rakibemmÇok mu abarttım kiama yaparım yaaa yaparım yaparım
ooowww maşallaahhh kızz tebrık ederimm1.4 canımm
Aynen çok iddialıyım gümbür gümbür geliyorum kullerimden doğuyorumAnkacim iddialiyiz rakibemm
Süper keptinnnn seni böyle görmek istiyorummmmAynen çok iddialıyım gümbür gümbür geliyorum kullerimden doğuyorum
Biz de seni daha çok görmek istiyoruz...Süper keptinnnn seni böyle görmek istiyorummmm
Bu videoyu marlin bitirdi sadece yanlis hatirlamiyorsam 500 kalori yakiyor diye heveslendim ben yaparim dedim ama spor gecmisin falan yosa o videoyu birebir yapmak gercekten cok zor leslie iyidir canim biz onunla devam edelim walk walkBen de 20 dk yaptım. En son gevşemmeye geçip bıraktım. Akla zarar ya bu !! Bir de kadın kasnyapmış sanki. Ben kas olsun istemiyorum. (Bacakları ve kolları kaslıydı farkındaysan)
Normal düzene dönüp leslie 3 yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?