Kızım süt ve yoğurt sever ayran da öyle cok sever ama kefir içmedi ya bıkac sefer yaptım esım içti ama hastalık vs araya girince artık yapamadım mayayı verdim görümceme oda naptı bilmemKeşke mayalasaydın canım.çocuklara da faydalı
Kiz rakibimi gormuyon muCanim makarnayla odullendirmissun iyi de olmus 1yk neki agzinda bekleteydin yutmadan once
Ben surekli yaparim cok severimİnci nin 45 dk lık videosu nedir? Canım ya
Deneme canim ya bosver insan isi degil bu video ben 22 dk falan yaptim 2 gun kendime gelemedimTeşk ler. Bir deniym bunu da !
Yiyorum canım sabah dediğim 12:00 idi zaten tartı var diye bugün kahvaltı yapmadım o saatte de tartıncam diye. Cumaya özel durumCanim oglenleri yemiyor musun artik
Ay bi de kendin mi yapıyorsun ayy ayyyyy maşallah. Hazır bir tane alıp denicem çok faydalymış.Hazır satılanlardan bir al dene canım.ama onlar biraz ekşimsi tadıyor.bn taze mayaladığım için ayran ve sütü karıştırmış gibi hafif bir tadı var
Kiz rakibimi gormuyon muyerken bogazimda kaldi
Canın sağolsun canım..süt ayran yoğurt da faydalı içsinler de önemli değil yavrucaklarKızım süt ve yoğurt sever ayran da öyle cok sever ama kefir içmedi ya bıkac sefer yaptım esım içti ama hastalık vs araya girince artık yapamadım mayayı verdim görümceme oda naptı bilmem
Yiyorum canım sabah dediğim 12:00 idi zaten tartı var diye bugün kahvaltı yapmadım o saatte de tartıncam diye. Cumaya özel durum
Ay bi de kendin mi yapıyorsun ayy ayyyyy maşallah. Hazır bir tane alıp denicem çok faydalymış.
Evet cnm aynen öyle Rabbim saglık sıhhat versin inşallah hepsineCanın sağolsun canım..süt ayran yoğurt da faydalı içsinler de önemli değil yavrucaklar
Sağol canımmmmm takımcak harikayızKizlarrrrrrr neler olmuş neler olmuş yine birinci olmusuz
Artık diğer takımlar havlu attılar resmen
@MiuLego tebrik ederim arkadaşım derecen için.
Korhilalp zümrem seni de ayrıca tebrik ederim canım süper yüzde ve tabiki beni solladigın için
Benim misafirlerim yeni gitti üzerimden tür geçmiş gibi hissediyorum karne yorgunluğu misafir yorgunluğu derken bitmiş durumdayım
Aus gelmişşşKardeş takıma 1.liklerinden dolayı tebrikler
Teşekkür ederiz.Kardeş takıma 1.liklerinden dolayı tebrikler
7. Benim şekerim senden önce ben yazdimm16 Haziran Hedef Listesi
1. MiuLego 55.0 ---> 900 gr vermek
2.Sily 61.8 ---> 1000 gr vermek
3.korhilap:56.5---> 600gr vermek
4.Jalapeno:61.1--->1200 gr vermek
5.5816bursa:70,5-->500gr vermek
6.tevafuk55: 62.5 --->800 gr vermek
7.hippotalamus:87.--> 1.3gram vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?