Zümremm atlattın çok şükür.haftaya daha dişli bir rakip istiyorum ona göreeKizlarrrrrrr neler olmuş neler olmuş yine birinci olmusuz
Artık diğer takımlar havlu attılar resmen
@MiuLego tebrik ederim arkadaşım derecen için.
Korhilalp zümrem seni de ayrıca tebrik ederim canım süper yüzde ve tabiki beni solladigın için
Benim misafirlerim yeni gitti üzerimden tür geçmiş gibi hissediyorum karne yorgunluğu misafir yorgunluğu derken bitmiş durumdayım
Hahahah tamam seni ekledim ben eksik kalmasın diye7. Benim şekerim senden önce ben yazdimm
anam bir börek dahaaaaaaBugün yoğunluktan yemek yiyemedim akşam yedim sadece m3numu vereyim
Sabah 1 nescafe
Ögle 15.00 1 baget
Ara yarim salatalık 1 hurma
Akşam: 1 kase çorba
1 cop sis tavuk 1 cop sis sebze
1 etli biber dolması 1 börek
Şimdi türk kahvesi içecem inşalalh
Dişli istiyorsun yani oluuurrrrrZümremm atlattın çok şükür.haftaya daha dişli bir rakip istiyorum ona göree
Ben yazmistim noldu benim hedefim16 Haziran Hedef Listesi
1. MiuLego 55.0 ---> 900 gr vermek
2.Sily 61.8 ---> 1000 gr vermek
3.korhilap:56.5---> 600 gr vermek
4.Jalapeno:61.1--->1200 gr vermek
5.5816bursa:70,5-->500 gr vermek
6.tevafuk55: 62.5 --->800 gr vermek
7.florence_N:78.6 ---> 1000 gr vermek
8.hippotalamus:87---> 1300 gr vermek
Biri eski listeden alıntılamış demekKizlar
Ben yazmistim noldu benim hedefim
Haklisin valla miucum da bugun diyete basladi baslayali en buyuk kacamagini yapmis bir kase sutlaci devirmisKiz rakibimi gormuyon muyerken bogazimda kaldi
Ekledim tekrar canimBiri eski listeden alıntılamış demek
Haklisin valla miucum da bugun diyete basladi baslayali en buyuk kacamagini yapmis bir kase sutlaci devirmis
Hilalim sen bu hafta ne kadar verdin goremedim en son listeyi
Çok teşekkürler canım ne kadar incesin :)9.takımdan sevgiler selamlar ve tebrikler kızlar
Hahahaha valla ama bugünden sonra da sıfır kaçamak incicim. Haftasonu oruç olcam ama yine de yürüyüş falan yaparım. İftardan sonra da spor inşallahdondurmada yedi
Ondan haberim yok yarin bir de izinli aksama kadar kac bir dondurma kalotisi yakar ari gibi karunca gibi vizz vizzz viirr virr kosturur yerinde durmaz spor yapardondurmada yedi
Bende yarin yapicamÇok teşekkürler canım ne kadar incesin :)
Hahahaha valla ama bugünden sonra da sıfır kaçamak incicim. Haftasonu oruç olcam ama yine de yürüyüş falan yaparım. İftardan sonra da spor inşallah
Teaekkur ederizz biz de selam ederiz9.takımdan sevgiler selamlar ve tebrikler kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?