Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Arkada iki lolipop gibi yuvarlaklar varsa erkek canim hemen gorunuyor zaten disiyse gorunmez duzdur kuyruk dibi hemencecik
Kedilerin cinsi ne? Benim halamın siyam cinsi bi kedisi var erkek.. kaç defa geldi dişi olmadı. Sonra gelin geldi 11 tane çocukları oldu :)) 2 defada.. halam dağıttı hepsini ücretsiz.. en son kediyi kısırlaştırdı yeter 11 çocuk diye :)) şimdi sadece 2 tane kaldı. .

Seviyorsa saat al..

Kizlarr yaa kabiz oldum solemesi ayildir. Bana kayisida islemiyo aksi gibi millet kagisi yiyince ishal olur ben kabizz. Sut misir circir yapar beni kabiz niye bole yaa

Z.yagimi diksem kafama

11 tanrmi dogurdu bir dogrusta

Saf kan iran persian canim

Gunaydin canim aksam iftara giderken senin tatludan yapip goturmeyi dusunuyorum ama irmik yok cikasimda yok mavi hashasa bulasam olur mu
Aaa sanki irmiksiz olmaz canım bence irmik almaya değer buarada yarısı götüreceğin yere yeter kalan yarısını da dondurucuya atarsin. Serbeti de yarı-yarıya yaparsın yetiyor:)

Yok kız 2 defada.. aslında siyamlar en fazla 3 tane doğuruyormuş. Bu önce 5 sonra 6 sen yavruların resmini atmadın
Haa anladim canim

Yavrulari elime bile alamiyorum ki kizim kiziyo sirtlarundan xekilmis foto var ama bir sey anlasilmiyo simdi fare gibiler biraz buyuyubce ceker atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…