- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kedilerin cinsi ne? Benim halamın siyam cinsi bi kedisi var erkek.. kaç defa geldi dişi olmadı. Sonra gelin geldi 11 tane çocukları oldu :)) 2 defada.. halam dağıttı hepsini ücretsiz.. en son kediyi kısırlaştırdı yeter 11 çocuk diye :)) şimdi sadece 2 tane kaldı. .Arkada iki lolipop gibi yuvarlaklar varsa erkek canim hemen gorunuyor zatendisiyse gorunmez duzdur kuyruk dibi hemencecik
Seviyorsa saat al..Babalar gunu bu pazar degil mi yaa kizz brn bu pazar saniyorum
Yanlislik olmasin
Ne alsammm erkege hediye almak zor geliyi bana yaa bayana kolayy incik boncuk tencere kap kacak ne alsan oluyo
Erkege ne alincak terlik tisort parfum aklima gelmiyo
Saatini yaptirsammm hayy aklinla bin yasaaSeviyorsa saat al..
11 tanrmi dogurdu bir dogrustaKedilerin cinsi ne? Benim halamın siyam cinsi bi kedisi var erkek.. kaç defa geldi dişi olmadı. Sonra gelin geldi 11 tane çocukları oldu :)) 2 defada.. halam dağıttı hepsini ücretsiz.. en son kediyi kısırlaştırdı yeter 11 çocuk diye :)) şimdi sadece 2 tane kaldı. .
Sinameki cayi cok etkili bende ise yaradi dene istersenKizlarr yaa kabiz oldum solemesi ayildir. Bana kayisida islemiyo aksi gibi millet kagisi yiyince ishal olur ben kabizz. Sut misir circir yapar beni kabiz niye bole yaa
Z.yagimi diksem kafama
Gunaydin canim aksam iftara giderken senin tatludan yapip goturmeyi dusunuyorum ama irmik yok cikasimda yok mavi hashasa bulasam olur muGünaydın kızlar sağlıklı bir kahvaltı ile güne başlıyorum:)
Aaa sanki irmiksiz olmaz canım bence irmik almaya değerGunaydin canim aksam iftara giderken senin tatludan yapip goturmeyi dusunuyorum ama irmik yok cikasimda yok mavi hashasa bulasam olur mu
Sagol canim ben irmik alayim o zamanAaa sanki irmiksiz olmaz canım bence irmik almaya değerbuarada yarısı götüreceğin yere yeter kalan yarısını da dondurucuya atarsin. Serbeti de yarı-yarıya yaparsın yetiyor:)
Al kuzum ve emin ol çok begenilecekSagol canim ben irmik alayim o zaman
Yok kız 2 defada.. aslında siyamlar en fazla 3 tane doğuruyormuş. Bu önce 5 sonra 611 tanrmi dogurdu bir dogrusta
Saf kan iran persian canim
Bagirsak tembelli yapiyomus diye okumustum canim onu ben bol yesillik yiyorum aslinda sutuda cok iciyotum kendimceSinameki cayi cok etkili bende ise yaradi dene istersen
Günaydın incicimmmGunaydin kizlar
Haa anladim canimYok kız 2 defada.. aslında siyamlar en fazla 3 tane doğuruyormuş. Bu önce 5 sonra 6sen yavruların resmini atmadın
Günaydın incicimmm
Afiyet olsun tatlımmmGünaydın kızlar sağlıklı bir kahvaltı ile güne başlıyorum:)
Ohhh iyi yapmışsın canım.nasıl tok tutar o şimdi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?