Hadi bakalım bu hafta çok guel kilo vermek istiyorum hazır plan da yokkenOhhh iyi yapmışsın canım.nasıl tok tutar o şimdi seni
Yumurtadan zarar gelmez canım bence yanında ekmek yemeseydin çünkü baya tok tutuyor :)Dün sahurda 3 tane yumurta yedim yaaslında 2 tane yapmıştım. . Bi tane de oğlum beni illa sahura kaldır bende oruç tutucam dedi diye ona. . Kaldırdım ama yemedi yattı hemen. . Acıdım Yumurtacığa yedim.. çok oldu dimi??
O bende de var canım normalde yediğim de ac kalktigim sofradan ramazanda aynı miktarda yiyince acayip şişiyorumKızlar midem ağrıyor ya..
Dün gece klasik karatay kahvaltımı yaptım.3e kadar uyuyamadım.niye oldu anlamadım..bide ramazanda karnım çok şişiyor benim siz de oluyor mu
Yiyip yatmaktan mı acaba
Hiiiç bişeycik olmaz canım tanesi 70 kcal ve protein selenyum kalsiyum bir sürü vitamin mineral var içinde.bide tok tutar ohh daha ne olsunDün sahurda 3 tane yumurta yedim yaaslında 2 tane yapmıştım. . Bi tane de oğlum beni illa sahura kaldır bende oruç tutucam dedi diye ona. . Kaldırdım ama yemedi yattı hemen. . Acıdım Yumurtacığa yedim.. çok oldu dimi??
Bu arada geçmiş olsun zümremKızlar midem ağrıyor ya..
Dün gece klasik karatay kahvaltımı yaptım.3e kadar uyuyamadım.niye oldu anlamadım..bide ramazanda karnım çok şişiyor benim siz de oluyor mu
Yiyip yatmaktan mı acaba
Ayy aynen beni tarif ettin kuzum. Çok az yiyince de 19.00dan sonra çook acıkıyorum.ramazan bitiminde iyi bir detoks yapmak lazım.şu an karnım davul gibi saat 2 de yemiştim aslında 10 saat geçti ama hala sindirim başlamadı herhalde.patlayacak gibiyimO bende de var canım normalde yediğim de ac kalktigim sofradan ramazanda aynı miktarda yiyince acayip şişiyorum
Eksik olma tatlım bnm..Bu arada geçmiş olsun zümrem
Canim ben yiyince cok kotu oldugum icin sahur yapamiyorum yiyince hem uyuyamiyorum hemde sabah mide eksimesi oluyor iyyy oruclu iken dayanilmaz o yuzden sadece iftar yaparim ben yillardir halin varsa bir yuruyus yap iyi gelir insallahAyy aynen beni tarif ettin kuzum. Çok az yiyince de 19.00dan sonra çook acıkıyorum.ramazan bitiminde iyi bir detoks yapmak lazım.şu an karnım davul gibi saat 2 de yemiştim aslında 10 saat geçti ama hala sindirim başlamadı herhalde.patlayacak gibiyim
Tunaydin canimTünaydın kızlaaar
Tünaydın canim :)Tünaydın kızlaaar
Bana da iftar sonrası içtiğim yeşil çay ve türk kahv3si çok iyi geliyor diğer türlü hamile gibi dolaşıyorumAyy aynen beni tarif ettin kuzum. Çok az yiyince de 19.00dan sonra çook acıkıyorum.ramazan bitiminde iyi bir detoks yapmak lazım.şu an karnım davul gibi saat 2 de yemiştim aslında 10 saat geçti ama hala sindirim başlamadı herhalde.patlayacak gibiyim
Bnde yeşil çayı ihmal ettim bu ara.içeyim bol bolBana da iftar sonrası içtiğim yeşil çay ve türk kahv3si çok iyi geliyor diğer türlü hamile gibi dolaşıyorum
Oğlanı uyuttum çıkacağız uyanınca canım.inş yürüyüş iyi gelirCanim ben yiyince cok kotu oldugum icin sahur yapamiyorum yiyince hem uyuyamiyorum hemde sabah mide eksimesi oluyor iyyy oruclu iken dayanilmaz o yuzden sadece iftar yaparim ben yillardir halin varsa bir yuruyus yap iyi gelir insallah
Canımm eşim küplere biniyor.hiç hoşnut değil her hafta soruyo kaça düştün zayıflamışsın yine yeter artık diyor.bide 1 ay önce aldığım pant bluzler fln bol oluyo sürekli masraf çıkarıyorum durumlar fena anlayacağın zümremKorhilalp bu arada canım s3nim son hedef 57.9 muş ya h3defleri astin kuzum valla h3lal olsun. Esin daha zayıflama diyordu ne diyir bu duruma :))
Valla iyi gibiydi ya bakmadim sorulara senin nasıldıSily senin sınavın nasıl geçti? Naptın ne ettin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?