Vay beee bir yandan fena olan durum bir yandan bizi çok mutlu ediyor :)) benim eşim hala sormuyor hala bana zayıfsın demiyor bazen zorla ağzından laf almaya çalışıyorum iyisin diyirCanımm eşim küplere biniyor.hiç hoşnut değil her hafta soruyo kaça düştün zayıflamışsın yine yeter artık diyor.bide 1 ay önce aldığım pant bluzler fln bol oluyo sürekli masraf çıkarıyorum durumlar fena anlayacağın zümrem
Ay ne güzel benim eşimde ne kadar zayıfladın çok kilo aldın şu kadar olman lazım bak diyip duruyoCanımm eşim küplere biniyor.hiç hoşnut değil her hafta soruyo kaça düştün zayıflamışsın yine yeter artık diyor.bide 1 ay önce aldığım pant bluzler fln bol oluyo sürekli masraf çıkarıyorum durumlar fena anlayacağın zümrem
Ben 77 kiloyken eşim bana sen önden popo bir metre geriden geliyor diyorduAy ne güzel benim eşimde ne kadar zayıfladın çok kilo aldın şu kadar olman lazım bak diyip duruyo
Ya bence supersindir benim senin kilonda cekilmis resimlerim var incecigimVay beee bir yandan fena olan durum bir yandan bizi çok mutlu ediyor :)) benim eşim hala sormuyor hala bana zayıfsın demiyor bazen zorla ağzından laf almaya çalışıyorum iyisin diyirşişmansın der gibi anlıyorum o lafı da
Benim esim kilo aldin diyince ben verrim hadi sende 6 baklava yap da gorelim diyorumBen 77 kiloyken eşim bana sen önden popo bir metre geriden geliyor diyordu
Kendilerine baksınlar ilk dimi amaBen 77 kiloyken eşim bana sen önden popo bir metre geriden geliyor diyordu
AynenKendilerine baksınlar ilk dimi ama
Ya benim aşırı kilomda yok ama genede azıcık bile göbek çıksa laf eder hemen evlendikten sonra bi 10 kilo aldım sanırım baya yaradı evlilikAynenbenim esim benim kiloma yetismissin az kalmis dedi bana cok sinirlendim oyuzden basladim ilk zamanlar caktirmadim diyette oldugumu simdi biliyor her gun ne kadar verdin diyip duruyor ve bayagi farketti 5 daha versen yeter abartma sakin diyor
Benimki almasan yeter diyor ama şikayetçidir kesin. Benim verecek cevabım da yok baklavası da var kası daBenim esim kilo aldin diyince ben verrim hadi sende 6 baklava yap da gorelim diyorum
Güzel olursa bende yapayımKizlaarrr dondurma yaptim kendimce bakalim nasil olucak attim derin dondurucuya
Cilek
Yigurt
Vanilin
1 dolu tatli kasigi bal
Aynen canim senin kilonda yok zaten benimki benim 52 56 kiloma falan alisik oldugu icin simdi cok kilolu geliyorumYa benim aşırı kilomda yok ama genede azıcık bile göbek çıksa laf eder hemen evlendikten sonra bi 10 kilo aldım sanırım baya yaradı evlilik
Chia dan da yapıyorlar ben de onu deneyeceğimKizlaarrr dondurma yaptim kendimce bakalim nasil olucak attim derin dondurucuya
Cilek
Yigurt
Vanilin
1 dolu tatli kasigi bal
Kiz xxs nasil baklava yapmis benim oglum xxs giyorBenimki almasan yeter diyor ama şikayetçidir kesin. Benim verecek cevabım da yok baklavası da var kası da
Adam XXS giyiyor beni depresyona sokuyor
Spora gider o sürekli. Yapmış valla. Sabah oğlum yatakta zıplarken düşmüş babasının üstüne kafam acıdı diyor. Dedim adamın her tarafı kemik kırılmadığına dua etKiz xxs nasil baklava yapmis benim oglum xxs giyor
Sayfa 1603 e en son ben eklemistim ama gormemissin galiba canim
Tekrar eklerim sıkıntı yok hem de 10 numara olurum
Iyi geceler
Canimsin yakiz ilk sen mi yaptin sanki ilk ben yaptim sonra ıcır sonra sen
Pek kilon yok CanımKizlar sizce ne kadar faxlam var acikartirma başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?