Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Vay beee bir yandan fena olan durum bir yandan bizi çok mutlu ediyor :)) benim eşim hala sormuyor hala bana zayıfsın demiyor bazen zorla ağzından laf almaya çalışıyorum iyisin diyir şişmansın der gibi anlıyorum o lafı da

Ay ne güzel benim eşimde ne kadar zayıfladın çok kilo aldın şu kadar olman lazım bak diyip duruyo

Ya bence supersindir benim senin kilonda cekilmis resimlerim var incecigim

Kendilerine baksınlar ilk dimi ama
Aynen benim esim benim kiloma yetismissin az kalmis dedi bana cok sinirlendim oyuzden basladim ilk zamanlar caktirmadim diyette oldugumu simdi biliyor her gun ne kadar verdin diyip duruyor ve bayagi farketti 5 daha versen yeter abartma sakin diyor

Aynen benim esim benim kiloma yetismissin az kalmis dedi bana cok sinirlendim oyuzden basladim ilk zamanlar caktirmadim diyette oldugumu simdi biliyor her gun ne kadar verdin diyip duruyor ve bayagi farketti 5 daha versen yeter abartma sakin diyor
Ya benim aşırı kilomda yok ama genede azıcık bile göbek çıksa laf eder hemen evlendikten sonra bi 10 kilo aldım sanırım baya yaradı evlilik

Sayfa 1603 e en son ben eklemistim ama gormemissin galiba canim
Tekrar eklerim sıkıntı yok hem de 10 numara olurum
Iyi geceler

Canimsin ya kiz ilk sen mi yaptin sanki ilk ben yaptim sonra ıcır sonra sen

Benim içinde önemli deği isterseniz en son sıraya beni atın

Çocuklara kahvaltı yaptırdım akşama yemeğinde yok ne yapsam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…