Vayyy ıncim harika görünüyorsun senin üst bölge benim gibi incecik alt tarafta da sadece göbek ve basen biraz var onlar da gidince cillop gibisin canım 5 kilo sonra harika görüneceksin.
İncim gönüş var gidecek bir de belin inanılmaz incelicek orda böyle bir oyuntu çıkacak belli çok güzel olacak. Bacaklardan da biraz verceksiiiiinnnn ve harika olacak !
Valla millet beni aşırı zayıflamış buluyor artık hatta alışkanlık yaptı her gördüklerinde zayıflamışsın yine diyorlar ama eşim demiyor gıcık:))Ya bence supersindir benim senin kilonda cekilmis resimlerim var incecigim
Baklavası yok ama s ve m giyiyor bende ona zayıfsın diyerek burun kiviriyorum:))Benim esim kilo aldin diyince ben verrim hadi sende 6 baklava yap da gorelim diyorum
HiçKendilerine baksınlar ilk dimi ama
Sagol canim sadece basen var kalcamda yok 7 kilo daha verirce süper oluyor cok zayif istemiyorum zaten hep zayıftım 60 alti cok zayif duruyorVayyy ıncim harika görünüyorsun senin üst bölge benim gibi incecik alt tarafta da sadece göbek ve basen biraz var onlar da gidince cillop gibisin canım 5 kilo sonra harika görüneceksin.
Hahaha senin için erken bile uyanmışsınGünaydın Miu!!!
13:00 de uyanılır mı Miuuu
Tüm geçmişi okudum sabah sabah çok tatlısınız
Kiz gogus yok bende basen ve bacak var orfan da gider insallah bide zayiflayinca atarimİncim gönüş var gidecek bir de belin inanılmaz incelicek orda böyle bir oyuntu çıkacak belli çok güzel olacak. Bacaklardan da biraz verceksiiiiinnnn ve harika olacak !
Şuan zaten güzel ama kıvrımların ortaya çıkacak bebişim iyice vücut kıvrımların var belli
Görüşürüz canım:)İiler beni bekler kızlar görüşürüz
BekliyorumAyyy ben de atıcam birazdan ne iyi fikir incicim böyle birbirimize eksik gedik söyleriz
Sagol canim benimPek kilon yok Canım
Göbüş diycektim ay ahahahha. Senn fiziğin benimkine benziyor canım 65 lerde ben de aynı görünüyordum sen gibiKiz gogus yok bende basen ve bacak var orfan da gider insallah bide zayiflayinca atarim
Evettt gobus varGöbüş diycektim ay ahahahha. Senn fiziğin benimkine benziyor canım 65 lerde ben de aynı görünüyordum sen gibi
10 kilon var verirsen ucabilrsin artikEki Görüntüle 2007061 Eki Görüntüle 2007062 Eki Görüntüle 2007063 son 2-3 kilolar kaldı benim için istediğim kıvama geldim gibi. Sonra hep kas yapıcı çalışıcam inşallah
Uçarsam seni de alırım yanıma rakipsiz aslaaa10 kilon var verirsen ucabilrsin artik
Kizim super görünüyorsun masallah sana
Miu cok kiskandim seni yaaaUçarsam seni de alırım yanıma rakipsiz aslaaasağol canım
1.5-2 ay daha rakip olduk mu tamamdır. O iş bende sen rahat ol eriticem seniiiMiu cok kiskandim seni yaaa
Bende zayiflamak ıstiyorum hemen istiyorum
Canım süper ötesi görünüyorsunEki Görüntüle 2007061 Eki Görüntüle 2007062 Eki Görüntüle 2007063 son 2-3 kilolar kaldı benim için istediğim kıvama geldim gibi. Sonra hep kas yapıcı çalışıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?