Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İncim gönüş var gidecek bir de belin inanılmaz incelicek orda böyle bir oyuntu çıkacak belli çok güzel olacak. Bacaklardan da biraz verceksiiiiinnnn ve harika olacak !

Şuan zaten güzel ama kıvrımların ortaya çıkacak bebişim iyice vücut kıvrımların var belli

Ya bence supersindir benim senin kilonda cekilmis resimlerim var incecigim
Valla millet beni aşırı zayıflamış buluyor artık hatta alışkanlık yaptı her gördüklerinde zayıflamışsın yine diyorlar ama eşim demiyor gıcık:))
Benim esim kilo aldin diyince ben verrim hadi sende 6 baklava yap da gorelim diyorum
Baklavası yok ama s ve m giyiyor bende ona zayıfsın diyerek burun kiviriyorum:))
Kendilerine baksınlar ilk dimi ama
Hiç

Vayyy ıncim harika görünüyorsun senin üst bölge benim gibi incecik alt tarafta da sadece göbek ve basen biraz var onlar da gidince cillop gibisin canım 5 kilo sonra harika görüneceksin.
Sagol canim sadece basen var kalcamda yok 7 kilo daha verirce süper oluyor cok zayif istemiyorum zaten hep zayıftım 60 alti cok zayif duruyor

Kiz gogus yok bende basen ve bacak var orfan da gider insallah bide zayiflayinca atarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…