- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Bu hafta raporluyum canım.Sen bu hafta oruçlu değil misin?? Hain seni bu nasıl menü. . Açlıktan ölürsün hemen 3 dilim kek ye.. ekmeği ayrana falan batır ye
Yok flocum yok hep hazır hamur işleri tatlılar dışarıları bilirsin. Eve kadar dayanıcam. Bir küçük süt aldım aşırı açlık bastırırsa sütümü içerim mmmhmmhmhm çok da severimSalata bar varsa yakınlarda ye bence.
Pışıık!Sen bu hafta oruçlu değil misin?? Hain seni bu nasıl menü. . Açlıktan ölürsün hemen 3 dilim kek ye.. ekmeği ayrana falan batır ye
Aa noldu ki??iyiliğini düşünmek suç mu?Pışıık!
Dün hasta ziyaretine gittik. 2 küçük dilim baklava 1 dilim sargı kafayıf verdiler çayın yanında.. yemedim sadece çayı içtim bide oğlumdan kalan yarım bisküvi. . Kendime bende şaşırdım ama bu hafta 300 gr mın bile ne kadar önemli olduğunu gördük. Herkes yedi bende baktım. Tadını biliyorum yesem pişman olurum diye kendimi ikna ettim..
Yesacim ven de sana yazicaktim bugun mercimek yemegi yaptim tavuk suyuna konserveye koyup ters cevurdim beze sarim
Tavuk suyuna konserve olmasi problem yaratir mi? Mesala etli yemekleride bu sekilde saklayabiliyir musun? Mesala kjru fasulye icinde et varsa?
Ayy canım mideni tutsun diye değil mi Allah yardımcın olsun canım. minik fasulyede büyüyor maşallah
Yesacım hoşgeldin mide bulantıların Nasıl ??
Yaw hehe. Kekmiş. Hıh.Aa noldu ki??iyiliğini düşünmek suç mu?
Ayy benim canım kek çekti şimdiYaw hehe. Kekmiş. Hıh.
Bende turgut özal tarafındayımbyakınız bayaCakirlardayim sen ne taraftasin
Yok canım yer miyim? Menumu hafif bulmuş beni baştan çıkarmaya çalışıyorAnaAaaa ben yokken yine kek mi yediniz
Hahahaah:)
Hippo cok tatlisin yaAyy benim canım kek çekti şimdiava giderken avlandım
Walk walkBu videoyu marlin bitirdi sadece yanlis hatirlamiyorsam 500 kalori yakiyor diye heveslendim ben yaparim dedim ama spor gecmisin falan yosa o videoyu birebir yapmak gercekten cok zor leslie iyidir canim biz onunla devam edelim walk walk
Hippo cok tatlisin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?