Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ayyyy kaptanlar konuştuk derece gelir dedi ama birincilik demedi

SupersinizzzZzzz

Ben de haşlanmış patatesimi yedim uzandim hahaha
Yesaa hoşgeldin çok özletiyorsun kendini iyi misin? Gel arada ama yaaa hiç gelmiyon ki
Bende fotomu cekip göndersem kimse kalmaz burda ya bu ne guzellik arladaslar siz kendinize kilolu mu diyosunuz
Fıstık gibisindir fıstıkkk
Ben diyorum ama miu derse onu dovelim
Dövün dövün yağlara doğru dövün erisinler

Bıran yanlış yere geldim sandım kızlar Masallah ya mıu artık ucacaksın yeter kız valla inci sende Masallah sanirim biraz altta var onun dışında super

hippotalamus canım ablam 65 kilo şuanda. Son bir yıldır mutfağa sardırdı hobi gibi oldu onda yapıyor yiyor yediriyor seviyor bu işleri. Olan bana oluyor valla
Canım sende ideal kilona gel. . Yaptığı tatlıları sabah bi dilim yersin. Akşam 7 den sonra bişey yemezsin korursun inş..

Dün hasta ziyaretine gittik. 2 küçük dilim baklava 1 dilim sargı kafayıf verdiler çayın yanında.. yemedim sadece çayı içtim bide oğlumdan kalan yarım bisküvi. . Kendime bende şaşırdım ama bu hafta 300 gr mın bile ne kadar önemli olduğunu gördük. Herkes yedi bende baktım. Tadını biliyorum yesem pişman olurum diye kendimi ikna ettim..

Kız bu ne... hem zayıfsın hem sıkı maşallah. .
Sağol canım spor yapıyorum ya bol bol faydası oluyor
Canım sende ideal kilona gel. . Yaptığı tatlıları sabah bi dilim yersin. Akşam 7 den sonra bişey yemezsin korursun inş..
Aynennn o günü bekliyorum sabit tutarken kiloyu yerim az az ama spor yapar kiloya dönüşmesini engellerim. O günler gelsin de..
Hippo kalbime iniyordu başını okuyunca yedim diceksin sandım ayyyy gidecektim kalpten. Harikasın yaaaaa bak yesen tadı bile kalmıcaktı ağzında ama üzüntüsü pişmanlığı hep olacaktı. Harikasınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…