Guveniyorum sana1.5-2 ay daha rakip olduk mu tamamdır. O iş bende sen rahat ol eriticem seniii
Vayyy süpersin kuzummmmmEki Görüntüle 2007061 Eki Görüntüle 2007062 Eki Görüntüle 2007063 son 2-3 kilolar kaldı benim için istediğim kıvama geldim gibi. Sonra hep kas yapıcı çalışıcam inşallah
Sağol canımm çok açım çoook ondandırCanım süper ötesi görünüyorsunvalla bu kadar fit olmana rağmen haftalık verdiğin kilo takdirlik
Hani oruç tutacaktın sen.Sağol canımm çok açım çoook ondandırkahvaltı yapayım ben şimdi ayy en sevdiğim
Bende yaptım canım koca servis tabağı yeşillik yedim :)Sağol canımm çok açım çoook ondandırkahvaltı yapayım ben şimdi ayy en sevdiğim
Tutamadım gözüm yemediHani oruç tutacaktın sen.
Oh afiyet olsun canımBende yaptım canım koca servis tabağı yeşillik yedim :)
Ben diyorumBende fotomu cekip göndersem kimse kalmaz burda yabu ne guzellik arladaslar siz kendinize kilolu mu diyosunuz
Yesaa hoşgeldin çok özletiyorsun kendiniAyyyy kaptanlar konuştuk derece gelir dedi ama birincilik demedi
SupersinizzzZzzz
Ben de haşlanmış patatesimi yedim uzandim hahaha
Fıstık gibisindir fıstıkkkBende fotomu cekip göndersem kimse kalmaz burda yabu ne guzellik arladaslar siz kendinize kilolu mu diyosunuz
Dövün dövün yağlara doğru dövün erisinlerBen diyorumama miu derse onu dovelim
Kız sen iyisin baya.. boy kaç??
Kız bu ne... hem zayıfsın hem sıkı maşallah. .Eki Görüntüle 2007061 Eki Görüntüle 2007062 Eki Görüntüle 2007063 son 2-3 kilolar kaldı benim için istediğim kıvama geldim gibi. Sonra hep kas yapıcı çalışıcam inşallah
Canım sende ideal kilona gel. . Yaptığı tatlıları sabah bi dilim yersin. Akşam 7 den sonra bişey yemezsin korursun inş..hippotalamus canım ablam 65 kilo şuanda. Son bir yıldır mutfağa sardırdı hobi gibi oldu onda yapıyor yiyor yediriyor seviyor bu işleri. Olan bana oluyor valla
Sağol canım spor yapıyorum ya bol bol faydası oluyorKız bu ne... hem zayıfsın hem sıkı maşallah. .
Aynennn o günü bekliyorum sabit tutarken kiloyu yerim az az ama spor yapar kiloya dönüşmesini engellerim. O günler gelsin de..Canım sende ideal kilona gel. . Yaptığı tatlıları sabah bi dilim yersin. Akşam 7 den sonra bişey yemezsin korursun inş..
Hippo kalbime iniyordu başını okuyunca yedim diceksin sandım ayyyy gidecektim kalpten. Harikasın yaaaaa bak yesen tadı bile kalmıcaktı ağzında ama üzüntüsü pişmanlığı hep olacaktı. HarikasınnnnnDün hasta ziyaretine gittik. 2 küçük dilim baklava 1 dilim sargı kafayıf verdiler çayın yanında.. yemedim sadece çayı içtim bide oğlumdan kalan yarım bisküvi. . Kendime bende şaşırdım ama bu hafta 300 gr mın bile ne kadar önemli olduğunu gördük. Herkes yedi bende baktım. Tadını biliyorum yesem pişman olurum diye kendimi ikna ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?