Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Afiyet olsun cnm. .ama hurma baya kalorili bişey. . Akşam yeme bence

Güzel hafif olmus menun
Bende senin tatiyi yaptim ne kadar bereketli bir tatli yari olcu yaptim 1 tepsi cikti insallah becerebilmisimdir senin yaptigin gibi olur

Güzel hafif olmus menun
Bende senin tatiyi yaptim ne kadar bereketli bir tatli yari olcu yaptim 1 tepsi cikti insallah becerebilmisimdir senin yaptigin gibi olur
Bence becermişsin bile canım şimdiden afiyet olsun şerbetini 6 dakika falan kaynatıyorsun canım yoksa çekmiyor şimdiden afiyet olsun

Ben çok beğendim hurmaya bayılırıım ve bana çok da zararlı gelmiyor abartılmadığı sürece.
Eki Görüntüle 2007255 diyet grubuna bu reklam konur mu ya
Hippo niyeti bozdun sen bozduuun.
Bekle.

Heh aldım geldim. Söyle bakıyıim hala canın istiyor mu?

Sabah 14:00
2 yumurtadan biberli omlet
Domates, salatalık, zeytin, peynir
1 kırmızı yarım yeşil köz biber
1 ceviz, 1 tk fıstık ezmesi
1 bardak süt

16:40 1 kuru kayısı, 3 çiğ badem
17:10 sade nescafe

Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası

Su: 1.5 lt (3 lt olur)

Spor:
Offfff yapamadım. İnşallah gece yaparım. Dün de yapamadım çok üzgünüm. Bi uyuşukluk yorgunluk var üzerimde anlatamam.

Ben çok beğendim hurmaya bayılırıım ve bana çok da zararlı gelmiyor abartılmadığı sürece.

Hippo niyeti bozdun sen bozduuun.
Bekle.

Heh aldım geldim. Söyle bakıyıim hala canın istiyor mu?
Bozmadım yardımcı kaptan.. menümü yazim görürsün :))

Bi daha birinci olursam sorucam pro üyelik hakkım hediye ediliyor mu diye.. ediliyorsa söz sana edicem..
Ay canım yüce gönüllüm bunu söyledin zaten şuan olmuş gibi mutlu oldum geçti hevesim
Pro olmanın bana tek avantajı konuya girenleri görüyorsun o kadar..
Yazı rengi sabit ve istediğini yapıyorsun bi de
Bozmadım yardımcı kaptan.. menümü yazim görürsün :))
Hmmm hmmmmmm
Tamam o zaman oklavamı indirip sana kalpler gönderiyoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…