- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Afiyet olsun cnm. .ama hurma baya kalorili bişey. . Akşam yeme benceBenim de yeme işi bitti vereyim menümü:)
Sabah 2 yum omlet
10 zeytin kk peynir
Çok bol yeşillik
Ara türk kahvesi 3 hurma 1 k kayısı
Akşam 18.00: 2 tane tavuk çöp sis
3 kaşık koz biber yoğurtlu
Salatalık
Ara tarçınlı süt olur
Ara türk.kahvesi 1 hurma
Bitki çayları ve soda
2.5 litre su
Güzel hafif olmus menunBenim de yeme işi bitti vereyim menümü:)
Sabah 2 yum omlet
10 zeytin kk peynir
Çok bol yeşillik
Salatalık
Ara tarçınlı süt olur
Ara türk.kahvesi 1 hurma
Bitki çayları ve soda
2.5 litre su
Bence becermişsin bile canım şimdiden afiyet olsun şerbetini 6 dakika falan kaynatıyorsun canım yoksa çekmiyorGüzel hafif olmus menun
Bende senin tatiyi yaptim ne kadar bereketli bir tatli yari olcu yaptim 1 tepsi cikti insallah becerebilmisimdir senin yaptigin gibi olur
Haaaklisin canim da regl krizi de ancak oyle asiliyorAfiyet olsun cnm. .ama hurma baya kalorili bişey. . Akşam yeme bence
Acıktınmı yazıyor birdeEki Görüntüle 2007255 diyet grubuna bu reklam konur mu ya
Ben çok beğendim hurmaya bayılırıım ve bana çok da zararlı gelmiyor abartılmadığı sürece.Benim de yeme işi bitti vereyim menümü:)
Sabah 2 yum omlet
10 zeytin kk peynir
Çok bol yeşillik
Salatalık
Ara tarçınlı süt olur
Ara türk.kahvesi 1 hurma
Bitki çayları ve soda
2.5 litre su
Hippo niyeti bozdun sen bozduuun.Eki Görüntüle 2007255 diyet grubuna bu reklam konur mu ya
Bi daha birinci olursam sorucam pro üyelik hakkım hediye ediliyor mu diye.. ediliyorsa söz sana edicem..Ben pro üye olmak istiyorum. Gene buna taktım
Pro olmanın bana tek avantajı konuya girenleri görüyorsun o kadar..Ben pro üye olmak istiyorum. Gene buna taktım
Bozmadım yardımcı kaptan.. menümü yazim görürsün :))Ben çok beğendim hurmaya bayılırıım ve bana çok da zararlı gelmiyor abartılmadığı sürece.
Hippo niyeti bozdun sen bozduuun.
Bekle.
Heh aldım geldim.Söyle bakıyıim hala canın istiyor mu?
Cnm boyle menu ile seninde fotolar gelir yakında :) :)Akşam yemeğimi yedim, menumu paylasayim.
Sabah 9da 2 tane kuru incir reçeli
17de
1 kase Semizotu cacığı
1 kase Semizotu salatası
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği.
2lt su
Ay canım yüce gönüllüm bunu söyledin zaten şuan olmuş gibi mutlu oldum geçti hevesimBi daha birinci olursam sorucam pro üyelik hakkım hediye ediliyor mu diye.. ediliyorsa söz sana edicem..
Yazı rengi sabit ve istediğini yapıyorsun bi dePro olmanın bana tek avantajı konuya girenleri görüyorsun o kadar..
Hmmm hmmmmmmBozmadım yardımcı kaptan.. menümü yazim görürsün :))
Evet renkte var..Ay canım yüce gönüllüm bunu söyledin zaten şuan olmuş gibi mutlu oldum geçti hevesim
Yazı rengi sabit ve istediğini yapıyorsun bi de
Hmmm hmmmmmm
Tamam o zaman oklavamı indirip sana kalpler gönderiyoum
Eki Görüntüle 2007255 diyet grubuna bu reklam konur mu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?