Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Harkasin hippocum aynen devam

İyi dayanmissin

Elbette yüzyüze görüştüğümüz gunde gelecek sayin miu iste o zaman gercekten fistuk gibi oluvercemmmm
Yesaa hoşgeldin çok özletiyorsun kendini iyi misin? Gel arada ama yaaa hiç gelmiyon ki

Fıstık gibisindir fıstıkkk

Dövün dövün yağlara doğru dövün erisinler

Ben de kardelen :)
Yesacim ven de sana yazicaktim bugun mercimek yemegi yaptim tavuk suyuna konserveye koyup ters cevurdim beze sarim

Tavuk suyuna konserve olmasi problem yaratir mi? Mesala etli yemekleride bu sekilde saklayabiliyir musun? Mesala kjru fasulye icinde et varsa?

Ayyyy kaptanlar konuştuk derece gelir dedi ama birincilik demedi

SupersinizzzZzzz

Ben de haşlanmış patatesimi yedim uzandim hahaha
Ayy canım mideni tutsun diye değil mi Allah yardımcın olsun canım. minik fasulyede büyüyor maşallah

Adet olunca canim çok tatlı çekiyor, dün de abarttim malum, sancim da vardı, bol bol uyudum reçeli yiyince. Akşam da hafif yemek zorunda hissettim kendimi.
Aynen canım dengeledikten sonra hepsi hallolur önemli olan abarttım diye salıvermemek. Diğer gün ve öğünlerde az yiyio dengelemek. Dün ben de kaçamaklı yedim diye şuan açlıktan ölcem. Dışardayım çok açım ama bişey alıp yiyemiyorum. Mecbur dün yemeseymişim diyorum mesela. Sade kahvemi aldım içiyorum yanına da sonsuz dostum su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…