Sagol canim altida ertirsem insallah cok iyi olacakBıran yanlış yere geldim sandım kızlar Masallah ya mıu artık ucacaksın yeter kız valla inci sende Masallah sanirim biraz altta var onun dışında super
Harkasin hippocum aynen devamDün hasta ziyaretine gittik. 2 küçük dilim baklava 1 dilim sargı kafayıf verdiler çayın yanında.. yemedim sadece çayı içtim bide oğlumdan kalan yarım bisküvi. . Kendime bende şaşırdım ama bu hafta 300 gr mın bile ne kadar önemli olduğunu gördük. Herkes yedi bende baktım. Tadını biliyorum yesem pişman olurum diye kendimi ikna ettim..
İyi dayanmissinDün hasta ziyaretine gittik. 2 küçük dilim baklava 1 dilim sargı kafayıf verdiler çayın yanında.. yemedim sadece çayı içtim bide oğlumdan kalan yarım bisküvi. . Kendime bende şaşırdım ama bu hafta 300 gr mın bile ne kadar önemli olduğunu gördük. Herkes yedi bende baktım. Tadını biliyorum yesem pişman olurum diye kendimi ikna ettim..
Yesaa hoşgeldin çok özletiyorsun kendiniiyi misin? Gel arada ama yaaa hiç gelmiyon ki
Fıstık gibisindir fıstıkkk
Dövün dövün yağlara doğru dövün erisinler
Kiz ben seni de döverim bakBen diyorumama miu derse onu dovelim
Cakirlardayim sen ne taraftasinGüzel olursa bende yapayımbu arada sen batıkentin neresindeydin yakınız baya galiba :)
Cakirlardayim sen ne taraftasin
Canim benim ya guzel bakan sily im benim o kiloyla benden cok daha iyisindir sen ama cok daha iyi olacaz gidecek fazlaliklar fistik gibi olacazKiz ben seni de döverim bakiyisiniz yaaa bana bakarak tabi.. her insanin vardir kendine gore fazlasi elbette.. ama kilolu diiilsiniz hih
Yesacim ven de sana yazicaktim bugun mercimek yemegi yaptim tavuk suyuna konserveye koyup ters cevurdim beze sarimBen de kardelen :)
Vvaaayyy vayyy vayyy masallahhh miucum tahta gibi duz bir karin incecik bell super gorunuyosun canimEki Görüntüle 2007061 Eki Görüntüle 2007062 Eki Görüntüle 2007063 son 2-3 kilolar kaldı benim için istediğim kıvama geldim gibi. Sonra hep kas yapıcı çalışıcam inşallah
Ayy canım mideni tutsun diye değil mi Allah yardımcın olsun canım. minik fasulyede büyüyor maşallahAyyyy kaptanlar konuştuk derece gelir dedi ama birincilik demedi
SupersinizzzZzzz
Ben de haşlanmış patatesimi yedim uzandim hahaha
Vay vaaay ne kadar hafif ne kadar güzel bir menü bu :)Akşam yemeğimi yedim, menumu paylasayim.
Sabah 9da 2 tane kuru incir reçeli
17de
1 kase Semizotu cacığı
1 kase Semizotu salatası
1 tabak kıymalı karnabahar yemeği.
2lt su
O günler de gelecek bu azim ve bu menülerleBu arada fotolar süper. Ben henüz foto için uygun değilim...
Adet olunca canim çok tatlı çekiyor, dün de abarttim malum, sancim da vardı, bol bol uyudum reçeli yiyince. Akşam da hafif yemek zorunda hissettim kendimi.O günler de gelecek bu azim ve bu menülerle
Sen bu hafta oruçlu değil misin?? Hain seni bu nasıl menü. . Açlıktan ölürsün hemen 3 dilim kek ye.. ekmeği ayrana falan batır yeBu arada fotolar süper. Ben henüz foto için uygun değilim...
Salata bar varsa yakınlarda ye bence.Çok acıktım yaaadışardayım da. Elim bişeylere gidiyor gidiyor geri geliyor. Eve gitsem de hemen çorba salata yapsam günü kapatsam
Aynen canım dengeledikten sonra hepsi hallolur önemli olan abarttım diye salıvermemek. Diğer gün ve öğünlerde az yiyio dengelemek. Dün ben de kaçamaklı yedim diye şuan açlıktan ölcem. Dışardayım çok açım ama bişey alıp yiyemiyorum. Mecbur dün yemeseymişim diyorum mesela. Sade kahvemi aldım içiyorum yanına da sonsuz dostum suAdet olunca canim çok tatlı çekiyor, dün de abarttim malum, sancim da vardı, bol bol uyudum reçeli yiyince. Akşam da hafif yemek zorunda hissettim kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?