- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Başlarsan durduramazsın :))helall olsun kız sana bana ıkram etseler hıc olmadı ucundan tırtıklarım
Bi tanede benim için yeAyy dayanacak gücüm kalmadı artık kaç gundurkaçamak hakkımı hiç kullanmadım Bı seferlik olsun ya regl olucam zaten
baklavayı gell yemee vazgeç cunkı menun cok guzell durduk yere bır tane baklava ıcın aldıgın kalorıyı yukseltıcen. o baklava yerıne kaç dılım ekmek kaç kasık pılav yıyosun bklavayı agzına alıcan bır agında dondurcek bıttı gıttıBende menumu yazayım sahur
Bı kase corba esım içmedi bana kaldı
1 yumurta
1 dılım ekmek
1lt su 1 sade soda
İftar :
Taze fasulye
Hurma
Tursu ıkı tane biber
1lt su
Bir tane baklava yıycem
2 dilim bulgur pilavı ne ola ki hahaha. Afiyet olsun 1.5 dilim ekmeği 1 yap sen hippo bak hem yazması daha kolay
Kız yok saat 13:00 de uyandım ben ondan öyle oldu :)mıucum tuyden hafıf saglıklı bır menu olmuş afıyet seker bal olsun. sabah kahvaltını bıraz one cekebılsen metabolızman daha erken calışmaya başlar gercı kahve falan ıcıyosundur sen.
spor ıcınde uzulme vucudun bıraz dınlenmış olmuş
Parayla canım 50-55 tl falan. Avantajı da yok aslında bi yazı stili yapabiliyosun bi de konuyu kimler okuyo onu görüyosunpro uye nasıl olunuyormuş kı bır de avantajı neymiş
Ah canım benim ben beceremem ki onu mayalamayı nerdeeeee ah ahmıucum bende maya vardı o geldıgınde desen verırdım. sımdı bakımsızlıktan öldüler sanırım 2 haftadır yapmıyorum
afıyet seker bal olsun canım
Eylülüm kaptanın pazar a kadar verdiği 1 kaçamak hakkını kullanıyormuş yazııık yesin:)baklavayı gell yemee vazgeç cunkı menun cok guzell durduk yere bır tane baklava ıcın aldıgın kalorıyı yukseltıcen. o baklava yerıne kaç dılım ekmek kaç kasık pılav yıyosun bklavayı agzına alıcan bır agında dondurcek bıttı gıttı
ben cok pişman oluyorum yıyınce tutabılıyosan tut kendını hıc olmadı ustunde az sekerbetlı yerını al ye kabugunu
ben hemen göbekte evım mesut evler bıraz uste kalıyo cok yakınmısızAtakenti biliyomusun göbek tarafı olmuyo mesutevler tarafı oluyor :)
Hızlı mesaj yazabiliyorsun. İki mesaj arasında daha az bekliyorsun.2 dilim bulgur pilavı ne ola ki hahaha. Afiyet olsun 1.5 dilim ekmeği 1 yap sen hippo bak hem yazması daha kolay
Kız yok saat 13:00 de uyandım ben ondan öyle oldu :)
Parayla canım 50-55 tl falan. Avantajı da yok aslında bi yazı stili yapabiliyosun bi de konuyu kimler okuyo onu görüyosun
Ah canım benim ben beceremem ki onu mayalamayı nerdeeeee ah ah
Aynen yakın baya senin ora daha merkezi ben biraz köşede kalıyorum:)ben hemen göbekte evım mesut evler bıraz uste kalıyo cok yakınmısız
Teşekkür ederimm aynen yumurta yemezsem hemen acıkıyorum o yüzden yumurtasız aslasende benım gibi yumurtacı cıktın ıyı yemişsin 3 yumurtayı ben de cok severımafıyet olsun canım menun cok guzel
Çok hamarattır çooook evlendirelim biz @MiuLego yuHızlı mesaj yazabiliyorsun. İki mesaj arasında daha az bekliyorsun.
İmza yapabiliyorsun
Özel mesajlarda grup kurabiliyorsun
1 öğrencinin okumasında küçücük katkı sağlıyorsun.
Evlenirsen haber ver düğün hediyesi alayım sana
Vu hafta kaçamağın bittii... spor yaparsan tamamdır :))menumu paylaşıyorumm
sabahh
1tb kızarmış 1 dilim
domates salatalık
2 yk peynır
5 zeytın
bol bol yesılıık
dananın kuyrugu burdan sonra kopuyo kızlar hazır mısınız efenımm
2 kayısı
8 kıraz
5çilek
1 şekersiz sütlaç
evde bır mılsek yapayım dedım
cılek sut ve vanılın kattım karıstırdım bır tadına bakayım dedım. bakmaz olaydımm
1 bardak 2 bardak derken 3. içtim
sonra dondurma yapımına başadım 2 yk tadına baktım
sonra bıde muzlu mılsek yapayım dedım ona farklı olarak bal kattım yarım su bardagıda ondan içtim
hee dedım sen mısın bunları yıyen ıcıne b.. boğaz sana öğle yemegi yok dedim
akşam 4.30
1 kepçe mercimek yemegi
yesıl salata
4yk yogurtlu kerevız yedım
saat 7 gıbıde 8 tane fındık yedımm
ayyy ne cok yemişim yazarken yoruldumm. 4 litre su
Kız pidenin hepsini yeseydin az o.. şaka bir yana akşam yemeğini hem erken hem az yemişsin acıkman normal. . Daha doyurucu yersen gece acıkmazsın.. çorba salata ana yemek falan.. bol su.hippotalamus cugum az buldun biraz daha yedim. Büyük oğlana tereyağlı peynirli yumurta yapmistim 1 yk büyüklüğünde avuç içi kadar pideyle yedim. Eşim işte, evde oruçlu olmayınca.
Cnm maşallahmenumu paylaşıyorumm
sabahh
1tb kızarmış 1 dilim
domates salatalık
2 yk peynır
5 zeytın
bol bol yesılıık
dananın kuyrugu burdan sonra kopuyo kızlar hazır mısınız efenımm
2 kayısı
8 kıraz
5çilek
1 şekersiz sütlaç
evde bır mılsek yapayım dedım
cılek sut ve vanılın kattım karıstırdım bır tadına bakayım dedım. bakmaz olaydımm
1 bardak 2 bardak derken 3. içtim
sonra dondurma yapımına başadım 2 yk tadına baktım
sonra bıde muzlu mılsek yapayım dedım ona farklı olarak bal kattım yarım su bardagıda ondan içtim
hee dedım sen mısın bunları yıyen ıcıne b.. boğaz sana öğle yemegi yok dedim
akşam 4.30
1 kepçe mercimek yemegi
yesıl salata
4yk yogurtlu kerevız yedım
saat 7 gıbıde 8 tane fındık yedımm
ayyy ne cok yemişim yazarken yoruldumm. 4 litre su
Yiyemedim uleeennnbaktım bi tane yesem kesmiycek ıkı olsa olmaz kaynımın oğlan bayılır dunden tabakları vardı koydum verdım arkasından bakakaldım onun yerine biraz fındık ve kabak çekirdeği yıycem cayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?