- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Supersin canimmYiyemedim uleeennnbaktım bi tane yesem kesmiycek ıkı olsa olmaz kaynımın oğlan bayılır dunden tabakları vardı koydum verdım arkasından bakakaldım onun yerine biraz fındık ve kabak çekirdeği yıycem cayla
Meyve şekeri ne ola ki? Fruktoz mu?Kizlar meyve sekeri aldim milseklerin icinde dondurma yada seker koymadim
Hayırlı olsun, misafiri halası gelen gelene. Menü güzel, spor daha da güzel.Slm kızlar
Menüm :
Sahurda bişey yemedim
İkindi vakti regl oldum ve suya dayandım
Bir yeşil çay saat 5 gibi
Kiraz 5-6
Akşam
Mantar çorbası 3 et köftesi
Ayran
4 litre su içtim
1 fincan türk kahvesi
Leslie 3 yaptım ardından bir bardak süt
Cnm guzel menu İnş regl le beraber bu hafta eksiler gelecek bende bekliyorum misafiri geldı gelecekSlm kızlar
Menüm :
Sahurda bişey yemedim
Kiraz 5-6
Akşam
Ayran
4 litre su içtim
1 fincan türk kahvesi
inşallahCnm guzel menu İnş regl le beraber bu hafta eksiler gelecek bende bekliyorum misafiri geldı gelecek
Olur zaarinşallah..geçenlerdeki deli gibi yememin sebebi de regl den di galiba...amaaann ne bileyim işte ..olur zaaahrrr
Bizde de var cnmantep de çok söylenir bu laf ..
Kolaymış sıradaki deneyeceğim şey bu olsun@MiuLego canım benım bır sey yok kı kefırın yapımında gunluk aoç sut alıyosun mayanın ustune dokuyosun ertesı gune oluyo suzup içiyosun hepsı bu
Evlenirsem hmmmHızlı mesaj yazabiliyorsun. İki mesaj arasında daha az bekliyorsun.
İmza yapabiliyorsun
Özel mesajlarda grup kurabiliyorsun
1 öğrencinin okumasında küçücük katkı sağlıyorsun.
Evlenirsen haber ver düğün hediyesi alayım sana
Ya eylülllll eylülllllllmenumu paylaşıyorumm
sabahh
1tb kızarmış 1 dilim
domates salatalık
2 yk peynır
5 zeytın
bol bol yesılıık
dananın kuyrugu burdan sonra kopuyo kızlar hazır mısınız efenımm
2 kayısı
8 kıraz
5çilek
1 şekersiz sütlaç
evde bır mılsek yapayım dedım
cılek sut ve vanılın kattım karıstırdım bır tadına bakayım dedım. bakmaz olaydımm
1 bardak 2 bardak derken 3. içtim
sonra dondurma yapımına başadım 2 yk tadına baktım
sonra bıde muzlu mılsek yapayım dedım ona farklı olarak bal kattım yarım su bardagıda ondan içtim
hee dedım sen mısın bunları yıyen ıcıne b.. boğaz sana öğle yemegi yok dedim
akşam 4.30
1 kepçe mercimek yemegi
yesıl salata
4yk yogurtlu kerevız yedım
saat 7 gıbıde 8 tane fındık yedımm
ayyy ne cok yemişim yazarken yoruldumm. 4 litre su
Bravoooooo bursa bravo işte bu ya!Yiyemedim uleeennnbaktım bi tane yesem kesmiycek ıkı olsa olmaz kaynımın oğlan bayılır dunden tabakları vardı koydum verdım arkasından bakakaldım onun yerine biraz fındık ve kabak çekirdeği yıycem cayla
Çoook güzel umutcum spor var su var menü hafif. Tartıldın mı hiç? Artı kaldı mı hala? Eritebildin mi?Slm kızlar
Menüm :
Sahurda bişey yemedim
Kiraz 5-6
Akşam
Ayran
4 litre su içtim
1 fincan türk kahvesi
dengeli ve güzel menü. afiyet olsun .regl için bir baklava yeterli bence eee o kadar da olsunBende menumu yazayım sahur
Bı kase corba esım içmedi bana kaldı
1 yumurta
1 dılım ekmek
1lt su 1 sade soda
İftar :
Taze fasulye
Hurma
Tursu ıkı tane biber
1lt su
Bir tane baklava yıycem
yok tartılmadım cancağızım .ama sanki azcık göbek eridi.küçüldü gibi gibi..ben tartılmıyım ya tatlım .süpriz olsun heleKolaymış sıradaki deneyeceğim şey bu olsun
Evlenirsem hmmm
Ay demek ki hiçbirzaman pro üye olamıycam ühühühüü
Ya eylülllll eylülllllllharika meülerle giderken bir anda sapıtıyorsun bileyler oluyo sana. Evde sağlıklı şeyler yapmak da yasak sana artık. Yapınca yiyorsun. Valla bu sütlaç da bitmedi günlerdir sendeki zaten çok sinirim bozuk bitsin artık yarın tertemiz menü olsun madem
Bravoooooo bursa bravo işte bu ya!
Çoook güzel umutcum spor var su var menü hafif. Tartıldın mı hiç? Artı kaldı mı hala? Eritebildin mi?
Tamammmyok tartılmadım cancağızım .ama sanki azcık göbek eridi.küçüldü gibi gibi..ben tartılmıyım ya tatlım .süpriz olsun hele
Sagol cnm valla regl olucam bitene kadar 70in altına inmem lazım doktora gıdıcem bebek için burası olmasa yerdim iki de yerdim uc te ama buraya yazıyorum dıye frenlıyorum kendimiKolaymış sıradaki deneyeceğim şey bu olsun
Evlenirsem hmmm
Ay demek ki hiçbirzaman pro üye olamıycam ühühühüü
Ya eylülllll eylülllllllharika meülerle giderken bir anda sapıtıyorsun bileyler oluyo sana. Evde sağlıklı şeyler yapmak da yasak sana artık. Yapınca yiyorsun. Valla bu sütlaç da bitmedi günlerdir sendeki zaten çok sinirim bozuk bitsin artık yarın tertemiz menü olsun madem
Bravoooooo bursa bravo işte bu ya!
Çoook güzel umutcum spor var su var menü hafif. Tartıldın mı hiç? Artı kaldı mı hala? Eritebildin mi?
Cnm korhi sahurda içiyor dıye biliyorum bence de içilir
aaa yemedin mi paklavayı..brawooo kanki ..Yiyemedim uleeennnbaktım bi tane yesem kesmiycek ıkı olsa olmaz kaynımın oğlan bayılır dunden tabakları vardı koydum verdım arkasından bakakaldım onun yerine biraz fındık ve kabak çekirdeği yıycem cayla
içilir canım nıye ıcılmesın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?