Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Slm kızlar
Menüm :
Sahurda bişey yemedim
İkindi vakti regl oldum ve suya dayandım
Bir yeşil çay saat 5 gibi
Kiraz 5-6
Akşam
Mantar çorbası 3 et köftesi
Ayran
4 litre su içtim
1 fincan türk kahvesi
Leslie 3 yaptım ardından bir bardak süt

Hayırlı olsun, misafiri halası gelen gelene. Menü güzel, spor daha da güzel.

Cnm guzel menu İnş regl le beraber bu hafta eksiler gelecek bende bekliyorum misafiri geldı gelecek

@MiuLego canım benım bır sey yok kı kefırın yapımında gunluk aoç sut alıyosun mayanın ustune dokuyosun ertesı gune oluyo suzup içiyosun hepsı bu
Kolaymış sıradaki deneyeceğim şey bu olsun
Evlenirsem hmmm
Ay demek ki hiçbirzaman pro üye olamıycam ühühühüü
Ya eylülllll eylülllllll harika meülerle giderken bir anda sapıtıyorsun bileyler oluyo sana. Evde sağlıklı şeyler yapmak da yasak sana artık. Yapınca yiyorsun. Valla bu sütlaç da bitmedi günlerdir sendeki zaten çok sinirim bozuk bitsin artık yarın tertemiz menü olsun madem
Bravoooooo bursa bravo işte bu ya!
Çoook güzel umutcum spor var su var menü hafif. Tartıldın mı hiç? Artı kaldı mı hala? Eritebildin mi?

Bende menumu yazayım sahur
Bı kase corba esım içmedi bana kaldı
1 yumurta
1 dılım ekmek
1lt su 1 sade soda
İftar :
Taze fasulye
Hurma
Tursu ıkı tane biber
1lt su
Bir tane baklava yıycem
dengeli ve güzel menü. afiyet olsun .regl için bir baklava yeterli bence eee o kadar da olsun ..ölek mi yani

Alıntılar yapmıştım akşam yazarken şarjım bitti kaldı.
Hatırladığım Jalapeno menüsü vardı.

Akşam yemeği saatini 18:00 a çekelim anlaşalm olar mı? Menü çook güzel ama saatler cıks

yok tartılmadım cancağızım .ama sanki azcık göbek eridi.küçüldü gibi gibi..ben tartılmıyım ya tatlım .süpriz olsun hele

Sagol cnm valla regl olucam bitene kadar 70in altına inmem lazım doktora gıdıcem bebek için burası olmasa yerdim iki de yerdim uc te ama buraya yazıyorum dıye frenlıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…