Valla ben de buraya yazcam diye yemiyorum. Yoksa yerdim hep.Sagol cnm valla regl olucam bitene kadar 70in altına inmem lazım doktora gıdıcem bebek için burası olmasa yerdim iki de yerdim uc te ama buraya yazıyorum dıye frenlıyorum kendimi
Tamam içcem sahurda.Cnm korhi sahurda içiyor dıye biliyorum bence de içilir
Kefir denemem sahurda olcak bakalım.içilir canım nıye ıcılmesın
mıucum ogle yemegını atladım ama çilekli sutten ne olucak sutun kalorısı kaç sa 4 bardak işte toplamda
meyveyıde ara ogune saydın mı tamamdır
Al benden de o kadar.Hergün bugün kesin spor yapıcam diye kalkıyorum en son sahura kadar iş güç çocuklar iftar sahur derken halim kalmıyor yapamıyorum.. bugün yaparım inş. . Amin..
CAnım ramazan boyu çok sıkma kendini. Halin kalırsa yaparsın yoksa zaten 15 gün sonra rahatsın.Hergün bugün kesin spor yapıcam diye kalkıyorum en son sahura kadar iş güç çocuklar iftar sahur derken halim kalmıyor yapamıyorum.. bugün yaparım inş. . Amin..
Sağol canim 1.70 canimyaa sankı en fazla 60 duruyosun maşallah boy kaçtı
Walk walk..hippotalamus leslie ne demiş, stalk stalk stalk :)
Basen var canim gobuste var malesef 1 ay sonra tekrar resim aticam insallah gider o zamana kadarYa evet, mide yok, göbek yok, yandan bıngıl yok ...
Bişi dicem şu an idealimdeki kilosın.. 175 boya 70 kilo tamam..Sağol canim 1.70 canim
:) aminHergün bugün kesin spor yapıcam diye kalkıyorum en son sahura kadar iş güç çocuklar iftar sahur derken halim kalmıyor yapamıyorum.. bugün yaparım inş. . Amin..
Uyusa sıpa..:) amin
O da bir nevi spor canım . DevamKızlar oğluma mama yedirirken iki ileri bi geri.. yürüye yürüye hoplaya zıplaya yedirdim. Şimdi de kol çalışıyorum. . Pusette sallıyorum. Sayılır mı ??
Bitirebildin mi miuSpor: incinin 45 lik videosunu yaptım.
Bi de stepper yapıcam 20 dk inşallah
Benden haber alamazsanız ölmüşümdür. Şuan nefes alamıyorum ten rengim tamamen kırmızı
Sen göbek diyorsan ona benimkine bak birde.. Govdemde 4 dağ var. Ufak oğlan bir ara gobegimi öpüp meme derdi :)Basen var canim gobuste var malesef 1 ay sonra tekrar resim aticam insallah gider o zamana kadar
Alemsin kizSen göbek diyorsan ona benimkine bak birde.. Govdemde 4 dağ var. Ufak oğlan bir ara gobegimi öpüp meme derdi :)
BendeBişi dicem şu an idealimdeki kilosın.. 175 boya 70 kilo tamam..
Sen beni geçersin kuzum maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?