Sayilir bence ayrica oyle sporda vardi sanki anneler bebeklerle yapiyordu int. GormustumKızlar oğluma mama yedirirken iki ileri bi geri.. yürüye yürüye hoplaya zıplaya yedirdim. Şimdi de kol çalışıyorum. . Pusette sallıyorum. Sayılır mı ??
Sen misafirliğe giderken tatlı mı yaptın cnm. .Kizlar menum kusura bakmayin biraz gec oldu
1 kase yogurt corbasi
2 yk yesil fasulye
1 yk pilav
1 kucuk karniyarik
Cacik
tevafuk55 canim tatliyi herkes cok begendi tesekkur ederim ama ben tadina bakamadim
Spor 40 dk kosu bandi
5000 adim
Su 2 litre
Itiraf efiyorum karniyarigi zorla yedim arkadas gozumun icine bakıyordu
Evet ya arkadas gelirken hep kendi bir sey yapar getirir tabagi bos goturmemek icin yoksa ben tembelimdir hep hazir alirim gezmeye giderkenSen misafirliğe giderken tatlı mı yaptın cnm. .
Menü güzel tatlı gözüme batmadı..
Yememis ki..Sen misafirliğe giderken tatlı mı yaptın cnm. .
Menü güzel tatlı gözüme batmadı..
Evet yemedimYememis ki..
Kuzum ya begenmelerine çok sevindim :) canım çok küçük oluyorlar bence bir tane yiyebilirsin hem tadını bilirsin en azındanKizlar menum kusura bakmayin biraz gec oldu
1 kase yogurt corbasi
2 yk yesil fasulye
1 yk pilav
1 kucuk karniyarik
Cacik
tevafuk55 canim tatliyi herkes cok begendi tesekkur ederim ama ben tadina bakamadim
Spor 40 dk kosu bandi
5000 adim
Su 2 litre
Itiraf efiyorum karniyarigi zorla yedim arkadas gozumun icine bakıyordu
Harika yine afiyet olsun canım
Sabah 14:00
2 yumurtadan biberli omlet
Domates, salatalık, zeytin, peynir
1 kırmızı yarım yeşil köz biber
1 ceviz, 1 tk fıstık ezmesi
1 bardak süt
16:40 1 kuru kayısı, 3 çiğ badem
17:10 sade nescafe
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
Su: 1.5 lt (3 lt olur)
Spor:
Offfff yapamadım. İnşallah gece yaparım. Dün de yapamadım çok üzgünüm. Bi uyuşukluk yorgunluk var üzerimde anlatamam.
Yumurtalar ekmeksiz olsa daha iyiymis ama böyle de çok guel bir menü afiyet olsun canım@anka_misali @MiuLego
Sahur 2 de..
2+1 az yağda yumurta
Domates salatalık
Peynir
1 bardak süt
1.5 dilim tt ekmek
1.5 litre su
İftar 20de..
1 kase mercimek çorbası
3 parça fırın poşetinde bonfile+1 dilim patates
2 dilim bulgur pilavı
Birazdan Türk kahvesi içerim sonra sahura kadar su..
Eylullll akşam yemesen de olurmuş canım:))) afiyet sifa olsunmenumu paylaşıyorumm
sabahh
1tb kızarmış 1 dilim
domates salatalık
2 yk peynır
5 zeytın
bol bol yesılıık
dananın kuyrugu burdan sonra kopuyo kızlar hazır mısınız efenımm
2 kayısı
8 kıraz
5çilek
1 şekersiz sütlaç
evde bır mılsek yapayım dedım
cılek sut ve vanılın kattım karıstırdım bır tadına bakayım dedım. bakmaz olaydımm
1 bardak 2 bardak derken 3. içtim
sonra dondurma yapımına başadım 2 yk tadına baktım
sonra bıde muzlu mılsek yapayım dedım ona farklı olarak bal kattım yarım su bardagıda ondan içtim
hee dedım sen mısın bunları yıyen ıcıne b.. boğaz sana öğle yemegi yok dedim
akşam 4.30
1 kepçe mercimek yemegi
yesıl salata
4yk yogurtlu kerevız yedım
saat 7 gıbıde 8 tane fındık yedımm
ayyy ne cok yemişim yazarken yoruldumm. 4 litre su
Yememis ki..
Karniyarik dicektim düzelttim..Evet yemedimyarisi evde kaldi serbetini dokmedim kacamak yaparim diye yarin dokup onu da caya arkadaşa gidicem oraya goturucem
Kız 1.5 tam tahıllı ekmek bütün güne..Harika yine afiyet olsun canım
Yumurtalar ekmeksiz olsa daha iyiymis ama böyle de çok guel bir menü afiyet olsun canım
Eylullll akşam yemesen de olurmuş canım:))) afiyet sifa olsun
Ben karniyarigi çok severim. Ama özellikle kizartmali yemekleri yapmıyorum..Karniyarik dicektim düzelttim..
Cnm sen boyunuda yazsana isminin altına.. orantı yapimBen karniyarigi çok severim. Ama özellikle kizartmali yemekleri yapmıyorum..
Kimi fırında közleyerek yapıyo sende öyle yap. . Gayet masum olurBen karniyarigi çok severim. Ama özellikle kizartmali yemekleri yapmıyorum..
Ama kuzum yumurta 1 tane ekstradan var akşam da pilav var o yüzden dedimKız 1.5 tam tahıllı ekmek bütün güne..
Bulgur pilavı amaAma kuzum yumurta 1 tane ekstradan var akşam da pilav var o yüzden dedim
Seni mı kıracağım? Ekledim bile.Cnm sen boyunuda yazsana isminin altına.. orantı yapimunutuyorum sonra
Teşekkür ederim cnm..Seni mı kıracağım? Ekledim bile.
Şu an orantılarsak aynıyız...Seni mı kıracağım? Ekledim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?