- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ben de patates ve havuç hiç koymam.Ben artık soğan koymuyorum..
EvetKızlar, mercimek çorbası yaparken soğanı kavuruyor musunuz?
Incim sen bu cuma kaç kiloydun
Çık canım çık bizde şimdi girdik eve.oğlanım peşinde dönüp durdummYürüyüşe çıkayım bari
71.3 dum canimIncim sen bu cuma kaç kiloydun
Sen yemezsinki öyle seyler ancak maraş dondurma yersin belki :)tevafuk55 zümrecim ayy nasıl da zümresini düşünürmüüüşş
Ama yiyeceğimm ya seni mı kırayım.kağıt helva arası 2 top maraş dondurma
Nasıl ???
Kızlar, mercimek çorbası yaparken soğanı kavuruyor musunuz?
Biz yakisiklimla (4 yasindaki ogluşla) ciktik ta geldik miummmmm taaki yagmur bastirana kadarYürüyüşe çıkayım bari
Ohaaaa çok pis yenildim bile71.3 dum canim
Ben de yürüdüm canım şansıma tm yürüyüş bitti yağmur başladı :)Biz yakisiklimla (4 yasindaki ogluşla) ciktik ta geldik miummmmm taaki yagmur bastirana kadar
Sily üzülme kuzum ben de artıdayım şuan. Tabi yeme düzenim şaştı 2 gün spor yapamadım etkisi var.. ama vereceğiz hiiç merak etme. Yarım saatlik terletici bir spora bakar 200 gr nedir ki üzülmeKizlaaar ben +200 deyim.. dün misafir vardi ev aşırı kalabalıktı sanirim fazla kaçtı yaaa.. offf bir gunde 200 gr alıyorum bir hafta boyunca onu vermek için çabalıyorum..
Oh çok güzel olmuş bebeem o bir saat mi acıktırcak seni merak etme hiiiç bişey olmaz. Aşırı acıkırsan bir bardak tarçınlı süt tamammmmmdır. Menü çok hafif harika inşallah el birliğiyle kellogsu da çıkarıcaz hayatından. Sen eskiden yoğurt içine şu toz şeyden falan katar yerdin şağlıklı mis gibi noldu onaBugün akiam yemeğini erken yedim umarım acıkmam @MiuLego
Sabah 10:30
2 hş yumurta 1 kk peynir 8 zeytin 1 bardak süt
Öğlen 14:30
1 kase kelloggs
Akşam 18:00
1 kase domates çorbası 1 kase salata
2 lt su (3 ü bulur yatana kadar)
Spor henüz yapmadım
Ya öğlen saatin farkına varmamışım yemek yemeyi unuttum ondan hazırda bişey yoktu bende kelloggs yedim hemen :)Ben de yürüdüm canım şansıma tm yürüyüş bitti yağmur başladı :)
Sily üzülme kuzum ben de artıdayım şuan. Tabi yeme düzenim şaştı 2 gün spor yapamadım etkisi var.. ama vereceğiz hiiç merak etme. Yarım saatlik terletici bir spora bakar 200 gr nedir ki üzülme
Oh çok güzel olmuş bebeem o bir saat mi acıktırcak seni merak etme hiiiç bişey olmaz. Aşırı acıkırsan bir bardak tarçınlı süt tamammmmmdır. Menü çok hafif harika inşallah el birliğiyle kellogsu da çıkarıcaz hayatından. Sen eskiden yoğurt içine şu toz şeyden falan katar yerdin şağlıklı mis gibi noldu ona
TamammYa öğlen saatin farkına varmamışım yemek yemeyi unuttum ondan hazırda bişey yoktu bende kelloggs yedim hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?