Sagol canimMmmmhh çok nefis menübayılırım hepsine afiyet olsun canım.spor da yapılmış bravo canımmm
Su spkr menü süper börekten eser kalmamıştır içinde canımcımİyi sahurlar arkadaşlar
Ügüm telefonda mı internette mi bi sorun var anlamadım doğru düGün giremedim şarjda bitti
Menüm
Sahur
2 yumurtalı pul biberli omlet
Peynir salatalık domates marul
İftar
Şehriye çorba
Salata
Küçük bi dilim börek
2,5 su
Lesie 3 mil
50 mekik
50 twister
Spor da menude cok iyi canim gelsin eksilerKızlar dün midem çok kötüydü.sahura kadar dayandım hafif bişeyler yiyip yattım.giremedim kusura bakmayınn
@anka_misali
Dünkü menüm
Sahur
klasik karatay kahvalt. 2 yum ve kefir
İftar
1 kase çorba.
1 parça kuzu etli türlü
1 kase cacık.
Su 2.5lt
Spor 7000adım.
yürüyüş yapınca midem daha iyi oldu
Sanada kolay gelsin canımİyi günler kızlar bende de temizlik var ütü var varda var yani hala regl olmadım onun sıkıntısı varakşama kadar anca biter işi olanlara kolaylıklar dilerim
Geçmiş olsun :))Evet canım giremedim.midem çok kötüydü..iftarı yaptım sahura kadar uyumuşum.şimdi iyiyim çok şükür
Yine çok sağlıklı kuzum ödül tatlısı yiyecek misin :)) bence yemelisin kesin yemelisin korhim zümrem rakibem nooolurrrr ye ye.... miden de fena spor falan yapmaKızlar dün midem çok kötüydü.sahura kadar dayandım hafif bişeyler yiyip yattım.giremedim kusura bakmayınn
@anka_misali
Dünkü menüm
Sahur
İftar
1 kase çorba.
1 parça kuzu etli türlü
1 kase cacık.
Su 2.5lt
Spor 7000adım.
Ben de bendeTemizlik yapmaktan nefret ettigimi daha once soylemismiydim
Aman canım midemle bozuştuk biz . Artık çok doyurmıcam onuÇok az yemişsin canımm.afiyet olsun
Kızlar dün midem çok kötüydü.sahura kadar dayandım hafif bişeyler yiyip yattım.giremedim kusura bakmayınn
@anka_misali
Dünkü menüm
Sahur
İftar
1 kase çorba.
1 parça kuzu etli türlü
1 kase cacık.
Su 2.5lt
Spor 7000adım.
Cnm yemek yok o baklavayıAman canım midemle bozuştuk biz . Artık çok doyurmıcam onuama bugün çoookk açımmm
Sabah yada öğle diyeyim 12 de kalktım yeşil çay peynir 1 kk bir kepekli ekmek
1 ceviz 2 kayısı yedim aslında canım dondurma istiyor bir de akşamdan eşim baklava almış kendine iki dilim duruyor tezgahta o bana ben ona baktık durduk . Canım hem çok şey yemek istiyor hem istemiyor
İviitKızlar, mercimek çorbası yaparken soğanı kavuruyor musunuz?
Ben artık soğan koymuyorum..Bugun ilk kez kavurarak yapacağım. Sadece mercimek ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?