Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Su spkr menü süper börekten eser kalmamıştır içinde canımcım

Kızlar dün midem çok kötüydü.sahura kadar dayandım hafif bişeyler yiyip yattım.giremedim kusura bakmayınn
@anka_misali

Dünkü menüm
Sahur
klasik karatay kahvalt. 2 yum ve kefir

İftar
1 kase çorba.
1 parça kuzu etli türlü
1 kase cacık.
Su 2.5lt
Spor 7000adım.
yürüyüş yapınca midem daha iyi oldu

Spor da menude cok iyi canim gelsin eksiler

Yine çok sağlıklı kuzum ödül tatlısı yiyecek misin :)) bence yemelisin kesin yemelisin korhim zümrem rakibem nooolurrrr ye ye.... miden de fena spor falan yapma

Tünaydınlar hanımlar
Geç kalktık çamaşır derdim
Süt pişirdim ev topladım
Şimdi dışarı çıkıcaz
Bide acıktım ki sormayın akşam sahurda süt şişiriyor diye içmedim ondan mı oldu acaba

Kaptancım hacışalirin granül sabun deterjanı var sabun tozu onu kullan istersen geçmiş olsun bu arada

Dışarı çıkıyorum görüşürüz

Çok az yemişsin canımm.afiyet olsun
Aman canım midemle bozuştuk biz . Artık çok doyurmıcam onu ama bugün çoookk açımmm
Sabah yada öğle diyeyim 12 de kalktım yeşil çay peynir 1 kk bir kepekli ekmek
1 ceviz 2 kayısı yedim aslında canım dondurma istiyor bir de akşamdan eşim baklava almış kendine iki dilim duruyor tezgahta o bana ben ona baktık durduk . Canım hem çok şey yemek istiyor hem istemiyor

Canım geçmiş olsun mide insanı mahvediyor malesef. İnşallah bir daha olmaz. Menün de çok güzel bayıldım sporu da halletmişsin.

@inciakis kolay gelsin temizlikte :)

@anka_misali canım dua etcem sana booolca geçsin şu kaşıntılar diye. Bence kesinlikle o ilaca başlamamalısın. Başka bir doktora daha görünmelisin. İlaç kaşıntını engelliyor ama iştah patlaaması yapıp sağlığını bozuyor.

Cnm yemek yok o baklavayı unutma kilo vermen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…