Off off off maşallah miuuu kızım inceciksin yaaEki Görüntüle 2007061 Eki Görüntüle 2007062 Eki Görüntüle 2007063 son 2-3 kilolar kaldı benim için istediğim kıvama geldim gibi. Sonra hep kas yapıcı çalışıcam inşallah
Çoook iyi canım ya maşallahEki Görüntüle 2007067
Tamam canım çektim pek beceremedim ama
Menünü çok sevdim zümrem dengeli hafif olmuş..afiyet eksi olsunBenim de yeme işi bitti vereyim menümü:)
Sabah 2 yum omlet
10 zeytin kk peynir
Çok bol yeşillik
Ara türk kahvesi 3 hurma 1 k kayısı
Akşam 18.00: 2 tane tavuk çöp sis
3 kaşık koz biber yoğurtlu
Salatalık
Ara tarçınlı süt olur
Ara türk.kahvesi 1 hurma
Bitki çayları ve soda
2.5 litre su
Canım hafif bir menü afiyet olsun..özellikle kahvaltı on numara olmuş
Sabah 14:00
2 yumurtadan biberli omlet
Domates, salatalık, zeytin, peynir
1 kırmızı yarım yeşil köz biber
1 ceviz, 1 tk fıstık ezmesi
1 bardak süt
16:40 1 kuru kayısı, 3 çiğ badem
17:10 sade nescafe
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
Su: 1.5 lt (3 lt olur)
Spor:
Offfff yapamadım. İnşallah gece yaparım. Dün de yapamadım çok üzgünüm. Bi uyuşukluk yorgunluk var üzerimde anlatamam.
Yuruyus yapiyorum bide leslie artik dambil kullanarak yapicam gidecek insallahAyy incii üst bedenin incecik biraz basen ve kol çalışsan yeter canım)
Canımcımm ben aç karna içiyorum. Ama yemeklerle fln da güzel gidiyor.bal bakalım tadını sevecek misinEki Görüntüle 2007272 Korhiciim bak ne aldımKorhilalp
Hayatımda hiç içmedim biliyosun. Napcam bu ları hangi öğünde içeyim neyle içeyim ne kadar içeyim canım benim beni aydınlat
Senin dağ tırmanışı, reverse lungee, squat, bridge vs çalışman lazım. Onların çok faydası olur.Yuruyus yapiyorum bide leslie artik dambil kullanarak yapicam gidecek insallah
Guzel yorumun icin tesekkurler
Afiyet olsun canım 2 dilim bulgur pilavı da çok iyi olur tabi
CikarmasinOff off off maşallah miuuu kızım inceciksin yaabnce anka seni çıkarmalı listeden
Eylülcümm içinde milkshake ağacı çıkacakmış nerdeyse bol bol süt proteini aldın yanimenumu paylaşıyorumm
sabahh
1tb kızarmış 1 dilim
domates salatalık
2 yk peynır
5 zeytın
bol bol yesılıık
dananın kuyrugu burdan sonra kopuyo kızlar hazır mısınız efenımm
2 kayısı
8 kıraz
5çilek
1 şekersiz sütlaç
evde bır mılsek yapayım dedım
cılek sut ve vanılın kattım karıstırdım bır tadına bakayım dedım. bakmaz olaydımm
1 bardak 2 bardak derken 3. içtim
sonra dondurma yapımına başadım 2 yk tadına baktım
sonra bıde muzlu mılsek yapayım dedım ona farklı olarak bal kattım yarım su bardagıda ondan içtim
hee dedım sen mısın bunları yıyen ıcıne b.. boğaz sana öğle yemegi yok dedim
akşam 4.30
1 kepçe mercimek yemegi
yesıl salata
4yk yogurtlu kerevız yedım
saat 7 gıbıde 8 tane fındık yedımm
ayyy ne cok yemişim yazarken yoruldumm. 4 litre su
Ayyy yapamiyorum kaptan onlari dizim belim agriyor hemen biraz zayiflarsam belki yapabilirimSenin dağ tırmanışı, reverse lungee, squat, bridge vs çalışman lazım. Onların çok faydası olur.
İşin şakası tabi ama böyle zayıfladığını görünce bizi de gaza getirir hiçbir yere gidemez zatennn
Çok az yemişsin canımm.afiyet olsunSlm kızlar
Menüm :
Sahurda bişey yemedim
İkindi vakti regl oldum ve suya dayandım
Bir yeşil çay saat 5 gibi
Kiraz 5-6
Akşam
Mantar çorbası 3 et köftesi
Ayran
4 litre su içtim
1 fincan türk kahvesi
Leslie 3 yaptım ardından bir bardak süt
Dün seni pek göremedim cnm :))Afiyet olsun canım 2 dilim bulgur pilavı da çok iyi olur tabi
Canım ben sahurda koca bir bardak içiyorum iç iç bişey olmaz tok tutar hemde
Ondaki hirsla gruptaki herkes igne iplige donecekİşin şakası tabi ama böyle zayıfladığını görünce bizi de gaza getirir hiçbir yere gidemez zatennn
Beginner challange ler var. 60-70 tane değil de 10-20 taneyle başla.ben sana bulup ekleyeyim istersenAyyy yapamiyorum kaptan onlari dizim belim agriyor hemen biraz zayiflarsam belki yapabilirim
Evet canım giremedim.midem çok kötüydü..iftarı yaptım sahura kadar uyumuşum.şimdi iyiyim çok şükürDün seni pek göremedim cnm :))
Olur kaptan ekle denerimBeginner challange ler var. 60-70 tane değil de 10-20 taneyle başla.ben sana bulup ekleyeyim istersen
Mmmmhh çok nefis menüKizlar menum kusura bakmayin biraz gec oldu
1 kase yogurt corbasi
2 yk yesil fasulye
1 yk pilav
1 kucuk karniyarik
Cacik
@tevafuk55 canim tatliyi herkes cok begendi tesekkur ederim ama ben tadina bakamadim
Spor 40 dk kosu bandi
5000 adim
Su 2 litre
Itiraf efiyorum karniyarigi zorla yedim arkadas gozumun icine bakıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?