Arada yaziyorum bikere hicte iyle yapmiyorum sadece sinav var malum artik kurtulmak istiyorum ingilizceden nefret ediorumTamamm
Daha az gel buraya tamam mı? Yani hiç gelmemiş olursun. Menü yaz kaç hemen
Az kaldı ben de başlıcam ingilizceeeArada yaziyorum bikere hicte iyle yapmiyorum sadece sinav var malum artik kurtulmak istiyorum ingilizceden nefret ediorum
Ben de yürüdüm canım şansıma tm yürüyüş bitti yağmur başladı :)
Sily üzülme kuzum ben de artıdayım şuan. Tabi yeme düzenim şaştı 2 gün spor yapamadım etkisi var.. ama vereceğiz hiiç merak etme. Yarım saatlik terletici bir spora bakar 200 gr nedir ki üzülme
Oh çok güzel olmuş bebeem o bir saat mi acıktırcak seni merak etme hiiiç bişey olmaz. Aşırı acıkırsan bir bardak tarçınlı süt tamammmmmdır. Menü çok hafif harika inşallah el birliğiyle kellogsu da çıkarıcaz hayatından. Sen eskiden yoğurt içine şu toz şeyden falan katar yerdin şağlıklı mis gibi noldu ona
EvetMaşallah kuzum 500 eksidesin bile
Evetinsallah bu hafta cok iyi olacak
O vermezse ben de vermem.İnci sen kilo verme sen verdikçe @MiuLego hırs yapıyo 50 lere inecek bu hırsla
Ya davetler cok kotu oluyor yemeyince begenmemis gibi oluyor insallah diyete uyghn yemekler vardir onlardan yersinBen bu akşam kv me davetliyim kendimi tutmam lazım planım belli aslında ama inş uygulayabilirim
Ben bugun tadina bakicam aksami hafif yapipinciakis kv me tatlıdan götürüyorum ısrarla tarif istiyor benden :) kötü gelin ben tarif vermedim henüz
Vuuuuu inciiiiiiiii bu ne hizzzz :) daha cumaya çok varEvetinsallah bu hafta cok iyi olacak
Verirsin canim daha 5 gun var toparlarsin senKizlaaar ben +200 deyim.. dün misafir vardi ev aşırı kalabalıktı sanirim fazla kaçtı yaaa.. offf bir gunde 200 gr alıyorum bir hafta boyunca onu vermek için çabalıyorum..
İnci 2 günde nasıl -500 çıkar ya. Çok fena bunalıma hirdim şuanof ya
4 gün boyu napsam netsem de yensem inciyi imkansız
Kesinlikle yaa .. ama türk insani işte eli acik.. hele birde iftar hazirliyorsa.. bi ordu doyurulabilirYa davetler cok kotu oluyor yemeyince begenmemis gibi oluyor insallah diyete uyghn yemekler vardir onlardan yersin
Sagol canimVuuuuu inciiiiiiiii bu ne hizzzz :) daha cumaya çok varsaka bi yana canim cok iyi vermissin bravooo
Iviiit yaparim yapacagim yapmam lazımVerirsin canim daha 5 gun var toparlarsin sen
cumaya hazirlik
Iner ondan eminim ben 63 e inine kadarİnci sen kilo verme sen verdikçe @MiuLego hırs yapıyo 50 lere inecek bu hırsla
O vermezse ben de vermem.
Bende vercem görürsünüzzzzzIner ondan eminim ben 63 e inine kadar
Burda bulabilsem hakiki maraş dond.yerim ama yok kuzumSen yemezsinki öyle seyler ancak maraş dondurma yersin belki :)
Ayy zümrem çok dikkatli ol.aman hafif şeyler tüketBen bu akşam kv me davetliyim kendimi tutmam lazım planım belli aslında ama inş uygulayabilirim
Güzel canım özellikle kahvaltı doyurucu olmuş.acıkırsan tarçınlı süt kahve fln içersin canımBugün akiam yemeğini erken yedim umarım acıkmam @MiuLego
Sabah 10:30
2 hş yumurta 1 kk peynir 8 zeytin 1 bardak süt
Öğlen 14:30
1 kase kelloggs
Akşam 18:00
1 kase domates çorbası 1 kase salata
2 lt su (3 ü bulur yatana kadar)
Spor henüz yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?