Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Doyurucu ve güzel, yalnız o brokoli seni sahurdan sonra uyuttu mu?

Güzel canım özellikle kahvaltı doyurucu olmuş.acıkırsan tarçınlı süt kahve fln içersin canım
Birazcık kiraz yedim misafirlerim vardıda dayanamadım
Afiyet olsun gayet güzel menü:)
Ah o simitleeer ay nasıl dayandın hiçbirşey yemeden
İyi akşamlar kızlar bende menumu yazayım sahur
Uc kaşık fasulye yemegi
Su baska bir sey yemedim
İftar
Yoğurtlu mercimek salatası
Ikı hurma
Su 2.5lt olur sahurlar birlikte
Arada da fındık ve gun kurusu yıycem
Amanın hiçbirşey yememişsin yaaa iftarda çorbadamı yok

Kahvaltı çok güZel ama keşke bulgur pilavı o kadar olmasaydı

Bebeeem hiçbişi yemeseydin otla beslenmişsin bugün maşallah cumanın acısınımı çıkartıyosun

Erken yiyecektir, komşu geldi, öğlen de yemeyince arada kaynadı işte. Hem de tencerenin içinden yedim 2 kaşığını :)

Doyurucu ve güzel, yalnız o brokoli seni sahurdan sonra uyuttu mu?
Ooo hem de nasıl. Sahura kadar uyumamıştım zaten :) uyku mu kaçırtır brokoli kız hiç bilmiyorum yoksa mide rahatsızlığı için mi diyosun
O kadar çok oldu ki.. Bu haftalık listeleri o yapardı, iş içi il mi değiştirdi, başka ülkeye mı gitti hatırlamıyorum, @anka_misali ne devretti liste işini.
Heee ben hiç bilmiyorum o kısımları tabi
Bebeeem hiçbişi yemeseydin otla beslenmişsin bugün maşallah cumanın acısınımı çıkartıyosun
Evet cuma keşke yemeseydim kafasındayım ah aaahhhh kendimi yeşilliğe verdim

Cok zorlanmiyorum canim cunki sabah o ladar cok yedim ki tuttu beni

Afiyet bal seker olaa balima

Evde şuan masada olanları söylüyorum:

Cheesecake
1 kutu oreo
1 kutu luppo
1 paket biscolata

Daha ablam diyor ki mısır mı patlatsak

O yiyor ben ağzımın suyunu akıta akıta izliyorum sadece çayımdan bir yudum alıp yutkunuyorum

afıyet olsun canımm sutlu mercımek çorbası nasıl yapılıyo?
Canım 1 soğan 1 yk tereyağı 1yk un (ben koymuyorum) 1 su bard mercimek hepsini kavurup su ve tuz baharat katıp düdüklü ten.pişiriyorum.ocaktan inince 1 bardak süt ekleyip karıştırıyorum.oğluşumun en sevdiği çorba

@anka_misali canım bak kefirin faydalarını okuyordum şöyle bir şey yazıyor :

Yapılan çalışmalarda kefirde bulunan bakterilerin vücudun alerjik tepkiler vermesine neden olan “IgE” üretimini baskıladığı tespit edilmiştir.

Kefir mi tüketsen bolca belki iyi gelir

İyi akşamlar kızlar bende menumu yazayım sahur
Uc kaşık fasulye yemegi
Su baska bir sey yemedim
İftar
Yoğurtlu mercimek salatası
Ikı hurma
Su 2.5lt olur sahurlar birlikte
Arada da fındık ve gun kurusu yıycem
Canım nasıl az yemişsin helal valla.acıkma ihtimalin yüksek ama canımcımm

Gözüme takılan bir şey olmadı canım güzel beslenmişsin.afiyetler olsun

Miucummm kefir mucize gibi.bol bol için rahat bir şekilde tüket.hazırdan ziyade kendin mayalarsan daha güzel olur.rica ederim tatlım
Menün resmen karatay olmuş bugün süper bence

Miucummm kefir mucize gibi.bol bol için rahat bir şekilde tüket.hazırdan ziyade kendin mayalarsan daha güzel olur.rica ederim tatlım
Menün resmen karatay olmuş bugün süper bence
İçerim artık canım şu elimdeki kefirler bitsin kendim yapmayı deneyeceğim bakalım becerebilecek miyim.
Ay fark etmeden karatay mı yapmışım nasıl sevindim yaşasın bugün de dikkat edeyim bakalım dur :)
Aaaay akıllara zarar valla
Hahahah aynen yarım akıllı dolanmamın sebebi hep bunlar. Daha abur cubur dolabındakileri söylemiyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…