İnşallah canım. Moralim de düzeliyor artık ve yok diyebiliyorum artık yani ısrar edenlere hayır almıym diyorumÇoook beğendim afiyet olsun cumaya bu şekilde devam veee çok güzel eksi göreceksin eminim
Pırtsal yönden. Çok gaz yapıp barsak çalıştırır.Ooo hem de nasıl. Sahura kadar uyumamıştım zaten :) uyku mu kaçırtır brokoli kız hiç bilmiyorum yoksa mide rahatsızlığı için mi diyosun
Heee ben hiç bilmiyorum o kısımları tabi
Evetcuma keşke yemeseydim kafasındayım ah aaahhhh kendimi yeşilliğe verdim
Menun çok güzel. Ben göçmenim ama hayatimda daha hiç trilece yemedim...Menümü yazıyım
Sahur
İki yumurtalı omlet dom sal
İftar
Şehriye çorba tuzsuz salata fırında tavuk
3 çatal trileçe
Tatlı Hakkı'm bitti
Ya kızlar ben acayip kabızım bu diyet ve Ramazan'da girince çok kötüyüm
3 litre su
Lesie 3 mil
50 mekik
50 twister
Hmmmmonu hiç düşünmedim ayPırtsal yönden. Çok gaz yapıp barsak çalıştırır.
Hmmmmonu hiç düşünmedim aypırttan zarar gelmez pırt bzim canımızı
Spor yapmıyorum o yüzden kullanmıyorum. Çok su kaybettiriyor diye ramazanda ara verdim. Bu de g.t göbek kocaman olunca seram bittiFilo canım senin şu biberiye yağı işi nasıl gidiyor . Dewam ediyor musun ?
Ben de bulamadım . Dolayısıyla başlamadım. İnternetten alayım diyorum güvenebileceğim sitelerde yok mağlesefSpor yapmıyorum o yüzden kullanmıyorum. Çok su kaybettiriyor diye ramazanda ara verdim. Bu de g.t göbek kocaman olunca seram bittiBayramdan sonra geri başlayacağım. Ama kullandığım dönemde birden belimde 4-5cm incelme oldu, iyi gidiyordu.
Sera kullanmak şartmı ki.Spor yapmıyorum o yüzden kullanmıyorum. Çok su kaybettiriyor diye ramazanda ara verdim. Bu de g.t göbek kocaman olunca seram bittiBayramdan sonra geri başlayacağım. Ama kullandığım dönemde birden belimde 4-5cm incelme oldu, iyi gidiyordu.
Biberiye nane aromalı ve uçucu olduğu için uçmasın, cilt emsin diye sariyorsun.Sera kullanmak şartmı ki.
Afiyet olsun canım. Sen de yiyip içmeyi azaltmışın. Ben regl dönemi başlamaya yakın acaip iştahım artar. Anlaşılan sende tam tersi oluyor :)İyi akşamlar kızlar bende menumu yazayım sahur
Uc kaşık fasulye yemegi
Su baska bir sey yemedim
İftar
Yoğurtlu mercimek salatası
Ikı hurma
Su 2.5lt olur sahurlar birlikte
Arada da fındık ve gun kurusu yıycem
Marka olarak Mecit efendi yi öneriyorlar.Ben de bulamadım . Dolayısıyla başlamadım. İnternetten alayım diyorum güvenebileceğim sitelerde yok mağlesef
Hımmm . Ok . Ben de yanında bolca sera alıym o zamanBiberiye nane aromalı ve uçucu olduğu için uçmasın, cilt emsin diye sariyorsun.
Ve sararken sakın sıkı sarma, toplanıyor hemencik.Hımmm . Ok . Ben de yanında bolca sera alıym o zaman
Afiyet olsun canım . Ziyafet çekmişin kendineMönü verüyürüm
Sabah 9.30
3 yk lor,
1 çk çörekotu,
1 haşlanmış yumurta,
1 ince dilim tam buğday ekmeği,
Yarım domates,
Çeyrek salatalık.
Öğlen 3 hurma bol su.
Akşam 20
1 kase mercimek çorbası,
Fırında tavuk (2 incik) aslında mangal yapacaktık iftara misafir gelemeyince uğraşmamak için attık fırına,
1 yumurtadan biraz büyük 1 patates,
4 yk bulgur pilavı,
1 bardak ayran.
Su 3 lt oldu sanırım.
Afiyet olsun canım .. ohhh buz gibi dondurmalar da yenmiş@anka_misali @MiuLego
Sahur 1.5 ta..
2 haşlamış yumurta
5 zeytin
Kk peynir
1 bardak süt
Domates
Salatalık
1.5 dilim tt ekmek
Sahur 20de..
1 kase tavuk suyuna çorba
1 porsiyon iskender (pidesinin yarısını yemedim)
Saat 22de kaçamak hakkım 2 top külahta dondurma..
Spor mağazasından ip aldım. 60 tane ip atladım şimdi ama başım dönüyor...
Teşekkür ederim. Tavuğa az yağ kiyfldugum halde yağ damlıyordu yerken çok canım sıkıldı ama. Bir daha haslarim sadece.Afiyet olsun canım . Ziyafet çekmişim kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?