Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben bu kaptanın cep numarasını alayım ya. Valla merak ediyom o gelmeyince. Cıks olmaz böyle.

Tam ben yazdım sen de o ara paylaşmışsın. Menün çok güzel afiyet olsun ooohhh sporlar da tamam daha nolsun.

Kefir içtim dün ben sahur ve iftarda acayip wc çıkardı canım cidden wc için etkiliymiş. Kefir iç bir de kayısı ye kuru ya da normal o iş tamamdır.

Kafan çekiçle vursa daha iyi Çin işkencesi gibi miucum bu ne ya

Tüh bugün market alışverimizi yaptık önce olsaydı hafta içi çıkamazsam kesin alırım artık Çünki karnım acayip şiş kiloda bile farkediyor cuma artı çıkmak istemem

Tüh bugün market alışverimizi yaptık önce olsaydı hafta içi çıkamazsam kesin alırım artık Çünki karnım acayip şiş kiloda bile farkediyor cuma artı çıkmak istemem
Al canım al kesinlikle valla iftardan beri 3. Kez gittim ben :) baya başarılı ve dediğin gibi tartıyı inanılmaz etkiliyor

Muhakak deniycem evdwki corbam bitsinde sutu ekleyince de kaynatiyorsun geri demi

Afiyet olsun canim kabizlik benimde basimin belasi

slm canlar
Bugün dışardaydık yine
Menüm öğle 12
1 kk peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 fincan yeşil çay
1 ceviz
2 kayısı kurusu
Saat 16 sade kahve ardından lesli 3
Mekik 10+10+10
Plank 3 set
Akşam 20:00
1 hırma
3 zeytin
Mercimek çorbası
Salata
et pirzola 2 adet
Azcık ekmeğin üzerine bir çay kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı bal
2 bardak çay
Su: 3 litre

güzel menü Can'ım afiyetolsun

Afiyet olsun canım ve geçmiş olsun
Kefiri de sık tüketmene rağmen miden neden kötü oldu ki canım ya
Bildiğim kadarıyla kefir mide ve barsak için birebir faydalı. Yanlış mı biliyorum

Çoook beğendim afiyet olsun cumaya bu şekilde devam veee çok güzel eksi göreceksin eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…