He hee hadi bakalımKızlaaaar öncesi sonrası yapayım mı dünkü fotoğraflakoca göbüşümle tanışmaya hazır mısınız
Tam ben yazdım sen de o ara paylaşmışsın. Menün çok güzel afiyet olsun ooohhh sporlar da tamam daha nolsun.Menümü yazıyım
Sahur
İki yumurtalı omlet dom sal
İftar
Şehriye çorba tuzsuz salata fırında tavuk
3 çatal trileçe
Tatlı Hakkı'm bitti
Ya kızlar ben acayip kabızım bu diyet ve Ramazan'da girince çok kötüyüm
3 litre su
Lesie 3 mil
50 mekik
50 twister
Evde şuan masada olanları söylüyorum:
Cheesecake
1 kutu oreo
1 kutu luppo
1 paket biscolata
Daha ablam diyor ki mısır mı patlatsak
O yiyor ben ağzımın suyunu akıta akıta izliyorum sadece çayımdan bir yudum alıp yutkunuyorum
İçerim artık canım şu elimdeki kefirler bitsin kendim yapmayı deneyeceğim bakalım becerebilecek miyim.
Ay fark etmeden karatay mı yapmışım nasıl sevindim yaşasın bugün de dikkat edeyim bakalım dur :)
Hahahah aynen yarım akıllı dolanmamın sebebi hep bunlar. Daha abur cubur dolabındakileri söylemiyorum bile
Tüh bugün market alışverimizi yaptık önce olsaydı hafta içi çıkamazsam kesin alırım artık Çünki karnım acayip şiş kiloda bile farkediyor cuma artı çıkmak istememTam ben yazdım sen de o ara paylaşmışsın. Menün çok güzel afiyet olsun ooohhh sporlar da tamam daha nolsun.
Kefir içtim dün ben sahur ve iftarda acayip wc çıkardı canım cidden wc için etkiliymiş. Kefir iç bir de kayısı ye kuru ya da normal o iş tamamdır.
Al canım al kesinlikle valla iftardan beri 3. Kez gittim ben :) baya başarılı ve dediğin gibi tartıyı inanılmaz etkiliyorTüh bugün market alışverimizi yaptık önce olsaydı hafta içi çıkamazsam kesin alırım artık Çünki karnım acayip şiş kiloda bile farkediyor cuma artı çıkmak istemem
Muhakak deniycem evdwki corbam bitsinde sutu ekleyince de kaynatiyorsun geri demiCanım 1 soğan 1 yk tereyağı 1yk un (ben koymuyorum) 1 su bard mercimek hepsini kavurup su ve tuz baharat katıp düdüklü ten.pişiriyorum.ocaktan inince 1 bardak süt ekleyip karıştırıyorum.oğluşumun en sevdiği çorba
Afiyet olsun canim kabizlik benimde basimin belasiMenümü yazıyım
Sahur
İki yumurtalı omlet dom sal
İftar
Şehriye çorba tuzsuz salata fırında tavuk
3 çatal trileçe
Tatlı Hakkı'm bitti
Ya kızlar ben acayip kabızım bu diyet ve Ramazan'da girince çok kötüyüm
3 litre su
Lesie 3 mil
50 mekik
50 twister
Direk yağ ile yıkadığım mercimekleri kavurup 1 e 5 su koyuyorum. Tuz, kimyon. . Düdüklüde 20 dk falan pişiyoö. Sonra blendıra çekiyorum. . Bazen 1 tatlı kaşığı salça..sen nasıl yapıyosun canım mercımek corbasını
Yemedim canımcığımCnm yemek yok o baklavayıunutma kilo vermen lazım
slm canlar
Bugün dışardaydık yine
Menüm öğle 12
1 kk peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 fincan yeşil çay
1 ceviz
2 kayısı kurusu
Saat 16 sade kahve ardından lesli 3
Mekik 10+10+10
Plank 3 set
Akşam 20:00
1 hırma
3 zeytin
Mercimek çorbası
Salata
et pirzola 2 adet
Azcık ekmeğin üzerine bir çay kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı bal
2 bardak çay
Su: 3 litre
Afiyet olsun canım ve geçmiş olsunKızlar dün midem çok kötüydü.sahura kadar dayandım hafif bişeyler yiyip yattım.giremedim kusura bakmayınn
@anka_misali
Dünkü menüm
Sahur
klasik karatay kahvalt. 2 yum ve kefir
İftar
1 kase çorba.
1 parça kuzu etli türlü
1 kase cacık.
Su 2.5lt
Spor 7000adım.
yürüyüş yapınca midem daha iyi oldu
Çoook beğendim afiyet olsun cumaya bu şekilde devam veee çok güzel eksi göreceksin eminimslm canlar
Bugün dışardaydık yine
Menüm öğle 12
1 kk peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 fincan yeşil çay
1 ceviz
2 kayısı kurusu
Saat 16 sade kahve ardından lesli 3
Mekik 10+10+10
Plank 3 set
Akşam 20:00
1 hırma
3 zeytin
Mercimek çorbası
Salata
et pirzola 2 adet
Azcık ekmeğin üzerine bir çay kaşığı tereyağ ve 1 çay kaşığı bal
2 bardak çay
Su: 3 litre
Teşk ederim canım benimgüzel menü Can'ım afiyetolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?