- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Kaçamak hakkımın son kullanma günüydü. . Kaçsa mıydı :))Afiyet olsun canım .. ohhh buz gibi dondurmalar da yenmiş
İskender de kaçamak değil mi? Tereyağı ile cosss yaptırdın mı?Kaçamak hakkımın son kullanma günüydü. . Kaçsa mıydı :))
Yok yokk afiyet olsun . Yeter kaçtığın o senin artıkKaçamak hakkımın son kullanma günüydü. . Kaçsa mıydı :))
Yok coss.. aslında et, yoğurt ve pide.. pidesinin hepsini yemedim zati..bence kaçamağa girmezİskender de kaçamak değil mi? Tereyağı ile cosss yaptırdın mı?
Bende 90 nın altına düşüp öyle başlayim diyordum ama valla başım döndü.. zor evet. .bide apartman sallanmış olabilirHipo ip atlamak çok zor ya!? Benim ayak bileğim ağrıyor ip atlarsam bir de nefesim kesiliyo . Brawo sana valla
Alemsin sen ya :))) nie sallansın apt ?!?? O kadar da abartma yahu :)))Bende 90 nın altına düşüp öyle başlayim diyordum ama valla başım döndü.. zor evet. .bide apartman sallanmış olabilir
Yok cnm ya Öyle şişkin hissediyorum ki onları da zor yiyorum regl zamanı sanırım ondanCanım nasıl az yemişsin helal valla.acıkma ihtimalin yüksek ama canımcımm
Yine azcık yemişsin canımcımMenümü yazıyım
Sahur
İki yumurtalı omlet dom sal
İftar
Şehriye çorba tuzsuz salata fırında tavuk
3 çatal trileçe
Tatlı Hakkı'm bitti
Ya kızlar ben acayip kabızım bu diyet ve Ramazan'da girince çok kötüyüm
3 litre su
Lesie 3 mil
50 mekik
50 twister
Aynen canım ya bide kurtaj sonrası düzenim bozuldu sanırım ıkı gun geçti hala olmadım onun sıkıntısı da var bakalım inş cabucak gecer de rahatlarımAfiyet olsun canım. Sen de yiyip içmeyi azaltmışın. Ben regl dönemi başlamaya yakın acaip iştahım artar. Anlaşılan sende tam tersi oluyor :)
Yok kaynatmıyorsun canım.sütü kat karıştır servise hazırMuhakak deniycem evdwki corbam bitsinde sutu ekleyince de kaynatiyorsun geri demi
Canım ne yersem şişiyorum bide suyu çok içiyorum o da şişiriyor.bugün iyiydim şükürAfiyet olsun canım ve geçmiş olsun
Kefiri de sık tüketmene rağmen miden neden kötü oldu ki canım ya
Bildiğim kadarıyla kefir mide ve barsak için birebir faydalı. Yanlış mı biliyorum
Güzelllll@anka_misali @MiuLego
Sahur 1.5 ta..
2 haşlamış yumurta
5 zeytin
Kk peynir
1 bardak süt
Domates
Salatalık
1.5 dilim tt ekmek
Sahur 20de..
1 kase tavuk suyuna çorba
1 porsiyon iskender (pidesinin yarısını yemedim)
Saat 22de kaçamak hakkım 2 top külahta dondurma..
Spor mağazasından ip aldım. 60 tane ip atladım şimdi ama başım dönüyor...
Aynen canım ya bide kurtaj sonrası düzenim bozuldu sanırım ıkı gun geçti hala olmadım onun sıkıntısı da var bakalım inş cabucak gecer de rahatlarım
@anka_misali @MiuLego
Sahur 1.5 ta..
2 haşlamış yumurta
5 zeytin
Kk peynir
1 bardak süt
Domates
Salatalık
1.5 dilim tt ekmek
Sahur 20de..
1 kase tavuk suyuna çorba
1 porsiyon iskender (pidesinin yarısını yemedim)
Saat 22de kaçamak hakkım 2 top külahta dondurma..
Spor mağazasından ip aldım. 60 tane ip atladım şimdi ama başım dönüyor...
Kızlar yukarıdaki menümde olan çayın yanındakileri yemedim.
Sahur
1 kase nohutlu yarma çorbası
Yoğurtlu brokoli
Domates, salatalık, yeşillik, zeytin, peynir
1 yeşil köz biber, 1 ceviz, 1 incir
1 bardak kefir
İftar
Yarım kase nohutlu yarma çorbası
Yoğurtlu lorlu semizotu salatası, Yeşillik
1 bardak kefir
1 hurma, 1 kuru incir
Çayın yanında kayısı ve 1 avuç kabak çekirdeği
Su: 1.5 lt (3 yaparım uyuyana kadar)
Spor:
60 dk yürüyüş
Aa niye ki.. iskenderimi mi beğenmedinBeğenmedim bugün hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?