Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Acı yok rockyyyyyyyyyyy
Ben eskiden gunde ıkı antrenman yapıyordum cnm sabah 8 den 11e kadar birde akşam 5 te 7 ye kadar vucut alışınca sıkıntı olmuyor bakalım tabı o kadar olmaz artik ama en azından işe tekrar başlarsam gunluk antrenmanlar olucak

Telafisini yaptiktaktan sonra sıkıntı yok afiyet olsun arada olacak tabi

Kızlar kalabalıkta servise bakarken bana bişey kalmadı zaten. 2 kepçe yoğurt çorbası 3-4 kaşık taze fasulye yedim. Aç kaldım. Çok yorulmuştum. Demin gelince dolma yedim valla evde.
Dolma ne ki :) yine iyi atlamışsın ama keske dolmadan baska bir sey yeseydin kaptan

Kızlar kalabalıkta servise bakarken bana bişey kalmadı zaten. 2 kepçe yoğurt çorbası 3-4 kaşık taze fasulye yedim. Aç kaldım. Çok yorulmuştum. Demin gelince dolma yedim valla evde.
Senin eve yasaklı dolmayı kim soktu gene kaç tane yedin iftar nasıl güzel geçmiş halbuki
Oooooo çok iyiymiş. Ramazandan sonra tam gaz o zaman

Kizlar menum yine gec geldim kusura bakmayin
1 kase yayla corbasi
1 yaprak ciger
Salata
1 tane tevafuk55 tatlisi (begendim guzelmis)
Arkadasimda 1 catal trilece ( ya bir suru sey yapmisti icim gitti yemedim diyetteyim dedim)
4 kiraz 1 kayisi
Cok az cerez (3 badem 1 ceviz 2 findik 1 kaju sayarak yedim)
Spor yok keske temizlik spordan sayilsa
Su 2 litre oldu

Ih ohhhhh ooohhh ne güzel kaçamaklı falan oooh afiyet olsun keşke daha çok yeseydin arkadaşına ayıp olmuş spor da yok daha ne isterim oohhh

İnciiii beğenmedim hiç hiç hiç. Yarın ekstra spor yaparsın inşallah demi

HİPPOOOOO!!!! hippotalamus
Yaaaaaa

Tamam bugğn sahurda yemicem ekmek demeden gitme yaaa

Bak yatamam uyuyamam

Geri dön de yemicem de hadi sarılalım öpüşelim huzurla uyuyalım
Kız 1 dilim yedim senin mesajı görmeden.. ama yarın yemem.. cnm faydalı beslenmeye çalışıyorum. . Emziririyorum ya çok acıkıyorum.. ekmek gözümü duyuruyo.. ama bu hazır tam tahıllı ekmek.. minicik, incecik bişi. . Sen neden taktın benim 1 dilim minik ekmeklere ya.. İskenderden sonra 2 saat avm gezdim. Çocuk zaten durmadı.. yakmışımdır onu. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…