Acı yok rockyyyyyyyyyyyCok zevkli olucak
Senın nasıl geçti kaptan :)
Ah canımmm nasıldı iyi miydi kv seni yoldan çıkardı mı? Kaşıntın nasıl?
Ben eskiden gunde ıkı antrenman yapıyordum cnm sabah 8 den 11e kadar birde akşam 5 te 7 ye kadar vucut alışınca sıkıntı olmuyor bakalım tabı o kadar olmaz artik ama en azından işe tekrar başlarsam gunluk antrenmanlar olucakAcı yok rockyyyyyyyyyyy
Telafisini yaptiktaktan sonra sıkıntı yok afiyet olsun arada olacak tabisade nescafe içiyorum canım kalorısı yokmuş acıktım bıle. eee sabah bole sefa sürersem cezasıda olacak. acık hava sohbetle gıttı valla kendımıde durdurasım gelmedi. yani ben dur artık dur artık dedım içimden amaduramadımm
Dolma ne ki :) yine iyi atlamışsın ama keske dolmadan baska bir sey yeseydin kaptanKızlar kalabalıkta servise bakarken bana bişey kalmadı zaten. 2 kepçe yoğurt çorbası 3-4 kaşık taze fasulye yedim. Aç kaldım. Çok yorulmuştum. Demin gelince dolma yedim valla evde.
2 gündür tutuyordum kendimi dayanamadım yedim. Nutella ve dolma yan yana duruyordu dolmayı seçtim. Pirinci az biberi küçük bişey olmaz inşallahDolma ne ki :) yine iyi atlamışsın ama keske dolmadan baska bir sey yeseydin kaptan
Senin eve yasaklı dolmayı kim soktu geneKızlar kalabalıkta servise bakarken bana bişey kalmadı zaten. 2 kepçe yoğurt çorbası 3-4 kaşık taze fasulye yedim. Aç kaldım. Çok yorulmuştum. Demin gelince dolma yedim valla evde.
Oooooo çok iyiymiş. Ramazandan sonra tam gaz o zamanBen eskiden gunde ıkı antrenman yapıyordum cnm sabah 8 den 11e kadar birde akşam 5 te 7 ye kadar vucut alışınca sıkıntı olmuyor bakalım tabı o kadar olmaz artik ama en azından işe tekrar başlarsam gunluk antrenmanlar olucak
Ben yapmıştım yemiyordum dayanamadım aç oluncaSenin eve yasaklı dolmayı kim soktu genekaç tane yedin iftar nasıl güzel geçmiş halbuki
Oooooo çok iyiymiş. Ramazandan sonra tam gaz o zaman
Kaç taneeeeeeeeBen yapmıştım yemiyordum dayanamadım aç olunca
1 tane yedim. Dolması küçük pirinci az bulguru çokKaç taneeeeeeee
Kız bi tencere mi
Hahahaha şaka bi yana gene iyi dayanmışsın kaptancım malum geçmişi biliyoruz zaafın var. Evdekiler hemen yer de biter inşallah
Ben biraz jumping jack biraz squat falan yapayım yatayım kızlar. Herkese iyi geceler.
Ih ohhhhh ooohhh ne güzel kaçamaklı falan oooh afiyet olsun keşke daha çok yeseydin arkadaşına ayıp olmuş spor da yok daha ne isterim oohhhKizlar menum yine gec geldim kusura bakmayin
1 kase yayla corbasi
1 yaprak ciger
Salata
1 tanetevafuk55 tatlisi (begendim guzelmis )
Arkadasimda 1 catal trilece ( ya bir suru sey yapmisti icim gitti yemedim diyetteyim dedim)
4 kiraz 1 kayisi
Cok az cerez (3 badem 1 ceviz 2 findik 1 kaju sayarak yedim)
Spor yok keske temizlik spordan sayilsa
Su 2 litre oldu
Aman ondan ne olcak afiyet olsun. Aç kalma enerjiye ihtiyacın var sonuçta.1 tane yedim. Dolması küçük pirinci az bulguru çok
Kız 1 dilim yedim senin mesajı görmeden.. ama yarın yemem.. cnm faydalı beslenmeye çalışıyorum. . Emziririyorum ya çok acıkıyorum.. ekmek gözümü duyuruyo.. ama bu hazır tam tahıllı ekmek.. minicik, incecik bişi. . Sen neden taktın benim 1 dilim minik ekmeklere ya.. İskenderden sonra 2 saat avm gezdim. Çocuk zaten durmadı.. yakmışımdır onu. .HİPPOOOOO!!!!hippotalamus
Yaaaaaa
Tamam bugğn sahurda yemicem ekmek demeden gitme yaaa
Bak yatamam uyuyamam
Geri dön de yemicem de hadisarılalım öpüşelim huzurla uyuyalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?