Vaaaaay hem de harika atlatmışsın çok güzelKv den geldim ve başarıyla atlattım:))
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı: 2 has yumurta
Domates salatalık yeşillik
10 zeytin
Ara türk kahvesi 3 hurma
Ara 2 bardak ayran
Aksam: 1 kepçe çorba
4 kaşık taze fasulye
3 kaşık bulgur pilavi
yoğurtlu semizotu salatası
Normal salata
Ara nescafe
2.5 litre su
Sahurda yumurta hem de ekmek var. İftarda ekmek var zaren iskender yağlıAa niye ki.. iskenderimi mi beğenmedin
Iskendere yağ döktürmedim.. pidenin hepsini yemedim.. dondurma da kaçamak hakkımSahurda yumurta hem de ekmek var. İftarda ekmek var zaren iskender yağlı
Ama pazar zaten. Hafta içi daha iyi menülerin olur eminim
Harika atlamışsın cnm benım :)Kv den geldim ve başarıyla atlattım:))
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı: 2 has yumurta
Domates salatalık yeşillik
10 zeytin
Ara türk kahvesi 3 hurma
Ara 2 bardak ayran
Aksam: 1 kepçe çorba
4 kaşık taze fasulye
3 kaşık bulgur pilavi
yoğurtlu semizotu salatası
Normal salata
Ara nescafe
2.5 litre su
Aslında iskender pide ve tereyağı olmadan zararsız bence bende arada sadece etlerini yiyorumAa niye ki.. iskenderimi mi beğenmedin
Dondurmaya hiç lafım yok canım benim afiyet olsun hak ettik onu zatenIskendere yağ döktürmedim.. pidenin hepsini yemedim.. dondurma da kaçamak hakkım
Eti zararsız ama hippo pidesinin yarısını da yemişAslında iskender pide ve tereyağı olmadan zararsız bence bende arada sadece etlerini yiyorum
Bende ramazan sonu İnş başka bir durum olmazsa istasyon kurcam İnşKızlar yukarıdaki menümde olan çayın yanındakileri yemedim.
Spora da ek olarak:
100 jumping jack
50 squat
20 dk stepper
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
100 mekik
Yaptım gitti:) ipimi işyerinde unutmuşum atlayanıyorum kaç gündür yarın ve sonrasında atlıcam inşallah bol bol
Nasıl nasıl ipucu ver :) beraber yaparız belkiBende ramazan sonu İnş başka bir durum olmazsa istasyon kurcam İnş
Pide de az oluyor aslında burda iskender meshur ya kucuk yuvarlak Bı pide onun yarısını koyuyorlar ama baska yerlerde nasıl bilmiyorumEti zararsız ama hippo pidesinin yarısını da yemiş
Pide de az oluyor aslında burda iskender meshur ya kucuk yuvarlak Bı pide onun yarısını koyuyorlar ama baska yerlerde nasıl bilmiyorum
Ben niye hatırlamıyorum. Bu grubu direk ben açtım kimseden devralmadım.O kadar çok oldu ki.. Bu haftalık listeleri o yapardı, iş içi il mi değiştirdi, başka ülkeye mı gitti hatırlamıyorum,Anka ne devretti liste işini.
Cnm isteğine baglı hareketleri yapıyorsun mesela ben 5 li yapıcam ilk önce her istasyon 25 sn ip, plank, mekik, agırlık, ve bide iç dış bacak yapıcam sonra 7 sonra 10 yapıcam İnşNasıl nasıl ipucu ver :) beraber yaparız belkisonuçta daha rakibimi incimi yenecaaaaammmmm
Kayınvalideye iftara gittik yarım saat oldu geleli. Çok yoruldum.Anka da yok zaten..
AnammmmmCnm isteğine baglı hareketleri yapıyorsun mesela ben 5 li yapıcam ilk önce her istasyon 25 sn ip, plank, mekik, agırlık, ve bide iç dış bacak yapıcam sonra 7 sonra 10 yapıcam İnş
Senın nasıl geçti kaptan :)Kayınvalideye iftara gittik yarım saat oldu geleli. Çok yoruldum.
Ah canımmm nasıldı iyi miydi kv seni yoldan çıkardı mı? Kaşıntın nasıl?Kayınvalideye iftara gittik yarım saat oldu geleli. Çok yoruldum.
Cok zevkli olucakAnammmmm
Yok canım kaşınmak daha iyi. Hayatta yiyemem ben onuAnka canım bak kefirin faydalarını okuyordum şöyle bir şey yazıyor :
Yapılan çalışmalarda kefirde bulunan bakterilerin vücudun alerjik tepkiler vermesine neden olan “IgE” üretimini baskıladığı tespit edilmiştir.
Kefir mi tüketsen bolca belki iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?