Artık olan olmuş ne diyelim afıyet olsun :)2 gündür tutuyordum kendimi dayanamadım yedim. Nutella ve dolma yan yana duruyordu dolmayı seçtim. Pirinci az biberi küçük bişey olmaz inşallah
Hahahaha bilmiyorum ay neden taktımKız 1 dilim yedim senin mesajı görmeden.. ama yarın yemem.. cnm faydalı beslenmeye çalışıyorum. . Emziririyorum ya çok acıkıyorum.. ekmek gözümü duyuruyo.. ama bu hazır tam tahıllı ekmek.. minicik, incecik bişi. . Sen neden taktın benim 1 dilim minik ekmeklere ya.. İskenderden sonra 2 saat avm gezdim. Çocuk zaten durmadı.. yakmışımdır onu. .
Allah kabul etsin şimdidenSahur tamamdır yarın inşallah orucum
YeaaahhhhKIZLAAAARRRRRRRRRR
Yarın pazartesi hafta içi başladııııııııııı
MENÜLER SIFIR KAÇAMAK DEĞİL Mİİİİİİİ
YEAAAHHHHHH
Dediğinizi duyar gibiyim.
Bi enerji geldi bana sahur yapıncabiraz da stres tabi son pöfürdetmelerim kafa gitti
İYİ GECELER
Yeaaahhhh
Miucum aslinda cok degil iftarim cok azIh ohhhhh ooohhh ne güzel kaçamaklı falan oooh afiyet olsun keşke daha çok yeseydin arkadaşına ayıp olmuş spor da yok daha ne isterim oohhh
İnciiiibeğenmedim hiç hiç hiç. Yarın ekstra spor yaparsın inşallah demi
Çoook iyi geçmiş iftar kuzum..bravo.afiyet olsunKv den geldim ve başarıyla atlattım:))
Sabah ılık limonlu su 2 k kayısı
Kahvaltı: 2 has yumurta
Domates salatalık yeşillik
10 zeytin
Ara türk kahvesi 3 hurma
Ara 2 bardak ayran
Aksam: 1 kepçe çorba
4 kaşık taze fasulye
3 kaşık bulgur pilavi
yoğurtlu semizotu salatası
Normal salata
Ara nescafe
2.5 litre su
Yeappppp!!!KIZLAAAARRRRRRRRRR
Yarın pazartesi hafta içi başladııııııııııı
MENÜLER SIFIR KAÇAMAK DEĞİL Mİİİİİİİ
YEAAAHHHHHH
Dediğinizi duyar gibiyim.
Bi enerji geldi bana sahur yapıncabiraz da stres tabi son pöfürdetmelerim kafa gitti
İYİ GECELER
Fıstık zümrem gübaydınYeaaahhhh
Allah kabul etsin canım misafirini yolcu ettin anlaşılanSahur tamamdır yarın inşallah orucum
Günaydın zümremmmKızlar günaydın.hazırlandım seminere okula gideceğim.
bol eksili süper bir hafta dilerim hepimize...
Ya kuzum güle gül e dedim amaAllah kabul etsin canım misafirini yolcu ettin anlaşılan
Yeappppp!!!
Tabiiii kiiiiiiiiii miucum 0 kaçamak devam ediyoruzz
Günaydın canım. Bol eksili olsun amiiin.Kızlar günaydın.hazırlandım seminere okula gideceğim.
bol eksili süper bir hafta dilerim hepimize...
Günaydın canimGünaydın sily
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?