Epey hissettik cnm ya korkuyor insan Rabbim korusungeçmiş olsun canım çok hissedildi mi
Sagol cnm allah razı olsunGeçmiş olsun canım.
Allah büyük felaketlerden ülkemizi korusun inşallah geçmiştir tekrar olmazEpey hissettik cnm ya korkuyor insan Rabbim korusun
Çok geçmiş olsun canım..Deprem oldu yine ya sokağa cıktık
Geçmiş olsun canım rabbim büyük depremden korusun..Deprem oldu yine ya sokağa cıktık
Valla ben de.. yemek nasıl hazırlıcam eve gidince hiçbir fikrim yokBu gün ben de çok halsizim. Yemek yapacak dermanım bile yok. Dun çok yorulmuşum gece de hiç uyumadım...
Cnm allah razı olsun inşallah cok sagolGeçmiş olsun bursa canım Allah korusun inşallah. Korkma..
Amin canım allah razı olsunGeçmiş olsun canım rabbim büyük depremden korusun..
Ya kizlar canim çok patates kizartmasi istiyo firinda zeytinyağlı yapsammmmBu gün ben de çok halsizim. Yemek yapacak dermanım bile yok. Dun çok yorulmuşum gece de hiç uyumadım...
Geçmiş olsun canım..Amin canım allah razı olsun
Sagol cnm allah razı olsun inşallahGeçmiş olsun canım..
Ayyy şuan oruç öyle vurdu ki canınız ne istiyorsa yiyin bence kafasındayım dünyaları yiyecekmişim gibi hissediyorum iftardaYa kizlar canim çok patates kizartmasi istiyo firinda zeytinyağlı yapsammmmne dersinizzz
Şaka bir yana canım hiç mi karbonhidrat almıcaz yahu? Tamam patatesin gi değeri çok yüksek ama zaten ayda yılda bir oluyor ve sağlıklı şekilde pişireceksin. Bir patatesi geçmediği sürece bence yenilebilir nolcak ay.Ya kizlar canim çok patates kizartmasi istiyo firinda zeytinyağlı yapsammmmne dersinizzz
İftarda hiç bişey yenmiyor ki. Hemen şişiyor insan. Tuttuğun orucun mükafatına zeval getirme bence. Sakin ol.Ayyy şuan oruç öyle vurdu ki canınız ne istiyorsa yiyin bence kafasındayım dünyaları yiyecekmişim gibi hissediyorum iftarda
Anka gelecek kaç kaç
Ekmeksiz ye canım. Fırında olduktan sonra bişey olmaz.Ya kizlar canim çok patates kizartmasi istiyo firinda zeytinyağlı yapsammmmne dersinizzz
Ayyy şuan oruç öyle vurdu ki canınız ne istiyorsa yiyin bence kafasındayım dünyaları yiyecekmişim gibi hissediyorum iftarda
Anka gelecek kaç kaç
Ohhhh misss seve seveEkmeksiz ye canım. Fırında olduktan sonra bişey olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?