- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Canim menun cok guzel hafiffffKizlar gecmisi okuyamadim genis bir vaktimde bakicam
Sabah
2 yumurtadan y.mercimekli omlet
2yk peynir
3zeytin
Oglen
Yogurtlu kereviz
Ara
5fistik
Bir soda
Aksam
Yigurtlu koz patlican y.salata
Su simdilik 2.5litre
Ekmeksiz ye canım. Fırında olduktan sonra bişey olmaz.
Bende yapicam bende bendeOhhhh misss seve seve
Aaa kötü yönleri görmeyin.. güzel menüleri örnek alın.. :))Bende yapicam bende bende
yok nerdeeee bir yudum yiyince tıkanıyorum yesem gene her türlü yerim ama bakıyorum doymuşum kalkıyorum masadan. Zaten ben asıl oruçta zorlandığımı ezan okununca alıyorum ya canım gerisi önemsiz oluyor. Derdim başka benim açlık değilİftarda hiç bişey yenmiyor ki. Hemen şişiyor insan. Tuttuğun orucun mükafatına zeval getirme bence. Sakin ol.
Kız kaçtıydım ankacığım ne kadar naif kibar yumuş yumuş cevap vermiş geri geldimkactinmi kiz
nolmuş nolmuş hemen bakayımtevafuk55 yemek yarışması karıştı gördün mü? ?
bak bak dünü affettirme çabalarıKizlar gecmisi okuyamadim genis bir vaktimde bakicam
Sabah
2 yumurtadan y.mercimekli omlet
2yk peynir
3zeytin
Oglen
Yogurtlu kereviz
Ara
5fistik
Bir soda
Aksam
Yigurtlu koz patlican y.salata
Su simdilik 2.5litre
Mercimek çorbası su böreği konusunda. . Baya bi üye banlanmış.. bi üye diskalifiye oldu. .nolmuş nolmuş hemen bakayım
Nasıl ilk kez duydum sily. Diğer topikte ballandıra ballandıra anlatmıştım aşk olsunCanim menun cok guzel hafiffffben y mercimekli omleti ilk kez duydummmm mutlaka denemem lazim
Baktım canım basıl karışmış cidden ortalık. Oooçok kötü olmuş ya üzüldümMercimek çorbası su böreği konusunda. . Baya bi üye banlanmış.. bi üye diskalifiye oldu. .
Ben de ilk kez yaptim canim kaynatmistim yemek yapatken fazla burazinida salataya atarim diye ayirmistim omlrte attim nefis oldu y.biberde dogradim icine istersen peynirde atabilirsinCanim menun cok guzel hafiffffben y mercimekli omleti ilk kez duydummmm mutlaka denemem lazim
Kizum sag ol dun affolmadimi kiz oglrn aksam yemegi yemedim o simidi yedim diyebak bak dünü affettirme çabaları
ÇOk hafif olmuş canım eylülüm afiyet olsun
Iftar yap öyle uyu.. üzülme cnm. ..
Sahur:
1 yumurtadan biberli omlet
Salatalık, yeşillik, zeytin, peynir çeşitleri
Yarım kırmızı köz biber, 1 ceviz, 1 günkurusu
1 bardak süt, 1 kupa çay
İftar: yok
Su: 1 lt (3 yaparım uyuyana kadar)
Spor: yok
Kızlar kafam çok bozuk( burayla ilgili değil özel hayatımla ilgili mühim bişey de değil.) Direk eve girer girmez uyuyacağım bi ezan okununca sigaraya kalkarım o kadar. Akşam yokum, öpüyorum yarın görüşürüz
Nasıl ilk kez duydum sily. Diğer topikte ballandıra ballandıra anlatmıştım aşk olsun
Nasıl ilk kez duydum sily. Diğer topikte ballandıra ballandıra anlatmıştım aşk olsun
Geçmiş olsun canım yaDeprem oldu yine ya sokağa cıktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?