Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

hippotalamus bişey soracağım. Yemek yarışmasına katılacağımız yemekleri aynı gün mu yapmamız lazım. Dun o kavga neden çıktı anlamadım hiç. Yardım alınca bişey mi oluyor.

hippotalamus bişey soracağım. Yemek yarışmasına katılacağımız yemekleri aynı gün mu yapmamız lazım. Dun o kavga neden çıktı anlamadım hiç. Yardım alınca bişey mi oluyor.
Aynı gün mü bilmiyorum.. ama bütün yemeklerin sofrada olması lazım.. yani 3 çeşit yarışmaya katılacağın resimlerle ekliyip masaya koyacaksın. Bi yarışmacı 3 çeşit yemek yapmıştı ama farklı bi masa koymuştu diskalifiye oldu. Burdaki olay 2 kardeş aynı mutfağı kullanarak yarışmaya katılıyorlarmış. Bi üye var. Masasında 10 çeşit yemek vardı. Dediler ki yaşın küçük bu kdr çeşidi tek yapamazsın kesin kardeşinle birlikte yaptın. Haksızlık fln dendi.. kazen de yardım alabilir dendi. Bu kavgayı ateşleyen üyenin sofrası diskalifiye edildi. Hakkımı helal etmiyorum fln dendi.. Bu sefer ödül çok büyük olacak dendi o yüzden ortalık karıştı. .

Mercimek çorbası su böreği olan masa..

Anladım canım sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…