ayyyyy ağzından bal damlayan mium benimGaz değil gerçekleri konuşuyom
6 kiloyu sen 1 aya kalmadan vermiş olursun kilo öğütücü inciiii
Yok kız iyiyim. . Klasik kahvaltımı yaptım sadece ekmek yok.. acıkmam inş.. emzirmesem hiç sahur yapmam. .
Incim maşallah ya yani su anki halinle bile çok farklı değil biliyor musun. Yani su an daha zayıf görünüyorsun olduğum kilodan. Maşallah arkadaşım sana
Aynı gün mü bilmiyorum.. ama bütün yemeklerin sofrada olması lazım.. yani 3 çeşit yarışmaya katılacağın resimlerle ekliyip masaya koyacaksın. Bi yarışmacı 3 çeşit yemek yapmıştı ama farklı bi masa koymuştu diskalifiye oldu. Burdaki olay 2 kardeş aynı mutfağı kullanarak yarışmaya katılıyorlarmış. Bi üye var. Masasında 10 çeşit yemek vardı. Dediler ki yaşın küçük bu kdr çeşidi tek yapamazsın kesin kardeşinle birlikte yaptın. Haksızlık fln dendi.. kazen de yardım alabilir dendi. Bu kavgayı ateşleyen üyenin sofrası diskalifiye edildi. Hakkımı helal etmiyorum fln dendi.. Bu sefer ödül çok büyük olacak dendi o yüzden ortalık karıştı. .hippotalamus bişey soracağım. Yemek yarışmasına katılacağımız yemekleri aynı gün mu yapmamız lazım. Dun o kavga neden çıktı anlamadım hiç. Yardım alınca bişey mi oluyor.
Canım birkaç kilo sonra aynen bu model olurum inşallahKız profil resmi değişmiş aaaaa taaaşşşş gib hatun konmuş sen misin yoksa
Anladım canım sağol.Aynı gün mü bilmiyorum.. ama bütün yemeklerin sofrada olması lazım.. yani 3 çeşit yarışmaya katılacağın resimlerle ekliyip masaya koyacaksın. Bi yarışmacı 3 çeşit yemek yapmıştı ama farklı bi masa koymuştu diskalifiye oldu. Burdaki olay 2 kardeş aynı mutfağı kullanarak yarışmaya katılıyorlarmış. Bi üye var. Masasında 10 çeşit yemek vardı. Dediler ki yaşın küçük bu kdr çeşidi tek yapamazsın kesin kardeşinle birlikte yaptın. Haksızlık fln dendi.. kazen de yardım alabilir dendi. Bu kavgayı ateşleyen üyenin sofrası diskalifiye edildi. Hakkımı helal etmiyorum fln dendi.. Bu sefer ödül çok büyük olacak dendi o yüzden ortalık karıştı. .
Mercimek çorbası su böreği olan masa..
Şimdi gördüm yazdım mesaj. Başarılar canım. Tatlı en sevdiğim tatlıdan çok canım çektiBu arada sen benim masama baktın mı??
Amin canım oh sevindimYok kız iyiyim. . Klasik kahvaltımı yaptım sadece ekmek yok.. acıkmam inş.. emzirmesem hiç sahur yapmam. .
Gel bende sana sarılim
Canım birkaç kilo sonra aynen bu model olurum inşallahbacaklar aynı ama hafif göbüş var bende
Yapmıştır o..İnciiiiiiiii
Kız okuttun üflettin mi beni spor yapamıyorum ay hemencik yoruluyorum nefesim kesiliyor
Yapmıştır o..
Ağlama tamam.. geçti derin bi nefes al ve koşmaya başla :))
Aynen yılmayayım dimi sonuçta cuma yenilirsem daha çok ağlar üzülürüm. Ter banyosu yapıyorum şuan spor beni mahvettiAğlama tamam.. geçti derin bi nefes al ve koşmaya başla :))
Sen ne iş yapıyordun cnm... yani iş yerinde spor salonu olmasına şaşırdım da. .Aynen yılmayayım dimi sonuçta cuma yenilirsem daha çok ağlar üzülürüm. Ter banyosu yapıyorum şuan spor beni mahvetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?