Evet kuzuuum mekik programımız işe yaradı biraz sanırım@MiuLego canimm degisim nefis gercekten yaa zaten ince olan belin tamamen ortaya cikmis bide kaslanmis mi ne? demi
Yeni terazide 10 kez tartiliyorum canim hangisi dogru diye baktim olmuyo eaki teraziyi yerindwn cikarip aaglamasini yapiyorum. Ben eksi bekliyodum miucum yaa kac gecedir ac yatiyorumHangi tartı eylülüm? İkisiyle de denedin mi? Hiiiç bozma moral cumaya gider çoktan.
Bu hafta biraz dengesiz beslendin ondandır vücut 1-2 güne toparlıyor sakın takma
Ben aon 3 gununu yapamadim mekigin ben de tekrarli baslasam diye dusunuyorumEvet kuzuuum mekik programımız işe yaradı biraz sanırımbidaha mı başlasam diye düşünmüyor değilim
sily beni sen hep yoldan çıkartıyonCanimmmm nescafe susatmazmi seni
Demekki ben iftardan sonra onun ıçin göçtümbünye alışık değil gözüm bir kapandi simdi ufakligi emzirmeye kalktim anca oyyyyyyyy
Canim bazen bir iki hafta vücut kendini tutabiliyor, bir de su icmeyle de alakasi var eger azalttiysan su içmeyi o da kilo verememe de etki ediyorKızlar benim kilom değişmiyor. Neden acaba takıldı kaldı. Yediklerim ortada. Hani önceden olsa hazırlarken atıştırdığımdan derdim şimdi orucum atıştırma da yok. Neden böyle oldu acaba
sily beni sen hep yoldan çıkartıyonpatates hiç aklımda yoktu
Gun ay dinnnn biz de parkta futbol oynuyoruz yaaa 7 den beriGünaydıııınnnn!
Şükür -100 de olsa bugün sonunda eksiyi görebildim iyi geldi
Akşam ve öğlen de baya spor planım var inşallah yarın daha da eksi olur
tevafuk 77 i atma ya o geçti gitti artık hiç sevmedim zatenKiyamam kiz ona onun başlangıç kilosu benle aynı diye :)
Kıy kıy kıyalım onainciye acımak yooook
Nrmal normal bi kere öğün dengeni bozdun canım benim o bile etkiliyor. Az sabret cumaya eksi çıkacak o. Bir de geçen hafta iyi kilo verdin bir hafta çok verince öbür hafta duraksıyor kilo vermek. Ben de senin gibiyim ama hiç moral bozmuyorum halledicez biz onuuuuYeni terazide 10 kez tartiliyorum canim hangisi dogru diye baktim olmuyo eaki teraziyi yerindwn cikarip aaglamasini yapiyorum. Ben eksi bekliyodum miucum yaa kac gecedir ac yatiyorum
BaşlayalımBen aon 3 gununu yapamadim mekigin ben de tekrarli baslasam diye dusunuyorum
Vay vay spora bak hem de sabahtanGun ay dinnnn biz de parkta futbol oynuyoruz yaaa 7 den beri
sağol canım benim:
bak yaaa ama ben test ettim onayladim yemeyin ramazanda oruç tutuyorsaniz iyi olmuyor.. arkadaşım seninde kabak ta istiyo canin ben napam gel sana ellerimle hazırlayayım sekerim
Gel verem sana iki gün de geri getircegine garanti veriyorumNrmal normal bi kere öğün dengeni bozdun canım benim o bile etkiliyor. Az sabret cumaya eksi çıkacak o. Bir de geçen hafta iyi kilo verdin bir hafta çok verince öbür hafta duraksıyor kilo vermek. Ben de senin gibiyim ama hiç moral bozmuyorum halledicez biz onuuuu
Başlayalım
Vay vay spora bak hem de sabahtanben de bana spor yaptırcak bebiş istiyorum
Hadi yaaa ya o cok problem yaaa iki gündür bende de ayni problem vardi biraz suyu art arda fazlaca tüketince sorun kalmıyor canimsağol canım benimpatates hiç iyi olmadı yalnız bugün kendimi çok şiş hissediyorum 2 gündür wc problemim de var tartılmaya korktum
Aksam 1 .5 litre siseyi bitirmeden yatmadim iftardada icmistim bugun biraz daha artirayim bari insallah ise yararHadi yaaa ya o cok problem yaaa iki gündür bende de ayni problem vardi biraz suyu art arda fazlaca tüketince sorun kalmıyor canim
Inşallah canimAksam 1 .5 litre siseyi bitirmeden yatmadim iftardada icmistim bugun biraz daha artirayim bari insallah ise yarar
Vaaay burda kaç kilosu canım?
65 im canım resim atıp geri silmeyi denedim yapamadımVaaay burda kaç kilosu canım?
Gözün aydın canım.misafirlerle fazla kaçırmamaya çalış.çnkü mükellef sofralar kuruluyor misafireeKızlar gunaydın sonunda regl oldum memleketten misafir geliyor tam zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?