Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hangi tartı eylülüm? İkisiyle de denedin mi? Hiiiç bozma moral cumaya gider çoktan.

Bu hafta biraz dengesiz beslendin ondandır vücut 1-2 güne toparlıyor sakın takma
Yeni terazide 10 kez tartiliyorum canim hangisi dogru diye baktim olmuyo eaki teraziyi yerindwn cikarip aaglamasini yapiyorum. Ben eksi bekliyodum miucum yaa kac gecedir ac yatiyorum

Kızlar benim kilom değişmiyor. Neden acaba takıldı kaldı. Yediklerim ortada. Hani önceden olsa hazırlarken atıştırdığımdan derdim şimdi orucum atıştırma da yok. Neden böyle oldu acaba
Canim bazen bir iki hafta vücut kendini tutabiliyor, bir de su icmeyle de alakasi var eger azalttiysan su içmeyi o da kilo verememe de etki ediyor

Yeni terazide 10 kez tartiliyorum canim hangisi dogru diye baktim olmuyo eaki teraziyi yerindwn cikarip aaglamasini yapiyorum. Ben eksi bekliyodum miucum yaa kac gecedir ac yatiyorum
Nrmal normal bi kere öğün dengeni bozdun canım benim o bile etkiliyor. Az sabret cumaya eksi çıkacak o. Bir de geçen hafta iyi kilo verdin bir hafta çok verince öbür hafta duraksıyor kilo vermek. Ben de senin gibiyim ama hiç moral bozmuyorum halledicez biz onuuuu
Ben aon 3 gununu yapamadim mekigin ben de tekrarli baslasam diye dusunuyorum
Başlayalım
Gun ay dinnnn biz de parkta futbol oynuyoruz yaaa 7 den beri
Vay vay spora bak hem de sabahtan ben de bana spor yaptırcak bebiş istiyorum

:

bak yaaa ama ben test ettim onayladim yemeyin ramazanda oruç tutuyorsaniz iyi olmuyor.. arkadaşım seninde kabak ta istiyo canin ben napam gel sana ellerimle hazırlayayım sekerim
sağol canım benim patates hiç iyi olmadı yalnız bugün kendimi çok şiş hissediyorum 2 gündür wc problemim de var tartılmaya korktum

Gel verem sana iki gün de geri getircegine garanti veriyorum

sağol canım benim patates hiç iyi olmadı yalnız bugün kendimi çok şiş hissediyorum 2 gündür wc problemim de var tartılmaya korktum
Hadi yaaa ya o cok problem yaaa iki gündür bende de ayni problem vardi biraz suyu art arda fazlaca tüketince sorun kalmıyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…