Devlet çalışanıyım canım. Öyle kocaman bişey değil küçük bir oda gibi düşün ama var. Kızlarınki küçük ama erkeklere devasa bir spor salonu var. Ama bana yetiyor. 2 koşu bandı 2 eliptik 3 bisiklet var kızlar spor salonunda.. yeter :)Sen ne iş yapıyordun cnm... yani iş yerinde spor salonu olmasına şaşırdım da. .
Spor salonunu neden kız erkek ayırmışlar kiDevlet çalışanıyım canım. Öyle kocaman bişey değil küçük bir oda gibi düşün ama var. Kızlarınki küçük ama erkeklere devasa bir spor salonu var. Ama bana yetiyor. 2 koşu bandı 2 eliptik 3 bisiklet var kızlar spor salonunda.. yeter :)
Incim maşallah ya yani su anki halinle bile çok farklı değil biliyor musun. Yani su an daha zayıf görünüyorsun olduğum kilodan. Maşallah arkadaşım sana
ONu başta biz de anlamadık canım ama çok mantıklı geliyor artık erkeklerde birsürü ağırlık vücut aletleri var e kızlarda tayt falan giyiyor rahat olmazdı sonuçta iş arkadaşıyız, e bi de çok kendi halinde erkek değiller dedikodu var aralarında sapık tipler var.. Bi de erkekler pis pis kokar ıyk. Böyle çok rahat ..Spor salonunu neden kız erkek ayırmışlar ki
hı hı tabi tabiBen sporaaaa
İyice kalori yakıyım da inciyi sahaya gömeyim gene
hiç aklıma gelmemiştiİnciiiiiiiii
Kız okuttun üflettin mi beni spor yapamıyorum ay hemencik yoruluyorum nefesim kesiliyor
bak sen hippotalamus a bak tarafını belli etmişYapmıştır o..
bencede ayrı olması çok iyi rahat rahat yaparsınONu başta biz de anlamadık canım ama çok mantıklı geliyor artık erkeklerde birsürü ağırlık vücut aletleri var e kızlarda tayt falan giyiyor rahat olmazdı sonuçta iş arkadaşıyız, e bi de çok kendi halinde erkek değiller dedikodu var aralarında sapık tipler var.. Bi de erkekler pis pis kokar ıyk. Böyle çok rahat ..
Yaptır yaptır beni yenebilmek için tek çaren ohı hı tabi tabi
hiç aklıma gelmemişti
bak sen hippotalamus a bak tarafını belli etmiş
Mis gibibencede ayrı olması çok iyi rahat rahat yaparsın
Gel bende sana sarılim
Kız o seni en çok seni seviyooorküstüm
Canım bizim işyeri yeni bina 5-6 yıllık falan yaparken de en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler sağolsunlar. Eski bina olsa olmazdı. Devlet olunca bütçesini bir şekilde yapmışlar sanırım :) inşallah sizin de olurMerhaba arkadaşlar. Evimin temel işlerini halledip eşimi ise anca gönderdim. Büyük oğlanlari doyurdum camiden geldiler, birinin ezberi tam diğeri yarimda, minnik böcek de uyuyorken dedim bakayım neler yapıyorsunuz.
Miu senin işyerine bayıldım. Odaların kurulmasını kim sağlamış bilmem, iyi etmiş ama. Bana da iyi fikir verdi, ama aletleri nasıl aldirtiriz bilmem.
Ankacım o depresyon değildir oruç yorgunluğudur çok normal değil mi? Saatlerce açsın ev işi çocukların vs vs çok yoruluyorsun. Ramazan bitince kendine gelirsin bence..Kızlar ya ben gözümü açamıyorum iyice depresyona bağladım yataktan çıkamıyorum. Hiç enerjim yok
canım bencede depresyon değil oruç diyet ev işi çocuklar hepsi enerjini alıyor iyi de yemediğin için halsiz kalıyorsun bende öyleyim evde olsam yatağa girerdimKızlar ya ben gözümü açamıyorum iyice depresyona bağladım yataktan çıkamıyorum. Hiç enerjim yok
Aşkolsun ben hepinizi seviyorum. Tarafsızım ben.. topikte bi ikimiz vardık ondan şakalaşıyordukhı hı tabi tabi
hiç aklıma gelmemişti
bak sen hippotalamus a bak tarafını belli etmiş
Kabak.. dün yaptım bende işe yaradı :))selam kızlar napıyorsunuz bana sindirimi hızlandıracak şişkinliği giderecek bir yemek söyleyinakşam ne yapsam ya
Mercimek haslaBen evdekilere çorba makarna yapacağım kendime de mercimek haşlayım yoğurtlayıp yiyim bari. Ya da yumurta kırayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?