Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sen ne iş yapıyordun cnm... yani iş yerinde spor salonu olmasına şaşırdım da. .
Devlet çalışanıyım canım. Öyle kocaman bişey değil küçük bir oda gibi düşün ama var. Kızlarınki küçük ama erkeklere devasa bir spor salonu var. Ama bana yetiyor. 2 koşu bandı 2 eliptik 3 bisiklet var kızlar spor salonunda.. yeter :)

Spor salonunu neden kız erkek ayırmışlar ki

Spor salonunu neden kız erkek ayırmışlar ki
ONu başta biz de anlamadık canım ama çok mantıklı geliyor artık erkeklerde birsürü ağırlık vücut aletleri var e kızlarda tayt falan giyiyor rahat olmazdı sonuçta iş arkadaşıyız, e bi de çok kendi halinde erkek değiller dedikodu var aralarında sapık tipler var.. Bi de erkekler pis pis kokar ıyk. Böyle çok rahat ..

bencede ayrı olması çok iyi rahat rahat yaparsın

Merhaba arkadaşlar. Evimin temel işlerini halledip eşimi ise anca gönderdim. Büyük oğlanlari doyurdum camiden geldiler, birinin ezberi tam diğeri yarimda, minnik böcek de uyuyorken dedim bakayım neler yapıyorsunuz.
Miu senin işyerine bayıldım. Odaların kurulmasını kim sağlamış bilmem, iyi etmiş ama. Bana da iyi fikir verdi, ama aletleri nasıl aldirtiriz bilmem.

Canım bizim işyeri yeni bina 5-6 yıllık falan yaparken de en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler sağolsunlar. Eski bina olsa olmazdı. Devlet olunca bütçesini bir şekilde yapmışlar sanırım :) inşallah sizin de olur

Kızlar ya ben gözümü açamıyorum iyice depresyona bağladım yataktan çıkamıyorum. Hiç enerjim yok
Ankacım o depresyon değildir oruç yorgunluğudur çok normal değil mi? Saatlerce açsın ev işi çocukların vs vs çok yoruluyorsun. Ramazan bitince kendine gelirsin bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…