Bnce 60 olsan mü kem mel olacaksın inci.belin çok güzel65 im canım resim atıp geri silmeyi denedim yapamadım
ver ver bidaha zor bulursun onu. Uğraşır dururuz birbirimizle onla :)Gel verem sana iki gün de geri getircegine garanti veriyorum
oleeey at at eriyip gittim dersin altına da yakışııııır rakibime
oh oh geldi demek ohhhKızlar gunaydın sonunda regl oldum memleketten misafir geliyor tam zamanında
yaaa göremedim ben silmiş hemen hain dom domBnce 60 olsan mü kem mel olacaksın inci.belin çok güzel
Kız profil resmi değişmiş aaaaa taaaşşşş gib hatun konmuş sen misin yoksaGünaydın kızlaaaar
Okula gidiyorum
daha iyi olmuş bence sıkma canınıKızlar gunaydın sonunda regl oldum memleketten misafir geliyor tam zamanında
ayyy sağol canım inşallah olurumBnce 60 olsan mü kem mel olacaksın inci.belin çok güzel
yaaa göremedim ben silmiş hemen hain dom dominciakis istiyom resmi bakamadım yaa
Yok cnm eniştem yıgenım falan ben diyetteyim diye bastan diyorum :) o kadar ugrastım :) :)Gözün aydın canım.misafirlerle fazla kaçırmamaya çalış.çnkü mükellef sofralar kuruluyor misafiree
Çok iyiymissin
Kendime güvensem onunla is yerine gitcem ordan sana bitakiveririmver ver bidaha zor bulursun onu. Uğraşır dururuz birbirimizle onla :)
oh oh geldi demek ohhh
yaaa göremedim ben silmiş hemen hain dom dominciakis istiyom resmi bakamadım yaa
Elbet gudecek mium bozmadan devam edelim. Bu arada halen regli olamadim yaa cok gerginlik yapiyoNrmal normal bi kere öğün dengeni bozdun canım benim o bile etkiliyor. Az sabret cumaya eksi çıkacak o. Bir de geçen hafta iyi kilo verdin bir hafta çok verince öbür hafta duraksıyor kilo vermek. Ben de senin gibiyim ama hiç moral bozmuyorum halledicez biz onuuuu
Başlayalım
Vay vay spora bak hem de sabahtanben de bana spor yaptırcak bebiş istiyorum
Evet azalttım baya.. Bu gece tarçınlı limonlu su içeyim olmazsa.Canim bazen bir iki hafta vücut kendini tutabiliyor, bir de su icmeyle de alakasi var eger azalttiysan su içmeyi o da kilo verememe de etki ediyor
inciakis niye kaldırdın hemen resmi. Biz de görseydik
inşallah o ilacı vermez yineAy ben bu gün yine doktora gideceğim kızlar öğleden sonra. Başka doktordan randevu aldım
Vayy çok zayıf görünüyorsun gerçekten. Leslie gibi basenler senin
Vayy çok zayıf görünüyorsun gerçekten. Leslie gibi basenler senin
Nasıl siliniyormuşkaçırdın canım artık resim atıp silmeyi de öğrendim aferin bana
olur olur talibimKendime güvensem onunla is yerine gitcem ordan sana bitakiveririm
aaaaaa hala olmadın dimi ? ya ona rağmen harika kilo veriyorsun mucizeyi başarıyorsun valla senElbet gudecek mium bozmadan devam edelim. Bu arada halen regli olamadim yaa cok gerginlik yapiyo
Ay hadi inşallah kesin çözüm bulurlar iyi yapmışsın durarak geçmeyecek nasılsa canımAy ben bu gün yine doktora gideceğim kızlar öğleden sonra. Başka doktordan randevu aldım
Nasıl siliniyormuş
10 dk içinde silinmezse silinmiyor düzenleden giriyorsun resim sil kaydet
inciakis hatun yıkılıyorrrr dağılalım maşallah inci çoook güzeelllll be
Gaz değil gerçekleri konuşuyomhadi be ver gazı canım
miu o kiloma 6 kilo var yaklaşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?