Aaaa ayip ediyosun ankacimmm sanada yazarim kizzzzz
""""Canim varsa yeşil sogan kivircik tere maydonoz dereotu roka kuzukulak vs ama sadece yesil yapraklılar ve yogurt ve zeytinyagi azicik.. karistir koca bi kase ye bana tesekkur edeceksinayy canim cekti bak bende yesil mercimekli tavuklu salata yapcamm uzerine de yogurt dokcemmm bak sana bi tavsiye ne yersen ye kahvaltida haric günün diğer öğünlerinde mutlaka en az bir kase yoğurt tüket sindirimde acaip kolaylik sagliyo """"
Miu ya orucken spor cok zor oluyor hic halim yok 10000 adimi tamamlarsam şükredeceğim sen yap kuzum!inciakis nerdesin canımın içisi biricik rakibisi
18:00 da mesai biter, sonraa Miu napacak biliyor musuuuun?
Yine spooooooooooorrrrr
Sonra eve gidecek ve sonra Miu napacak biliyor musuuuuun?
Yine spoooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhem de ilk kez bişey denicem 30 dk cardio workout hııt! ölcem kesin sonunda ama yapıcammmmmmm
Sen yine bu akşam dondurma ye tamam mı
Valla oruç tutunca ben de yapamadım ne zorMiu ya orucken spor cok zor oluyor hic halim yok 10000 adimi tamamlarsam şükredeceğim sen yap kuzum
Yaaaaaainşallah fosur fosur uyuyorsundur.
ya da inşallah löp löp yiyorsundur.
ya da inşallah hmmm
inciakis seni yencem napsam da yensem diye düşünmekten kalori yakıp kilo veriyorum sanırım. Sırf bundan eriyip gidicem
Kız ikimizin yerine yapcam. Erimeler yarı yarıya sayılcakYaaaaaaerime yada eride benden az eri
Ya eminim benim icin yaparsinValla oruç tutunca ben de yapamadım ne zor
Tamam üzülme ben senin için de yapcam ki
Tebrikler canim
Baktım canım geçmişim.. bu arada etiket yapsana kız. . Arada kaynar gider. .Hippoooo silyyyy koşun kız aöf sonuçları açıklanmışş
Çok teşekkür ederim cnm. .Tebrikler canim
Heyecandan yapamadım hemwn yazıyım diyee :)Baktım canım geçmişim.. bu arada etiket yapsana kız. . Arada kaynar gider. .
Teşekkür ederim cnm.. çok mutluyum bende :))Heyecandan yapamadım hemwn yazıyım diyee :)
Tebrikler hippocum çok çalışmıştın hak ettin
Tebrikler canımmTeşekkür ederim cnm.. çok mutluyum bende :))
Bnde sersem gibiyim resmen. Gece hiç uyumadım sadece 2saat uyudum oğlanın yüzündenİyi akşamlar kızlar
Başım çok ağrıyor yataktan kalkamadım öğlenin sıcağında kızımı kurstan almaya gittim herhalde ondan oldu
Akşama iftara davetliyiz en azımdan yemek zahmetinden kurtulmuş oldum
Geçmiş olsun ıcırcım karnın doyunca geçer inşallah. Az ye sakın çok yeme orda baaakİyi akşamlar kızlar
Başım çok ağrıyor yataktan kalkamadım öğlenin sıcağında kızımı kurstan almaya gittim herhalde ondan oldu
Akşama iftara davetliyiz en azımdan yemek zahmetinden kurtulmuş oldum
Teşekkür ederim ♡♡♡Tebrikler canımm
Ay bi dersten gecmisim sadece uc ders sinavi varya ona kaldim sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?